- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- R.I.P. Aláírások
- gerner1
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
-
bozont
veterán
Pontosan, hogyan is működik a vásárlás a marketen? Először megvettem, a Beatuful Widgets alkalmazást, aztán a Reckless Racinget akartam, de már annyi sem volt a netes kártyámon (a checkout lehúzott 250Ft-t, gondolom ellenőrzés céljából, remélem levásárolhatom majd), de purchased-nek írja miközben a vásárlási listánál "cancelled" lett, még is megjött a számla. Most ilyenkor mi van? Vegyem meg még egyszer, vagy miután tettem át pénzt a bankkártyámról, mégis létrejött a vásárlás?
Meg a másik, megvétel után automatikusan telepítette a BW-t (ezt remélem ki lehet kapcsolni, hadd döntsem már el én, azonnal akarom-e telepíteni vagy sem), én meg azonnal le is letöröltem mert még nem akartam telepíteni és meglepetésemre egyúttal visszavonta a vásárlást. Nem tudom valahogy törölni a ezt a visszavonást? Vagy vegyem meg megint? Legalább rákérdezne az ilyenekre mert nem volt szándékomban visszakérni a pénzt. -
TRob1
veterán
válasz
gyuszmó #24694 üzenetére
Látod, nyuszkánál pont ezért van megint ellentmondás:
"csak azt nem szeretném, hogy kb 2 perc használat és rossz beállítások alapján mondjon valaki véleményt egy appról." - De mégis az a véleménye, hogy: "sokkal lassabbnak érzem a GO-t." Persze lehet hogy tényleg lassabb, de hogy sokkal, az 100%-ig kizárva, főleg ezzel a beállítással (vki, akinek mind2 fenn van, meg eleve azt mondja hogy nem lassabb...)
Ezért is tényleg igaz az először idézett mondat. -
gyuszmó
őstag
Go! Ex
Most,hogy levettem a magas minőséget jól pörög (defyn),köszi a tippet[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
Na frissült a mai "occsó app" lista a Marketen.
-
dokee78
félisten
Betűtípusokat hol találok?
Tudtok linket,mert találtam,csak már nem elérhető. -
k.ero átirányítva logout személyes bejegyzések felé, mert több topikba ment copy-paste a kérése, amivel nincs gond, csak a jelen formájával
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz
RootRulez #24686 üzenetére
Mert Paypallal nem tudsz Marketen fizetni (a legutolsó információim szerint
)
(#24687) Igor Tyeplov:
Nincs mit, de tegnap volt ingyenes(Illetve ma reggel 9-ig)
(#24684) petipetya:
Csak a száguldás sokszor rosszul végződik.(Viszont 22-ért megveszem, még ha mostanában nem is fogom használni.
)
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Srácok! PayPallal hogy tudok fizetni a Marketen? Amikor megvennék valamit, csak a kártya adataim megadását ajánlja fel.
-
petipetya
nagyúr
Adw Ex vs. Go Ex:
Mindkettő jó és fent van a telón. Az adw egy gyors sportkocsi mindenféle extra nélkül. A Go pedig egy kicsit lassabb, de van benne klíma, abs, légzsák, fűthető ülés - ráadásul ezeket alapból belerakják.
-
-SamS-
tag
valaki megmondaná nekem hogy a BW-nél miért ír napkeltéhez 14:17-et napnyugtához meg 22:53-at ? :SMIUI rendszeren, az automatikus idő kivan kapcsolva.megoldva
[ Szerkesztve ]
-
Tyer
őstag
LP:
http://www.youtube.com/watch?v=13RRMvkyYjs&feature=relmfuADW:
http://www.youtube.com/watch?v=a0mLv-Yhk2A&feature=relmfuGO:
http://www.youtube.com/watch?v=u49m4xIlJHU&feature=related -
TRob1
veterán
Nekem nincsenek vackok a telefonon, mert minek, olyanok vannak amiket használni is szeretnék.
Azt meg legkönnyebben a Home-ról érem el, szépen szelektálva, és nem az appdrawerből ömlesztve (valszeg ezért nem lesz soha rohadtalmám se
)
ui: Viszont így meg már nem egyértelmű ez a mondatod: "a dockban annyi változás van, hogy konkrétan annyi ikont raksz bele amennyit akarsz és nem kell ikonokat keresgélnek,"
Most akkor dockba jó pakolni hogy ne kelljen keresgélni appdrawerben, de home-ra meg nem jó, mert jobb keresgélni appdrawerben?
(Nekem ez kicsit ellentmondás, de lehet rosszul értelmezem
)
[ Szerkesztve ]
-
ux1
addikt
+1
Én Blade-en próbálgattam mindig is a GoLauncher-t, bármit állítok nem pörgős. Akad stb... Nagyon tetszene, de ettől hülyét kapok. Amúgy készülékek válogatják , hogy melyik launcher pörög rajta a legjobban...
AdwEx-ben akár saját magam által rajzolt dock-om is lehet. Nem kell témákat töltögetni, anélkül is beállítható jónéhány gfx tuning
Persze mindenkinek egyéni ízlés kérdése, hogy mit használ...
-
S e t h
nagyúr
Az AnySoftKeyboardban vannak ékezetes betűk is, nem kell őket nyomásra előhozni, viszont ezt nem tudtam felfedezni a Swiftkey X Keyboardban.Ez utóbbi fizetős is, magyar nyelvű is, de nem találtam a menüben ékezetes betűk előhozására utaló menüpontot.
Ez alapján az any jobbnak tűnik. -
TRob1
veterán
Próbáld ki a Go-t egyszer úgy is, hogy kikapcsolod a Haladó beállításokban a Magas minőségű megjelenítést, változik-e a sebességérzeted.
ui: Egyébként appdrawer-ben majdhogynem szinte sosem vagyok, úgyhogy számomra az ottani sebesség kb. a leglényegtelenebb dolog minden Launchernél.
[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
a dockban annyi változás van, hogy konkrétan annyi ikont raksz bele amennyit akarsz és nem kell ikonokat keresgélnek, aminek van árnyéka, hanem alapból megadja ezt az adw ha kéred. ami nem változás, hanem régebben is benne volt, hogy "szinezni " is lehet a dock ikonjait. olyan módon mintha ráömlött volna felülről egy festékes bödön
ez mondjuk nekem annyira nem jön be, de valakinek tetszik
amugy nem akarok meggyőzni senkit, csak azt nem szeretném, hogy kb 2 perc használat és rossz beállítások alapján mondjon valaki véleményt egy appról.
majd megpróbálom levideózni az enyémet és felrakni, bár egyelőre fogalmam sincs hogyan vigyem ezt végbe
[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
amugy a fejlesztő oldalán olvashatjátok milyen változások történtek és azt is hogy várhatóan benne lesz az adw ex is ebben a 23 ft-os akcióban valamelyik nap. link
hunfatal: én mindig megnézem a legújabb GO EX-et is hogy miben fejlődött, de mindig visszatérek az ADW EX-hez mert sokkal lassabbnak érzem a GO-t. az app drawerben az adw ex sebessége verhetetlen. pont olyan sebességet gyakorol mint az iphone. van egy olyan lehetőség hogy horizontal fling. az valami enbertelen gyors.
a homescreen váltás, jól beállítva nagyon gyors és a "visszapattanás" effekt nagyonn jó. nekem most pluszban a "cube" van beállítva így "kockában fordul.[ Szerkesztve ]
-
Canonfan
senior tag
Nekem is eddig a GO launcher vált be, a CM7-ben a sima ADW van gyárilag, azt a GO valóban 1000* veri (szerintem) az ADW EX-et nem próbáltam még, mert nem tudom, hogy nekem megérné-e, szóval hogy az effekteken kívül (amiket nem használok, hogy simábban menjenek a képernyőváltások) nyújt-e valamilyen pluszt az ADW EX a GO-hoz képest,
úgyhogy én is kíváncsian várom a tapasztalatokat!
-
sssz
őstag
dockhoz én ezt használom, de persze a homescreena többi ikonjára is jó: metrostation
-
TRob1
veterán
Jah, rájöttem.
Te azt nézed hogy hányan szavaztak, nem azt hogy hányan installálták.
És akkor egy kérdés:
Te mindig minden appodra szavazol egyébként? Mert én nem. És a többiek?(#24660) Tyer:
Tessék:
GO Launcher EX Theme Sense[ Szerkesztve ]
-
porse
őstag
Hát a launcherpronak 9000 el több letöltése van és 1500 al több 5*-a
(#24658) dokee78
Hát hova kell fejlődnie.. most az, hogy csinál lockscreent, nabumm nem hinném hogy kevesebbet fogyaszt mint egy widgetlocker, vagy bármi amit pluszba csinált pl a go, van rá alternatíva ugyanúgy...
(#24656) TRob1
Igazad van, ezeket csak az értékelések számai
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
Persze ezeket a Go is tudja... ingyen.
(Ha lesz 22-ért az ADW akkor meggondolom a vásárlást, de csak talonba, mert a Go-t nem cserélem le míg nem muszáj
)
(#24657) porse:
Ezt meg hol kell nézni? Mert én azt látom hogy
LP INSTALLS:
5,000,000 - 10,000,000GoLEx INSTALLS:
10,000,000 - 50,000,000[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
válasz
dokee78 #24648 üzenetére
már hogy érted hogy nem találod? le kell tölteni a marketról azt a témát amit szeretnél, utána pedig az adw ex beállításainál a sablonok beállításaiban ki tudod választani. itt akár több témából is tudsz egyet mixelni, mert külön ki lehet választani hogy a dokkot és az ikonokat melyik témából vegye ki.
hunfatal: nem, azt valóban nem lehet. csak színeket és annak azt hogy mennyire legyen áttetsző. de pl ha teljesen áttetszőre rakod, akkor ugyanolyan mint a homescreenen lévő kép
TRob1: nem mondtam hogy a go nem tudja. itt dokee78 problémája az volt hogy ő nem alálja ennek a beállítását. az ingyenességet meg hagyjuk szerintem, mert aki itt van az tudja hogy ez megoldható...de ez már warez úgyhogy nem szóltam
[ Szerkesztve ]
-
-SamS-
tag
mennyire biztonságos a marketon való vásárlás ?
csak mert még sosem használtam, de most h ilyen akciók vannak szerintem beruházok pár dologra
-
aggleány
addikt
Na, én is elvertem a Marketen 44 forintot.
Asphalt 6 és Paper Camera lett belőle.
-
róland
veterán
PASO alkalmazás merre tárolja a zenéket?
-
dokee78
félisten
Az ADW magyar és mégsem találom a témákat benne.
Most látom,hogy miért is használom a GO Launcher EX-et.
Mert hiába magyar az ADW L EX,ha nem olyan átlátható a beállítások része,mint a GO-nak.A GO-ba beletehetnék ezt az Effectet és tökéletes lenne.
[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
válasz
toth_janika #24636 üzenetére
gondolom a sima ADW mert az ADW EX fizetős és az warez lenne.
-
TRob1
veterán
Há má hogyne lenne jobb, hisz pénzbe kerül és kevesebbet tud, és a felhasználók akarata sem teljesül olyan gyorsan
(igaz, picit gyorsabb, hogy legyen 1 előnye is)
Egyébként szvsz a Go a legjobb! A számok sem hazudnak, meg persze én se.(#24636) toth_janika:
Sima (az meg egyenesen kukába való)[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
válasz
Something_ #24619 üzenetére
Ha egyről beszélünk akkor én ebben nem találtam ilyet. Pedig az nagyon jó lenne.
Most próbaképp megnyitottam és a 11:35-ös adatok vannak ott. Végülis az is elég ha mai adatokat látok, csak ne a tegnapiak vagy korábbiak legyenek.[ Módosította: Barthezz2 ]
-
fatal`
titán
Első vásárláskor mennyi pénzt vonnak a kártyáról hitelesítés címszóval?
-
llaszlo
veterán
Van olyan árfolyam figyelő amit manuálisan lehet frissíteni és még igényes kinézete is van?
Az Árfolyan figyelő appot már próbáltam és mindössze annyi a gondom vele, hogy nem lehet manuálisan frissíteni. Nekem meg csak akkor kellen amikor megnézem az árfolyamot. -
gyuszmó
őstag
Mert ilyen 300-ról beszélnek,hogy azt érdemes én pedig azt hittem kevés
-
titko
tag
Sziasztok!
Tegnap óta én is android felhasználó lettem. Még csak tanulgatom a dolgokat, de kellene egy alkalmazás, ami naponta lementi a telefonkönyvet (vagy frissíti) és azt valahol, nem a telefonon eltárolja.
Ez azért jó, mert én elhagytam az előző telóm, és most a nokia ovistore-ból mentegetem vissza a számokat, irgalmatlan nagy segítség -
gyuszmó
őstag
Üdv
108 mbps kevés wifinek?
pl torrent?
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
Találtam még egyet: Fruit Ninja.
Szerk: Ez is: Christmas HDTRob1: Annyi baj legyen. Inkább kétszer mint egyszer se.
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz
hodostamas #24604 üzenetére
Persze, nézőpont kérdése. Azért is a "gonosz" szmájli.
A Golf-ot viszont lehet hogy kipróbálom... (Ezt a fajta autós játékot kb. az ezredforduló környékén is untam már, hisz annyi van/volt belőlük, hogy dunát lehetne rekeszteni.) A "csicsafúl" widgets meg megintcsak nem az én világom.Ez is van, ez már jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Exom
tag
Sziasztok
Sw vásárlással kapcsolatban lenne egy kérdésem. Ha 2 eszközöm van, amiken azonos email címmel vagyok belogolva a marketra, akkor ha megveszek 1 alkalmazást, mindkét készüléken tudom használni ? -
zozyk
addikt
-
pockos13
aktív tag
Látom elég sokan belefutottak a hiba a megrendelés során problémába,köztük én is.
Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Video digitalizálás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple II, kompakt Macintosh javítása
- LENOVO THINKPAD E16 G1 - Ryzen 5 7530U, 16, 512 GB, 16GB, Fémházas üzleti laptop 16" kijelzővel
- AMD Konfig - MSI X470, Ryzen 7 3800x, Vega 56, 32 GB RAM, 512 GB SSD