Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
- 

VD őstag válasz  transmission

üzenetére transmission

üzenetéreAudispary. Root nélkül nem. 
- 

transmission tag Valamilyen programmal vagy gyári beállítással lehet emelni a hangerőt? A gyári maxon felül gondolnám 
- 

Jessus81 tag srácok 
 egy ideje használom már a GREEN POWERT, de kb 2 napja döglődik... már újra is raktam a marketról, de egyszerűen nem akar rendesen működni. értem itt ez alatt, hogy be van állítva, hogy képernyő feloldáskor picit wifizzen, azt ha nincs jel mobil... de semmit sem csinál :S
- 

nofi addikt Sziasztok! Napok óta furán viselkedik a droidos Gmail alkalmazás. Régebben előbb jelezte a mailt mint a böngészős kliens, most meg órák múlva sem figyelmeztet. Mit jelent ilyenkor tenni? 
- 

válasz  5150head

üzenetére 5150head

üzenetéreSzia! 
 Én a Wifi Manager programot használom erre. Amikor ismert wifit talál, akkor felmászik rá, amikor pedig elhagyom a hatáskörzetét, akkor meg mobilnetre megy át az eszköz. De a rendszer ezt automatikusan kezeli, tehát a mobilnetet nem kell külön kikapcsolni, abban a pillanatban, ahogy a wifire átáll, a mobilnet átmegy pihenőbe. Még az is lehet, hogy mindenféle külön app nélkül is így tenne, de én szeretem az említett programot, mert nagyon könnyen kezelhető vele a wifi rész.
- 

Tyer őstag Sziasztok! 
 Ki használ teljes képernyős hivoazonositos progit?
 Melyiket?
 Full Screen Caller ID helyett kéne vmi más.
 Köszi
- 

Foose addikt Tud valaki olyan holdem poker játékot (2.2-re) amihez nem kell net? Amit találok az vagy nagyon gagyi,vagy netes  
- 

BDave őstag Találkozott mostanában valaki pontosan ezzel az esős háttérképpel? Kerestem Google-on és XDA-n is, de nem találtam sehol. Live wallpaperként is kerestem, de úgysem.  
- 

Zoly75 aktív tag Sziasztok! Jelenleg Handcent SMS-t használok, mert az ékezetes karaktereket átkonvertálja, olyanra, ami nem csökkenti az sms-be írható karakterek számát. Csak elég nagy program a telefonom, meg szerény képességű (Voda845). 
 Nem tudtok olyan SMS kezelő alkalmazást, ami szintén konvertálja az ékezetes karaktereket, de kisebb fürgébb?Kösz. 
 Zoly
- 

domerator veterán válasz  5150head

üzenetére 5150head

üzenetéreBiztos, hogy csak wifit kapcsol?? Megnézem én is a leírását. Na szóval... ha a wifi be van kapcsolva, akkor maga az android kikapcsolja a mobilnetet, nem kell külön kapcsolgatni. Vagyis, ha ez az app azt csinálja, hogy bekapcsolja a wifit, ha ismert (elmentett) hotspothoz ér, akkor azzal a mobilnetet ki is lövi.... és fordítva. 
- 

dokee78 félisten válasz  aggleány

üzenetére aggleány

üzenetéreTelepítettem,mint a többi appot. 
 AndroidifyMobilnet+Opera Mobile= dupla post Modkerben jeleztem,törölve lesz. 
- 

aggleány addikt Most már csak azt a progit keresem, amivel vicces android figurákat lehet csinálni nem létező fényképek helyére. Itt láttam régebben, de nem emlékszem a nevére, és nem tudom, hogyan kellene rákeresni.  dokee78 Hogy csináltad???  
- 

aggleány addikt válasz  domerator

üzenetére domerator

üzenetéreMég nem tudom, hogy mi lesz, de mivel céges teló, nem nagyon akarok belepiszkálni. Még az is lehet, hogy ha kicsit alaposabb vagyok, találok egy nagyon hasonlót, ami megfelel. llaszlo Ez nekem már túl magas.  Én csak mezei felhasználó vagyok. Én csak mezei felhasználó vagyok. Megnéztem, nincsen data app mappám. Megnéztem, nincsen data app mappám.
- 

- 

- 

aggleány addikt Mindenkinek köszönöm a PostIt-es segítséget. Az lenne az, amit linkeltetek, de sajnos nem hajlandó települni.  Szépen felpakoltam mindent, ami kellhet egy céges telefonra, de ez az egy, ami nagyon kellene, nem megy fel rá. Szépen felpakoltam mindent, ami kellhet egy céges telefonra, de ez az egy, ami nagyon kellene, nem megy fel rá. Majd keresek valami nagyon hasonlót, mert ez nagyon bejön. Egyszerű, de nagyszerű. Majd keresek valami nagyon hasonlót, mert ez nagyon bejön. Egyszerű, de nagyszerű.
- 

Jank tag Keresek olyan progit androidra amivel vonalkódot beolvasva készíteni lehet adatbázist. 
 Olyasmire gondolok, hogy a vonalkód alapján azonosított termékekről pár jellemző adatot lehessen tárolni, visszakeresni, módösítani.
 Ha valaki esetleg találkozott ilyennel.....
- 

5150head senior tag Sziasztok! Létezik olyan app, ami ha előre megadott wifit észlel akkor magától felmegy rá, de ha nincs wifi akkor bekapcsolja a mobilnetet? 
 3 helyen szoktam wifizni, itthon a melóban meg a kedvenc törzshelyemen, és azt beállítani h csak ezekre menjen fel. (pl az utcára kiszórt wifire ne) és ha éppen nem ezek közelében van akkor a mobilnetet kapcsolja be.
 Persze kézi beállításnál oda menjen fel ahova én szeretném.
 Rem érthető volt XD előre is köszi a segítséget.
- 

aggleány addikt Köszönöm, megnézem ezt is, hátja van benne valami variálás, ha már annyival nagyobb.  domerator IGEEEEEEEN!!!!! AZT!!!!  KÉREMSZÉPENGYORSAN!!!! KÉREMSZÉPENGYORSAN!!!! 
- 

domerator veterán válasz  aggleány

üzenetére aggleány

üzenetéreNa ez is PostIt csak ez 2 megával nagyobb és telepítéskor azt írja ki, hogy Mini Paper Most néztem az előzőleg belinkelt postit-et, nálam miui romra az se fent fel, de az is azt írta, hogy mini paper 
- 

dokee78 félisten Mikor lesz már újra a Marketen a Handcent SMS?  
- 

porse őstag Es file explorer csak nekem futtatja le mindig a média keresést ha épp kitörlök valamit?! Elég idegesítő.. 
- 

RAiN91 őstag Sziasztok 
 Fel raktam a Mobiucare lokátort, de beállítottam, és elrejtettem az app-ok közül, vissza már nem tudom hozni, nem is ez a lényeg. Már van root jog, működni fog, nem baj, hogy beállításnál nem volt? (nem is visított, hogy kellene neki, pedig biztos kell..)
- 

aggleány addikt Segítséééég!!!  Keresek egy Jegyzettömb nevű alkalmazást. Kis sárga négyzet az ikonja, amibe az van írva, hogy Mini Paper. Widgetről van szó, és kitéve a Home-ra lehet állítani a méretét. A színe lehet sárga, kék, zöld és rózsaszín. A kitett widget jobb felső sarkában van egy kis + jel, amivel rögtön újabbat lehet kitenni a Home-ra. Képet sajnos nem tudok feltenni róla, másvalaki telóján láttam, és nem találtuk meg, hogy melyik alkalmazás lehet az. Kerestük a menüben és az alkalmazásokban is, de nem lett meg.  
- 

BDave őstag A kérdésem az lenne, hogy ti hogyan szoktatok vásárolni Marketen (tudom, ráböktök a letöltés gombra...)? Mire érdemes odafigyelni a biztonságos vásárláshoz? Van külön módszeretek rá vagy csak egyszerűen hozzáadtátok a bankszámla adataitok a Gmailes fiókhoz és kész? 
- 

nexusking aktív tag Valaki tudna mégegyszer linket a legújabb market apk-jához? Visszakerestem, de nem találtam. 
- 

dokee78 félisten Valaki segítsen,mert nagyon béna vagyok. 
 Nem tudom a GoLauncher EX-ben hol tudom beállítani,hogy mennyi home képernyőm legyen.
 Pedig magyar nyelvű. 
- 

nexusking aktív tag Facebook appot nem lehet valahogy kilőni, hogy ne induljon újra folyton magátol? 
- 

dokee78 félisten 
- 

AMD Power titán Kene a kollegamnak egy egyszeru lehetoleg magyar nyelvu hivasszuro progi. Tudtok ajanlani valamit? 
- 

llaszlo veterán Aki szeretne valódi pénzben vagy akár játékpénzben pókerezni és valami ismert oldalt keres. Unibet póker. 
 A működése hagy némi kívánnivalót maga után. Én pl először nem tudom beírni a user accountot meg a pssword-öt.
- 

petiwr senior tag válasz  Avicularia

üzenetére Avicularia

üzenetéreKöszönöm szépenár tölti remélem jó lesz.  
- 

Dyrtyho őstag Ezt a játékot érdemes leszedni ? [link] 
- 

TRob1 veterán válasz  domerator

üzenetére domerator

üzenetéreGyro Galaxy, aTilt 3D Labyrinth Free ... Nem próbáltam, de ezek sztem ilyesmik lehetnek. 
- 

petiwr senior tag válasz  Avicularia

üzenetére Avicularia

üzenetéreAzt írja 2.99 dollár hiába a free re nyomtam...hogyan lehetne meg oldani  
- 

domerator veterán Valaki tud olyasmi játékról, ami a gyroszenzort használja és mondjuk hasonló, mint egy golyós labirintus... jól leírtam baccameg... szóval tök egyszerű játékot keresnék. 
 HTC-nek van valami saját "teeter" nevű efféle játéka, golyókat kell beterelgetni lyukakba.Köszi 
- 

Dyrtyho őstag 
Aktív témák
Hirdetés
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- iPhone topik
- Spórolós topik
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Androidos tablet topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

köszi
 köszi 

Telepítésnél a PostIt-re gondoltam.
 Telepítésnél a PostIt-re gondoltam.
 Megnéztem, nincsen data app mappám.
 Megnéztem, nincsen data app mappám. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Azt mégsem írhattam, hogy mellbevágom magam, az nektek nudli, nem igazán fájdalmas dolog.
 Azt mégsem írhattam, hogy mellbevágom magam, az nektek nudli, nem igazán fájdalmas dolog.