- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: MS Office365 Linuxon
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
dokee78
félisten
Van ez a Days Left Widget,kiteszem 3x1 widgetbe és nem számol vissza,miért van ez?
-
r4z
nagyúr
válasz
krisi047 #23963 üzenetére
A HD2-n kívül nincs olyan, "androidos HTC"-k táborába nem tartozó telefon amin bugmentes lenne a portolt Sense. Ez azért van, mert a Sense-hez egyedi kernel kell, ezáltal egyedi driverek is, amiket nagyon nehéz normálisan átírni. A másik, hogy bár a driverek átírhatók, de az optimalizálás a vegyesfelvágott-módjára készülő ROM-ban sosem lesz elég jó, ezért pl. fogyaszt, mint a Hummer, ezáltal pedig merül, mint a Titanic.
-
RootRulez
félisten
válasz
Something_ #23994 üzenetére
Ja és eddig ez kíméli a legjobban az aksit.
-
RootRulez
félisten
válasz
Something_ #23992 üzenetére
Hát nem tom, nekem csak a Call Meter 3G adja a legjobban... Olyan bonyolult dolgokat is be tudtam vele állítani, amiket még egyszer nem tudnák megtalálni/megcsinálni...
Kiket számoljon féláron, miket ne számoljon egyáltalán mennyi ingyen sms-em van hálón belül és melyik hálózatba mennyibe kerül, ésatöbbi. -
Something_
őstag
Szeretnék egy programot ajánlani, gondolom sokan ismeritek, de ha már egy embernek is hasznos, akkor megérte.
DroidStats - havi díjas előfizetőknek nagyon must have app, ha szeretitek tudni, hogy álltok a hónapban.
Nekem praktikus volt az alábbi szempontok miatt:
- beállíthatóak az ingyenesen hívott számok!
- sms-eket mutatja
- az összes kimenőt mutatja, az összes fizetős kimenőt, bejövőt, sőt minden kombinációt mutat
- beállítható, hogy mettől, meddig tart a hónap
- megadható az egység is, azaz aki másodperc alapon van, annak is tökéletes.
- beállítóható a mobil és a wifi adatforgalom is (ezt még nem próbáltam)
- akinek szüksége van limitre, beállíthat minden féle kombinációban
- kirakható több féle widget
- végezetül pedig magyar nyelvű a program.HTC Sensation-on tesztelve, tökéletes. U8500-ra nem akarta feltelepíteni sajnos.
-
havri1
félisten
Process kill progit senki nem használ?
-
TRob1
veterán
CalDAV-Sync beta (nem ingyenes, de olyat nem is biztos hogy találsz)
Esetleg olyan megoldás hogy mondjuk az outlookkal szinkronizálod az meg gmaillel? Az meg ugye szinkronizálja a telefonnal.
-
sssz
őstag
de ez nem az iphone naptár formátuma?
-
dni
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy miként lehetne a telefonnal CalDAV naptár szinkronizációt csinálni? Milyen elsősorban gyári vagy ingyenes megoldások vannak? (Telefon beállításai átnéztem, de nem találtam, illetve Google naptárral akartam volna még összehozni, den em jártam sikerrel.)
Válaszaitokat ötleteiteket előre is köszönöm.
-
Domxc
senior tag
Nem b*sztatásból, de nem akartok átköltözni ide?
-
gyerecske
senior tag
Sziasztok!
Lehet h már volt, de én nem találtam meg.
Memóriakártya cserénél hogyan kell átmenteni a régiről az adatokat?
Kártyaolvasóval próbáltam de nem engedte(szüntessem meg az írásvédettséget)
Van valami trükkje?
Köszi. -
kissgy04
tag
Sziasztok
Az alábbi gondom lenne
Maildroid programmal be tudom állítani,hogy az emailjeimet két óránként szedje le, nekem ez így tökéletes lenne, de mégsem :-)van olyan progi Androidra, ami meghatározott időközönként leszedné leveleimet, és ha ez megtörtént lekapcsolja a mobilnet forgalmat , (feleslegesen ne menjen) majd x idő múlva bekapcsolja, leszedi a leveleket és így tovább, mindezt automatikusan?
remélem érthető volt, mire gondoltam
Választ előre is köszönöm
-
Darahian
tag
válasz
flash- #23973 üzenetére
(1.) google
(2.) topic nyitó 1. hsz.
(3.) "gyorskeresés itt" szövegdoboz jobbra fent.
(4.) CTRL+F (minden böngésző tudja az oldalon való keresést)Ezt mindig el kell mondanom. Az a baj.
...akkora jóság a fórum, csak néhányan kettő (2) darab hozzászólásból szeretnének megoldáshoz jutni. Mintha az ember életében először megértené a "matt" kifejezés értelmét, és sok-sok sakkozás nélkül akarna minden játékosnak kettő lépésből mattot adni.
-
válasz
flash- #23973 üzenetére
Biztos meg lehetne valahogy oldani, de nem csak az ébresztővel vannak visszatérő kérdések. Ebből kiindulva teljesen lehetetlen, hogy minden gyakori kérdés ott villódzna a ablakban.
Örülj neki, hogy te már tudod, hogy adroidon nem működik ez a funkció, ha unalmasnak találod lépj tovább a következő kérdésre.
Kisgyereknek minden vicc új, így van itt is!Más!
Igen lehetséges, másol ill. beillesztés egy olyan szövegszerkesztő alkalmazásban, ami tudja txt-be menteni. Pl. az egyik Jota Text Editor, de nagyon sok szövegszerkesztő van, ami ismeri ezt a fájlformátumot. -
flash-
veterán
Miért nem lehet megcsinálni azt hogy amikor erre a topicra nyit az ember akkor feljöjjön egy ablak először és nagybetűkkel néhágy nagyon gyakran kérdésre ott legyen a válasz,hogy miért nem ébreszt az android kikapcsolt állapotban,stb....
ezzel el lehetne kerülni azt hogy percenként megkérdezi valaki hogy miért nem ébreszt?...Más:
Az androdios telefonon a jegyzetekbe amit irtam át lehet valami programmal konvertálni txt-be?
-
VD
őstag
És a link:
[link] -
VD
őstag
Megjelent a World of Goo!
Meghatározott mennyiségű trutyiból kell várat építeni. Geometriai épitkezős. El kell juttatni a trutyit a célig, úgy, hogy abból épitkezünk. Minden számít, idő, lépések száma, a megmaradt trutyi mennyisége. Hülyén hangzik, de eszméletlen jó!
Ráadásul alapból magyar nyelvű
Van belőle demo, amit érdemes kipróbálni, mert eléggé vas igényes a játék! -
Foose
addikt
Sziasztok! Tudja valaki mi a "pinyinIme.apk"? Nekem van egy ilyen fájl a telómon a coustpack/app mappában. Ha rábökök,egy kínai írásjeles progi települne. (telenor rom)
-
TRob1
veterán
válasz
Tesztelo.hu #23965 üzenetére
Nem sokkal, de több (3248:3121). De én úgy vagyok ezzel, hogy ami nincs fenn a magyar geocaching oldalon de Magyarországon található, az nekem nem is láda (viszont a tulajokról megvan a véleményem - már ha magyarok a rejtők -, de azt inkább nem írom le). Persze ha van rá logikus magyarázat hogy miért nincs fenn a magyar "geokesser" közösség számára (értsd úgy, hogy a .hu-n), az más...
-
Something_
őstag
válasz
krisi047 #23963 üzenetére
Asszem go launcher Szerintem ennél jobban nem tudják lecopyzni a sense-t, habár lehet tévedek.
-
krisi047
senior tag
Üdv! Lehet hülyeséget kérdezek, de a HTC Sense felületet bármelyik Androidos telefonra, pl. egy SE Ray-re is rá lehet rakni teljes értékűen?
-
TazLeacher
nagyúr
Sziasztok!
Skype-al kapcsolatban lenne kérdésem:
Galaxy S2-n ha hívnak, akkor úgy csörög, mintha hívnának. (lezát képernyőnél "felold" és csörög)
Desire HD-n viszont nem. Csak akkor jelez, ha nincs lezárva a képernyő. Ha le van zárva, nem jelez semmit, ha feloldom, akkor egyből csörög.
Mi okozhatja ezt?
-
havri1
félisten
Milyen telefon? Nekem nexus s -en a BLN Control pont ezt teszi.
Én viszont egy olyan task killert keresek, ami auto kill-el jól működik.
Jelenleg az Advanced tas killer van fent, manuális része egész jól megy, de az auto..hiába van belőve, hogy screen off-nál lelőjön mindent, mégsem igazán tezsi.
Valaki ajánlana valamilyen tényleg jót?Köszönöm!
-
chabeee
aktív tag
tud valaki olyan progit ami tud minimalizálni ?
-
GandC
tag
Sziasztok!
Olyan program létezik androidra, ami új sms/nem fogadott hívás esetén adott időközönként megvillogtatja a fizikai gombok világítását addig, amíg meg nem nézem azokat? (nincs notification LED a mobilomon..)
Köszönöm előre is: GandC
-
baandii
senior tag
válasz
Something_ #23953 üzenetére
köszi az infót!
-
Dyrtyho
őstag
-
Domxc
senior tag
válasz
Vizinyenyec #23943 üzenetére
Winamp, pedig van Androidra.
-
baandii
senior tag
válasz
Something_ #23914 üzenetére
Ilyen dokkolót honnan és mennyiért lehet beszerezni a legjobb áron?
-
petipetya
nagyúr
válasz
s7evcsenko #23906 üzenetére
100%, hogy sosem ébresztett kikapcsolt állapotban az androidos telefonod, és sosem fog.
-
Vizinyenyec
aktív tag
Sziasztok.
Egy olyan zenelejátszó progit keresek amiben van vizualizáció, olyan mint a winapban illetve a wmp-ben. keresgéltem ilyet androidra de nem találtam. tudna valaki ebben segíteni? -
TRob1
veterán
-
sssz
őstag
válasz
s7evcsenko #23935 üzenetére
a pc-n: gmail, naptárak,beállítások, naptárak, lap közepén alján van a más naptáraknál a tallózás érdekes naptárakban.
utána pedig a telón a naptár résznél a megelenítendő naptáraknál kipipálod ezeket is és nyomsz egy szinkronizálást.
-
RootRulez
félisten
válasz
Gedeon31 #23929 üzenetére
Nálam a Call Meter 3G fogyasztja a legkevesebbet.
Utána jön a Traffic Monitor,
azt követi a Traffic Counter.Most ők hárman vannak fent szóval csak ezek fogyasztásáról tudok nyilatkozni.
lorcsi Nem, WiFi-n is tud kommunkálni, letölti az előrejelzést is és ha nincs net akkor azt írja ki.Én nem használok névnap appot, naptárba betettem a magyar névnapokat és ünnepnapokat, így a Jorte azokat is kiírja.
-
lorcsi
veterán
bladem van és szeretnék pár extra alkalmazást pakolni rá,
pl. normális névnapos appot
vagy olyat ami az időjárást jelezni (ha jól tudom ehhez midnenképp kell mobilnet, vagy wlanon is tud kommunikálni, hogy megkapja a pontos infókat ?)
mit tudtok ajánlani ? -
Gedeon31
addikt
Szerintetek melyik az az internetes adatforgalom számláló ,amely kegkevésbé eszi az aksit?
-
nexusking
aktív tag
válasz
Something_ #23843 üzenetére
Igen, próbáltam resartrot, de semmi változás.
Ha nincs senkinek jobb ötlete, akkor megpróbálkozom egy factory resettel szerintem. -
RAiN91
őstag
Sziasztok
Van olyan program, amivel meg tudom csinálni, hogy ha a jack-re jelet adok, fényképezzen? (mint több fényképezőnél) -
ben11
őstag
Kinek mi a kedvenc Időjárás programja/widgetje?
Melyik a legmegbízhatóbb, legpontosabb?Köszi!
-
perempe
veterán
hotspotok jelerősségét tudom-e mérni vmilyen progival?
-
sssz
őstag
válasz
s7evcsenko #23916 üzenetére
vagy az advanced clock
ezeknél mind beállíthatod, hogy kirak egy órát a képernyőre és mellé pl az ébresztési időt, akksi állapotot, időjárást, stb.
-
fatal`
titán
válasz
Az Alarm Clock Xtreme még mindig ki tudja rakni.
-
Something_
őstag
válasz
Ha hazaér asszony megnézem neki a telefonján, azt hiszem valamelyik időjárás/óra widgeten írja az ébresztés időpontját.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
Something_ #23914 üzenetére
Tojok rá, eddig sem zavart, mert nem tudtam.
Viszont még mindig kéne egy olyan widget, ami kirakja képernyőre az ébresztés idejét. -
TRob1
veterán
válasz
s7evcsenko #23913 üzenetére
Azért van a repülő mód, használd azt. Az olyan, mint mikor a 3210es Nokiád kikapcsoltad...
Ha nem mész melózni másnap, akkor majd kikapcsolod.Ha meg mindennap mész, akkor sose kapcsolod ki, max néha nyomsz egy rebootot.
ui: Nekem egyébként repülőmódban általában egy éjjel alatt 0%-ot merül.
-
Something_
őstag
válasz
s7evcsenko #23913 üzenetére
Figy, én tudom mire állítottad! Semmire, mert nincs ilyen opció, esküszöm neked.
Amúgy egy kis segítség, hogy ne késs el a melóból. Vegyél egy dokkolót, amit az éjjeliszekrényre raksz, elalvás előtt szépen beállítod a telót, dokkolási mód, így még egy szép kis órád is van, amire rá tudsz nézni ha felébredsz (vagy álmodban) és még az időjárást is kijelzi (talán még a holdtöltét is
). Így tölt a telefon, repülő módba rakod és kész is. Van egy kikapcsolt telód, ami órának és ébresztőnek funkcionál, plusz reggel mindig 100%-on lesz az aksi. Az meg nagy tévhit, hogy lezabálja a gatyádat, mert esténként be van dugva. Ha 100%-ra ér, akkor kikapcsol a töltés, utána ha esik 2-3-4%-ot bekapcsol, feltölti 10 perc alatt és megint kikapcsol.
-
-
TRob1
veterán
válasz
Something_ #23907 üzenetére
Nem alakul ki itt semmiféle vita, hisz az tény hogy nem ébreszt és nem is ébresztett soha, tökmind1 milyen ébresztő appot teszel rá...
(#23906) s7evcsenko:
A ZTE Pengére is azt írja, persze az se ébresztett még senkinek kikapcsolva.Na ezért nehéz az internet világában. Most el kell döntened, hogy egy nívós oldal hozzáértőinek hiszel, vagy egy senkinek (nekem)
(#23910) HGabor89:
Neked csak a vita része miatt mondtam."Nem lehet, hogy symbian volt először a telefonon?" - Hehe. Valszeg inkább nem is ez a telefon volt az az elején, hanem még az előd.
-
dokee78
félisten
válasz
Amikor megvetted sem ébreszthetett ugyanis fizikai képtelenség lenne.
Nekem egyszer a DVD-íróm kikapcsolt PC mellett DVD-t írt. -
Something_
őstag
válasz
-
s7evcsenko
addikt
Most kicsit tanácstalan vagyok, ugyanis kipróbáltam és tényleg nem ébreszt, ha kikapcsolom.
Viszont mikor megvettem ébresztett, mert ezt direkt kipróbáltam.
És itt is azt írják, hogy ébreszt kikapcsolva...
Nem lehet, hogy az a baj, hogy feltelepítettem egy androidos ébresztőt? Mert valamit bekavart?
Már letöröltem, de ugyan úgy nem ébreszt. -
TRob1
veterán
válasz
s7evcsenko #23902 üzenetére
Hát ez itt asszem mindenkinek új info, nem csak nekem.
A droid soha az életben nem tudott kikapcsolt állapotban ébreszteni, mióta csak létezik.
Eleve, amelyik telefon (nem droid) tud ébreszteni "kikapcsolva", az nincs is teljesen kikapcsolva.Milyen telefonod van?
-
dokee78
félisten
válasz
s7evcsenko #23902 üzenetére
Android nem ébreszt kikapcsolt állapotban még a gyárival sem.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- The Crew sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Forrmell.enn
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Napirajz könyv
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 6570b notebook (i3-3120M - 8GB - 500GB HDD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest