- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Aktív témák
-
sssz
őstag
ejnye, látom te nagyon szeretsz kötekedni.....ok, akkor lássuk
először, amit a dockról írtam, azt Tyer kérdésére írtam válaszként, mert nem tudta milyen változás van az új adw-ben a dockoknál. egy szóval nem írtam hogy én ezt használom. ezt csak te gondoltad oda hozzá
a másik, a GO-t használtam kb 2 hétig (nem két percig), mindenféle verziós beállítást kipróbálva, nekem nem jött be. mondom ezt úgy hogy most is fenn van a legújabb hogy ha megjelenik a frissítése ki tudjam próbálni mi változott.
szóval, ha kérhetem, ne kötekedj légyszi....főleg mivel úgy látom főleg engem tüntetsz ki vele
azt hogy 2 perc után dönt valaki arról hogy milyen launcher, azt arra írtam, hogy dokee itt írta nemrég valamelyik szólásába, hogy nem jött be neki és vissza is állította a Go-t alapértelmezettnek. Én ebből azt szűrtem le, hogy kb 2 perc alatt kipróbálta most egy beállítását, nem tetszett és ennyi. De lehet hogy félreértelmeztem én is ezt.
de ennek a launcher vitának amugy sincs semmi értelme, nekem a Desire S-en az ADW EX a gyors, másnak meg lehet nem...ennyi.
Aktív témák
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- Nintendo Switch 2
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Építő/felújító topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Napelem
- Kuponkunyeráló
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Canon EF 100-400 f4.5-5.6 L IS USM II objektív eladó
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128GB, Pink Gold FÜGGETLEN
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest