- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
VD
őstag
válasz
transmission #22499 üzenetére
Audispary.
Root nélkül nem.
-
transmission
tag
Valamilyen programmal vagy gyári beállítással lehet emelni a hangerőt? A gyári maxon felül gondolnám
-
Jessus81
tag
srácok
egy ideje használom már a GREEN POWERT, de kb 2 napja döglődik... már újra is raktam a marketról, de egyszerűen nem akar rendesen működni. értem itt ez alatt, hogy be van állítva, hogy képernyő feloldáskor picit wifizzen, azt ha nincs jel mobil... de semmit sem csinál :S -
nofi
addikt
Sziasztok!
Napok óta furán viselkedik a droidos Gmail alkalmazás. Régebben előbb jelezte a mailt mint a böngészős kliens, most meg órák múlva sem figyelmeztet. Mit jelent ilyenkor tenni?
-
sparks
senior tag
válasz
5150head #22485 üzenetére
Szia!
Én a Wifi Manager programot használom erre. Amikor ismert wifit talál, akkor felmászik rá, amikor pedig elhagyom a hatáskörzetét, akkor meg mobilnetre megy át az eszköz. De a rendszer ezt automatikusan kezeli, tehát a mobilnetet nem kell külön kikapcsolni, abban a pillanatban, ahogy a wifire átáll, a mobilnet átmegy pihenőbe. Még az is lehet, hogy mindenféle külön app nélkül is így tenne, de én szeretem az említett programot, mert nagyon könnyen kezelhető vele a wifi rész. -
Tyer
őstag
Sziasztok!
Ki használ teljes képernyős hivoazonositos progit?
Melyiket?
Full Screen Caller ID helyett kéne vmi más.
Köszi -
Foose
addikt
Tud valaki olyan holdem poker játékot (2.2-re) amihez nem kell net? Amit találok az vagy nagyon gagyi,vagy netes
-
BDave
őstag
Találkozott mostanában valaki pontosan ezzel az esős háttérképpel? Kerestem Google-on és XDA-n is, de nem találtam sehol. Live wallpaperként is kerestem, de úgysem.
-
Zoly75
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg Handcent SMS-t használok, mert az ékezetes karaktereket átkonvertálja, olyanra, ami nem csökkenti az sms-be írható karakterek számát. Csak elég nagy program a telefonom, meg szerény képességű (Voda845).
Nem tudtok olyan SMS kezelő alkalmazást, ami szintén konvertálja az ékezetes karaktereket, de kisebb fürgébb?Kösz.
Zoly -
domerator
veterán
válasz
5150head #22485 üzenetére
Biztos, hogy csak wifit kapcsol??
Megnézem én is a leírását.
Na szóval... ha a wifi be van kapcsolva, akkor maga az android kikapcsolja a mobilnetet, nem kell külön kapcsolgatni. Vagyis, ha ez az app azt csinálja, hogy bekapcsolja a wifit, ha ismert (elmentett) hotspothoz ér, akkor azzal a mobilnetet ki is lövi.... és fordítva.
-
dokee78
félisten
válasz
aggleány #22477 üzenetére
Telepítettem,mint a többi appot.
AndroidifyMobilnet+Opera Mobile= dupla post
Modkerben jeleztem,törölve lesz.
-
aggleány
addikt
Most már csak azt a progit keresem, amivel vicces android figurákat lehet csinálni nem létező fényképek helyére. Itt láttam régebben, de nem emlékszem a nevére, és nem tudom, hogyan kellene rákeresni.
dokee78
Hogy csináltad???
-
aggleány
addikt
válasz
domerator #22473 üzenetére
Még nem tudom, hogy mi lesz, de mivel céges teló, nem nagyon akarok belepiszkálni. Még az is lehet, hogy ha kicsit alaposabb vagyok, találok egy nagyon hasonlót, ami megfelel.
llaszlo
Ez nekem már túl magas.
Én csak mezei felhasználó vagyok.
Megnéztem, nincsen data app mappám.
-
-
-
aggleány
addikt
Mindenkinek köszönöm a PostIt-es segítséget. Az lenne az, amit linkeltetek, de sajnos nem hajlandó települni.
Szépen felpakoltam mindent, ami kellhet egy céges telefonra, de ez az egy, ami nagyon kellene, nem megy fel rá.
Majd keresek valami nagyon hasonlót, mert ez nagyon bejön. Egyszerű, de nagyszerű.
-
Jank
tag
Keresek olyan progit androidra amivel vonalkódot beolvasva készíteni lehet adatbázist.
Olyasmire gondolok, hogy a vonalkód alapján azonosított termékekről pár jellemző adatot lehessen tárolni, visszakeresni, módösítani.
Ha valaki esetleg találkozott ilyennel..... -
5150head
senior tag
Sziasztok! Létezik olyan app, ami ha előre megadott wifit észlel akkor magától felmegy rá, de ha nincs wifi akkor bekapcsolja a mobilnetet?
3 helyen szoktam wifizni, itthon a melóban meg a kedvenc törzshelyemen, és azt beállítani h csak ezekre menjen fel. (pl az utcára kiszórt wifire ne) és ha éppen nem ezek közelében van akkor a mobilnetet kapcsolja be.
Persze kézi beállításnál oda menjen fel ahova én szeretném.
Rem érthető volt XD előre is köszi a segítséget. -
aggleány
addikt
Köszönöm, megnézem ezt is, hátja van benne valami variálás, ha már annyival nagyobb.
domerator
IGEEEEEEEN!!!!! AZT!!!!
KÉREMSZÉPENGYORSAN!!!!
-
domerator
veterán
válasz
aggleány #22457 üzenetére
Na ez is PostIt csak ez 2 megával nagyobb és telepítéskor azt írja ki, hogy Mini Paper
Most néztem az előzőleg belinkelt postit-et, nálam miui romra az se fent fel, de az is azt írta, hogy mini paper
-
dokee78
félisten
Mikor lesz már újra a Marketen a Handcent SMS?
-
porse
őstag
Es file explorer csak nekem futtatja le mindig a média keresést ha épp kitörlök valamit?! Elég idegesítő..
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Fel raktam a Mobiucare lokátort, de beállítottam, és elrejtettem az app-ok közül, vissza már nem tudom hozni, nem is ez a lényeg. Már van root jog, működni fog, nem baj, hogy beállításnál nem volt? (nem is visított, hogy kellene neki, pedig biztos kell..) -
aggleány
addikt
Segítséééég!!!
Keresek egy Jegyzettömb nevű alkalmazást. Kis sárga négyzet az ikonja, amibe az van írva, hogy Mini Paper. Widgetről van szó, és kitéve a Home-ra lehet állítani a méretét. A színe lehet sárga, kék, zöld és rózsaszín. A kitett widget jobb felső sarkában van egy kis + jel, amivel rögtön újabbat lehet kitenni a Home-ra. Képet sajnos nem tudok feltenni róla, másvalaki telóján láttam, és nem találtuk meg, hogy melyik alkalmazás lehet az. Kerestük a menüben és az alkalmazásokban is, de nem lett meg.
-
BDave
őstag
A kérdésem az lenne, hogy ti hogyan szoktatok vásárolni Marketen (tudom, ráböktök a letöltés gombra...)? Mire érdemes odafigyelni a biztonságos vásárláshoz? Van külön módszeretek rá vagy csak egyszerűen hozzáadtátok a bankszámla adataitok a Gmailes fiókhoz és kész?
-
nexusking
aktív tag
Valaki tudna mégegyszer linket a legújabb market apk-jához? Visszakerestem, de nem találtam.
-
dokee78
félisten
Valaki segítsen,mert nagyon béna vagyok.
Nem tudom a GoLauncher EX-ben hol tudom beállítani,hogy mennyi home képernyőm legyen.
Pedig magyar nyelvű. -
nexusking
aktív tag
Facebook appot nem lehet valahogy kilőni, hogy ne induljon újra folyton magátol?
-
dokee78
félisten
-
AMD Power
titán
Kene a kollegamnak egy egyszeru lehetoleg magyar nyelvu hivasszuro progi. Tudtok ajanlani valamit?
-
llaszlo
veterán
Aki szeretne valódi pénzben vagy akár játékpénzben pókerezni és valami ismert oldalt keres. Unibet póker.
A működése hagy némi kívánnivalót maga után. Én pl először nem tudom beírni a user accountot meg a pssword-öt. -
petiwr
senior tag
válasz
Avicularia #22415 üzenetére
Köszönöm szépenár tölti remélem jó lesz.
-
Dyrtyho
őstag
Ezt a játékot érdemes leszedni ? [link]
-
TRob1
veterán
válasz
domerator #22409 üzenetére
Gyro Galaxy, aTilt 3D Labyrinth Free ...
Nem próbáltam, de ezek sztem ilyesmik lehetnek.
-
petiwr
senior tag
válasz
Avicularia #22405 üzenetére
Azt írja 2.99 dollár hiába a free re nyomtam...hogyan lehetne meg oldani
-
domerator
veterán
Valaki tud olyasmi játékról, ami a gyroszenzort használja és mondjuk hasonló, mint egy golyós labirintus... jól leírtam baccameg... szóval tök egyszerű játékot keresnék.
HTC-nek van valami saját "teeter" nevű efféle játéka, golyókat kell beterelgetni lyukakba.Köszi
-
Dyrtyho
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Milyen notebookot vegyek?
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (243)
- Zbook 14 Firefly G10 I7 1370P/L14 /T14 G1/T490/T495/Hp 840 G6 I5/830 G6 I7/745 Ryzen 3 Dell X1 yogaH
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- A.R.E.S. L50 hangsugárzó pár
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.26. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest