- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- R.I.P. Aláírások
- gerner1
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Foose
addikt
Sziasztok! Tud valaki valami jó kis baseball játékot 2.2-re? Nem tudom ebben a kategóriában van-e online,de én épp olyat keresek,amihez nem kell net...
-
Tyer
őstag
???
"Sziasztok!
Lenne pár kérdésem:
1. Tudtok-e olyan alkalmazást, amivel át lehet alakitani a beérkező hivások felületét?
FullScreen Callert használom, de azzal 2 godnom van.
- néha lefagy, és nem jelenik meg, akkor marad az alap kijelzés, ami idegesit.
- ha jelez leállit pár olyan alakalmazást, amit nem szeretnék, hogy leálljon. (pl screen lock)2. képernyőzár.
Szeretnék valami uj képernyőzárat, de a full screen caller mindet leállitja, és nem indulnak ujra, ez is zavar, tudtok valamit, ami működne?3. Hogy lehet megcsinálni, hogy ilyenek, mint twitter, meg Facebook ne induljanak automatikusan, mert fogják a memoriát, miközben a Twittert pl soha nem is akarom használni....
Egyelöre ennyi, segitsetek légyszi"
-
half333
őstag
Sziasztok! Létezik az hogy hwga kijelzős telón elindul a shadow guardian? És a Nova 2? Mondjuk nekem elindult a nova 2,de vagy kilóg a képernyőn,vagy félig mutatja,mi lehet a probléma?
-
ux1
addikt
Frissült a "legjobb" launcher
-
Cobalt14
tag
Jobb helyet nem találtam, bocs ha rossz helyen vagyok. Ki akartam próbálni egy vásárlást a marketen keresztül bankkártyával. Rámentem a program megvásárlására, megadtam ott a kártyám adatait, viszont utána kidobott, és azóta bármilyen fizetős appot szeretnék megpróbálni megvenni kiírja, hogy hiba történt a megrendelés hozzáadása közben. Mit tudok most csinálni hogy menjen? Próbáltam a gmailes fiókomnál is a checkoutnál megadni a kártya adatokat de onnan se enged tovább.
-
vinikorn
aktív tag
Galaxy S-el nem tudom, hogy kell felvenni a telefonálás hangját. Van erre app?
-
mipityu
tag
válasz
hodostamas #24577 üzenetére
Amíg az előző vásárlás 15 perces visszatérítési ideje nem jár le, nem enged újabb vásárlást. Érdemes várni 20-30 percet két vásárlás között.
Én is belefutottam tegnap ebbe az időkorlátba, de a gépen kiírta a hiba okát (a telefonon nem). -
Z0mbi
senior tag
Sziasztok
GalaxyS2 re keresek egy olyan progit ami automatikusan fogadja a hivast kihangositva. Ennyi.
Nem talalok. mas angolnyelvu forumokon is kerdezgetik, valasz a car mode de ez csak kihangosit. nem fogad automatikusan.
Ottlet? (mar ott tartok hogy leszedtem az sdk-t hogy magam fejleszek egy ilyet :@)
koszi -
Kokuszkocka
csendes tag
Nálam a [Crystal Defenders] az egyik legnagyobb kedvenc, bár elismerem, hogy kicsit drága.
-
TRob1
veterán
válasz
toth_janika #24578 üzenetére
-
toth_janika
őstag
Sziasztok!
Tudtok nekem olyan programot ajánlani, ami az egyes tevékenységeket időintervallumhoz tudja rendelni?
Érthetőbben: azt szeretném, hogy 22:00 és 06:00 között kapcsolja ki a background data-t (magyarul, ne kapjak e-mail-eket, ne frissítsen, ilyenek), és mondjuk kapcsolja ki a mobilnetet.
Azért szeretném, mert általában sok e-mailt kapok, és sz@r éjszaka a csipogásra kelni, viszont fontos, hogy elérhető legyek, ezért a repülő mód nem megfelelő!Köszönöm előre is
-
VD
őstag
Hoppácska!
Brothers in Arms 2 Free+
[link]Különbség a fizetőshöz képest:
Vannak benne reklámok. (Túlélhető)
Egyes cuccok valódi pénzért megvehetőek (Tehát mégse teljesen ingyenes...)De ettől még baromi jó a játék. Akinek meg megtetszik az a Gameloft oldalán megveheti.
[ Szerkesztve ]
-
zozyk
addikt
Lesznek más programok is akcióban,vagy ezek lesznek 10 napig?
-
válasz
pingwin011 #24549 üzenetére
MyPhoneExplorer Free v1.82 ez tökéletesen tudja, amit szeretnél, de csak adatkábelen keresztül.
-
doddencs
senior tag
marketen, maestro kártyával jól látom, h esélytelen a fizetés, ugye?
-
fatal`
titán
Van, de most olvastam, hogy CIBnél internetkártya kell, sima kártyával nem engednek neten fizetni. Tudnám akkor minek van a kód a hátulján? Most igényelhetek ilyen szart, ingyenes mondjuk, de mire az megjön... Mondjuk ezt mondhatták volna számlanyitáskor. Én nem foglalkoztam vele, mert az OTPnél lehetett vele fizetni.
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz
aggleány #24558 üzenetére
Az enyémen nem vacakol sokat, pedig gyengébb mint a tiéd.
(#24561) hunfatal:
Elvileg igen, de majd a tapasztaltabb vásárlók megmondják. én csak ma "kezdtem" vásárolni, me' 22Ft-ot talán megérnek (52-ért már nem venném meg őket). De így is rendesen szelektálok, nem mindent a kosárba, hisz 10x22-ért már válogathatok is hogy milyen sört igyak (az meg azért mégiscsak többet ér)
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
A marketen csak dombornyomott kártyával lehet fizetni? Visa Electronom van, fizettem már ilyen kártyával neten (igaz akkor még másik banknál voltam), de itt elutasítja.
-
FNZ
őstag
hali!
van olyan progi, amivel a háttérképet be lehet állítani pl egy fényképre illetve mind az 5 oldalon más legyen a háttérképem?
-
zsolt19900
őstag
SwiftKey X Keyboard
nevű billentyűzetben belehet állítani a qwertz betű felállást, vagy csak a qwerty-t tudja a billentyűzet?
-
Dyrtyho
őstag
Két kérdésem lenne.
Az első kérdésem : Xperia X8 2.1 Androidos rendszer alá,hogy tudom frissíteni a Marketet ?
Második kérdésem : Érdemes frissíteni ?
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz
Mondom VNC Server a telefonra, PCre meg a kliens. Ez pont a fordított irány.
Teamviewert szerverként nem tudod a telefonodon használni.
(#24547) Igor Tyeplov: Autodesk Sketchbook Mobile? Nem ismerem, viszont ma 23ft a marketen.
2.1 kell neki, 512 RAM és ajánlott az 1ghz cpu.
Van express verziója, az ingyenes, próbának jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz
Igor Tyeplov #24547 üzenetére
A mai ingyenes Amazon app az nem ilyesmi lehet? Drawing Pad
-
Jano_023
őstag
-
Jano_023
őstag
válasz
Visszafelé nem megy?
-
Jano_023
őstag
válasz
pingwin011 #24543 üzenetére
Akkor talán amit keresel az a team viewer, én azt arra használom hogy a telefonnal a notebookomat irányítsam. Szerintem fordítva is működne de ezt nem próbáltam még.
[ Szerkesztve ]
-
Igor Tyeplov
csendes tag
Sziasztok!
Ismertek olyan programot, amivel lehet rajzolgatni? (Kb mint egy touchpad) eddig paintjoy-al próbálkoztam, de nem vált be. Túl nagy felület kellett ahhoz, hogy érzékelje a bevitelt. Remélem ez nem a képernyő függvénye.
-
fatal`
titán
válasz
pingwin011 #24543 üzenetére
Nézz egy VNC servert a telefonra, és pcről vncvel csatlakozz rá. Még beta, nem tudom mennyire bugos és lehet, hogy rootolt teló kell hozzá.
-
Bavid
senior tag
válasz
Something_ #24465 üzenetére
Oké, csakhogy én swype-ot használok, azon meg egy irányba lehet csak ékezetesen írni, tehát az kéne, hogy a go sms átalakítsa nekem, de nem igazán csinálja..
-
pingwin011
aktív tag
válasz
Jano_023 #24512 üzenetére
Igen, ez is kb phonedeck szintű csak, sajnos nekem nem erre van szükségem! Nem olyan kell, amivel meg tudom nézni auz smeket, vagy esetleg tudok is írni, hanem olyan, amivel teljesen tudom irányítani a telefont. Mondjuk látom gépen a telefon képét, és azt csinálja a telefon, amit én a gépen csináltatok vele. Ha gépen rákattintok a viber iconra, akkor telón is menjen a viber. Hogy tudjak gépről is viberezni. Sajnos eddig csak olyan programokat találtam, amivel max smst tudok írni gépen keresztül, de ez nekem nem elég. Elképzelhető, hogy nincs olyan program, ami nekem persze...
Azért köszönöm!
-
flash-
veterán
sziasztok
két appot keresek androidra:
-olyat keresek ami ha vonattal megyek a ból b be akkor riaszt(rezeg vagy csörög) a telefon ha elérek egy előre megadott pontot az útvonal mentén.
-A másik program amit keresek az pedig olyan legyen amivel le lehet tárolni szülinapokat,névnapokat,esetleg ki is irja widgetben a következőt,és ki lehet menteni egy fájlba(pl fw újrarakás után ne kelljen újra beírogatni az ünnepeket)
-
bigrock
addikt
válasz
kavics325i #24536 üzenetére
Nagy hidegben nekem a forralt for+házipálinka combo jön be a legjobban...
-
RootRulez
félisten
válasz
kavics325i #24536 üzenetére
szerintem jelenleg fölösleges.
Én egyiket sem, ajánlom.
-
kavics325i
őstag
melyik vírus irtót ajánljátok ?
-
fatal`
titán
Nem vagyok jogvédő. Honnan tudod, hogy nem egy mobilnet lóg a másik végén?
Itt viszont konkrétan lopod a sávszélt, ami nem tudhatod, hogy mire kell.
Egyébként ha olyan helyen vagyok én is használom más wifijét, csak egy tényt állapítottam meg.
De otthon szvsz jobb a saját, nincs ára egy wifi routernek.
-
TRob1
veterán
válasz
fatal` #24522 üzenetére
Igen, valóban nagyon nem jó hasonlat. Ugyanis áramlopásnál többet fizet az illető a szolgáltatója felé, wifi használatnál meg nem valószínű... Jogvédő vagy?
Azok mondják a filmekre meg zenére is hogy lopás, pedig nem az, mert nem ellopják a lemezt, csak másolják...
[ Szerkesztve ]
-
lecsoo4
tag
ja elnézést. akkor neked/nektek köszönöm
most megúsztam egy szervizeltetést...
no de még van kérdésem:
múltkor írtam ide, hogy milyen jó lenne xperia 4sarkos kezelőfelület... kaptam is választ, sikerült is feltenni az xperia active launchert, de az hibásan futott. nem lehetett widgetet kitenni. a kérdésem az lenne(tudatlan vagyok nem ér nevetni!): ezt az androidot nem lehet úgy telepíteni telóra, mint mondjuk pc-re a windowst? lenne pc-n egy telepítő, usb kábel rá a telóra, és akkor go?! -
lecsoo4
tag
üdv. rövid sztori: motorola fire, szedtem le pár háttérkép alkalmazást android marketről, kifagyott, azóta ha be akarom kapcsolni, eljut odáig hogy kiírja a szolgáltató helyére hogy nincs hálózat, az érintőkép nem reagál, ráteszi a képernyőzárat, és se előre, se hátra. A simmel nincs baj, ellenőriztem más telóban.
kérdés: lehet-e pc-ről valamilyen programmal újratenni az androidot rá?
válaszokat előre is köszönöm! -
-
válasz
barrasz #24429 üzenetére
Előzmény: ""Próbáld ki a Pandora appot ,ingyenes és mind a képeket mind a videókat tudod vele titkosítani.
Jelszóval védhető és ha a privát mappába teszel képet vagy videót az nem jelenik meg a galériában bármelyiket is használod."K850" Fájlkezelővel megnyitod a Pandora mappát, ezen belül a data mappában lesznek a képeid, amit bármely fájlkezelővel meg tudod nyitni."
-"k850 Igazad van de éppen most próbáltam ki és az Astro-val megnyitva a data mappában ott van a titkosított jelen esetben videó de amikor meg akarom nyitni akkor azt írja,hogy ez a fájl típus ismeretlen viszont az alkalmazásból rendesen lehet nézni."
ES File Explorerrel próbáltam, a saját készülék videolejátszója megnyitotta a védett filmet, ill. az fájlkezelő saját lejátszója is. A BS Player viszont nem tudta megnyitni, de ez a program alapból nem tudja a fájlkezelőből lejátszani a filmeket. Más videó lejátszót nem használok a mobilomon. A védett fájl formátum a próba alatt MP4 volt. Gondolom, ha avi filmet titkosítottam volna, akkor sehogy-sem tudtam volna megnézni, mivel a teló és a ES File Explorer nem támogatja ezt a kódolást.
Csak amatőr avatatlan szemek elől teszi láthatatlanná a média fájlokat, ez nem igazi titkosítás. Mindenképpen érdemes tisztába lenni vele, nehogy indiszkrét képek vagy videók nyilvánosság elé kerüljenek.
-
Kakumix
senior tag
Igen, és nem csak külföldön, hanem Magyarországon is. Nem nyílt WiFi, mert olyan nem lehet a törvény szerint - ill. az hogy nem védi le attól még nem lesz nyílt -, hanem engedély vagy felhatalmazás nélkül, jogosulatlanul csatlakozni WiFi-re. Én is szívesen megosztanám az enyémet, de
1. engem vesznek elő, ha pl. pedofil képeket vagy csak egyszerűen warezt töltenek le vele, esetleg fenyegető levelet küldenek róla vagy ...
2. nehéz korlátozni, ha én is használom akkor részesítse előnybe a saját forgalmamat.[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz
fatal` #24515 üzenetére
Van ilyen törvény hogy tilos nyílt Wifi-re csatlakozni?
Nem is tudtam.
Egyébként ha hiszed/hiszitek ha nem, vannak olyan emberkék, akik direkt nem "kódolják" a wifi-jüket, hadd használja más is ha akarja...
(Az itteni topikokban is már olvastam többször ilyen jellegű hsz-t)
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
fatal` #24517 üzenetére
Újra kéne kalibrálnom mert félre húz. Ha nem eléggé szembe van velem a telefon, és feloldom, akkor elfordítja a kijelzőt, és magam felé kell döntenem a készüléket, ami eléggé idegesítő az 534. alkalom után...
Szerk: és mindig jobbra. Van egy gps progim ami mutatja a telefon dőlését is, és alátámasztja az igazam.
[ Szerkesztve ]
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
fatal` #24515 üzenetére
Igazatok van, mindenki csinál valami "törvénysértőt". Mégsem részegen vezetek autót, stb... Ha akarná, lekódolná, vagy anno a vásárlásnál érdeklődhetett volna a lehetőségekről, tudnivalókról.
Más: hogy tudom lenullázni a giroszkópját egy Spica-nak? Szerintem nem készülékspecifikus a kérdésem, azért tettem fel itt.
-
zzz03
őstag
10db alkalmazást 90% -al olcsóbban azaz 23Ft-ért kínálnak a marketon. Ha esetleg valakit érdekel: kedvezményes appok (SoundHound, Asphalt6: Adrenaline HD stb.)
Szerk:
DejÓ...Write only voltam...[ Szerkesztve ]
-
Jano_023
őstag
válasz
pingwin011 #24508 üzenetére
Mostanában találtam szerintem még új airdroid a neve. Próbáld ki
-
sssz
őstag
-
F-ECT$
titán
válasz
Linkin #24507 üzenetére
Beállítások / Alkalmazások / Memóriahasználat / Összes.
Itt látszik, hogy pl nekem van 2 GB eszközmemóriám, amiből a telepített appok 1.1 GB-ot foglalnak el, 900 MB szabad (kb 120 appot jelent ez). A kisebb memóriával megáldott telefonok esetén okozhat gondot az elfogyása, erre megoldás, hogy az SD-re át lehet mozgatni néhányat. Erre van app: App 2 SD.
Ide kapcsolódik: a nemrég linkelt Where's my water esetén, mely 4.8-as ratingot ért el, ez azért nem 5.0, mert egy csomóan 1-est adnak rá, merthogy 24 MB és nem lehet SD-re mozgatni. Ez szerintem szánalmas, de ez van.
[ Szerkesztve ]
-
pingwin011
aktív tag
Sziasztok!
Korábban már kérdeztem, kaptam is választ, de nem igazán vált be.
Olyan programot keresnék, amit egyrészt telóra, másrészt pc-re kell telepíteni, és a pc-n teljes egészében irányíthatom a telefont. Sms írás, hívás, minden! Kaptam egy programot, aminek segítségével küldhetek smst, meg kezdeményezhetek hívást is, meg készülődik ez a phonedeck dolog is, ami jó lesz, de az sem az lesz, amit én keresek, mert pl a vibert nem tudom azon keresztül irányítani. Szóval van valami? Köszönöm!
-
F-ECT$
titán
válasz
hodostamas #24498 üzenetére
Na most mértem egy pontosabbat: 20 perc, 10%. Ezek szerint kb 3 óra játékot bír, persze a kevésbé számítás igényesekkel tovább is bírja.
-
Kakumix
senior tag
válasz
CrAzY88 #24502 üzenetére
1. nem szép dolog más wifijét használni a beleegyezése nélkül és még csak nem is biztonságos. Bár tőle talán nem kell félni, ha még a wifijét sem tudta levédeni
2. Ez a program nem működik az interneten keresztül, csak a "lokális" hálón a routeren belül. Ha a számítógéped is azon a routeren keresztül csatlakozik a netre akkor működik.
3. Ha van engedélyed, használni a routert, talán meg tudod beszélni a tulajjal, hogy forwardoljon egy portot (2. kép alapján a 2221-est) közvetlenül a telefonodra és így talán működik az interneten keresztül is. Ilyenkor a router ip külső ip címét kell használni, nem amit a progi kiir.[ Szerkesztve ]
-
baalco
tag
válasz
CrAzY88 #24503 üzenetére
Nem biztos, hogy megoldja, de egy próbát megér: ha a pc-n win7 van, akkor meg tudod elvileg osztani a bejövő netet és arra rá tudsz menni a telóval. De ez már egy másik topic.
....
Nekem sincs routerem és a fenti módszer egy egyszerű wifi stick-el működik.[ Szerkesztve ]
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
CrAzY88 #24502 üzenetére
"Hátrányok: hát vannak, de nem nagyok.
- egy wifi hálózaton kell lenni a gépnek és a telefonnak. Ez ugye elég magától értetődő, de ebből fakadóan ha épp nincs Wifi spot - ergo router - a közelben, akkor nem nagyon fogsz On Airrel szinkronizálni, mert közvetlenül nem tud kapcsolódni a telefon és a számítógép."
[ Szerkesztve ]
-
CrAzY88
aktív tag
Köszönöm mindenkinek
Tudtam, csak nem sejtettem
Azaz hogy elfelejtettem hogy van ilyen lehetőség, mert sosem használtam.
DE sajnos nem mindenhol van kolbászból a kerítés, következő a probléma: nem a saját wifi-met használom, mert nem nagyon van.Viszont a szomszédét annál inkább.
És eddig nem sikerült összekötnöm a Spica-mat on air a géppel. Én vagyok buta az ftp-hez, vagy így nem is lehet két különböző ip-ről?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch
- Ukrajnai háború
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple II, kompakt Macintosh javítása
- LENOVO THINKPAD E16 G1 - Ryzen 5 7530U, 16, 512 GB, 16GB, Fémházas üzleti laptop 16" kijelzővel
- AMD Konfig - MSI X470, Ryzen 7 3800x, Vega 56, 32 GB RAM, 512 GB SSD