- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
falconf16
csendes tag
Sziasztok. Olyan RSS widgetet keresek ami tudja kezelni a gmail-t RSS módban. És minél egyszerűbb kinézete legyen. Mint a minimal widgeteknek. Próbáltam már párat, de a legtöbb nem tudja kezelni a gmailt.
Előre is köszönöm. -
-B-
senior tag
Üdv mindenkinek!
Pár napja már kérdeztem itt, hogy nincs e valakinek hozzám hasonló gondja a Facebook for androiddal.
Az a gondom vele, hogy újra és újra kéri a jelszót. Ez a gond nálam egyik napról a másikra jelentkezett, nem került fel közben semmi új app, ami esetleg bekavarhatott volna.
Lőttem egy screenshotot, erről lenne szó:Már mindenféle megoldással próbálkoztam, de semmi nem orvosolta a problémát.
Többször uninstalláltam, majd újra letöltöttem az appot, volt factory reset, sőt romcsere is, de a hiba mindig előjön.Néha felvillan egy angol nyelvű szöveg:
Nem vagyok túl jó angolból, azt értem, hogy valami hibát emleget, de gőzöm sincs, hogy ez mire vonatkozhat.
Jelszócserével már próbálkoztam, az sem jött be.
Nézegettem a facebook webes felületén a beállítási lehetőségeket, hátha ott van valami gubanc, de nem jutottam semmire.Ha valakinek van valami ötlete, hogy mi lehet a probléma, ne tartsa magában.
Ami még érdekes, hogy ha a telefonkönyvhöz megpróbálom hozzákapcsolni a facebook fiókom, akkor azt írja, hogy "a facebook kapcsolat lejárt".
A beépített névjegyfiókok között gyárilag megtalálható a facebook, tehát ennek elvileg semmi köze sincs a Facebook for androidhoz.A készülék egyébként egy Samsung Galaxy 3, ha ez számít.
(A teló topikjában nem tudtak nekem segíteni.) -
dajani
tag
Sziasztok.
Olyan appot keresek, amibe lehet feljegyzéseket írni, memokat írni, jelszavakat tárolni és le lehessen kódolni, hogy más ne férjen hozzá. Emlékeztető beállítására nincs szükségem.
-
DemonDani
addikt
mit tudok azzal tenni, ha azt írja ki hogy az én országomban nem elérhető egy app?
-
Ramius
őstag
A jorte valamiért nem akart a kezdőképernyőre kimászni, viszont a simple calendar widget úgynézki pont olyan amit kerestem. Köszönöm a válaszokat.
-
fatal`
titán
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #23126 üzenetére
-
RootRulez
félisten
Nekem anno az Extended Controlls tudta úgy, hogy nem belépett a menübe.
Most, CM7-nél már nem használom
-
jano_77
nagyúr
Tud vki magyarul tudó Anagramma játékot?
-
Ramius
őstag
Üdv. Van olyan naptár program, ami a kezdőképernyőre kipakolja az aznapi eseményeket? Symbiannál megszoktam, és most hiányzik
-
Probert75
addikt
válasz
fatal` #23175 üzenetére
Miért engem talál most meg mindenki? Mik nem kapnak jogot? Már az egyérintéses 2G-3G-s témát lezártuk. Nem én akarok ilyet hányszor mondjam el! Én a menübe irányítós 2G-3G widgetet használom! Miért ne tudnám kapcsolgatni a GPS-t? Lehúzom a teló rolóját, aztán bekapcsolom a GPS-t. Mi ezen olyan nehéz?
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Van olyan app, ami tudja a rendszer színhőmérsékletét változtatni? -
Dyrtyho
őstag
A LauncherPro vagy a GO Launcher EX -e a jobb ?
-
Norbi14
senior tag
Olyan programot keresek amibe edzéseimet tudom felírni, meg figyelmeztet, hogy mikor kéne kajálnom. Esetleg számolja a bevitt kalóriákat is.
-
F-ECT$
titán
válasz
csaba.apagyi #23157 üzenetére
Na az ilyen szolgáltatós telefonokkal én sem vagyok képben, szóval akkor maradt a preamplifier. Poweramp pl jó erre, és van belőle nem fizetős változat is.
-
volvoguy
addikt
Múlt héten kérdeztem h van-e olyan lehetőség, hogy az egyenlegemmel vásárolhatok a Market-en. Nos LESZ!!!!
-
Probert75
addikt
válasz
domerator #23158 üzenetére
Nem akarok én itt segb...úgni senkit! Viszont ennyire szerintem se legyen valaki lusta és elkényelmesedett, hogy a feloldás után ne tudna odabökni eggyel többet annak a kijelzőnek. És én nem osztottam 1000-rel, osztotta más helyettem. Régebben én is kaptam hideget-meleget is egyaránt, de már hozzáedződtem.
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
be lehet azt valahogy állítani fecebook for android vagy messenger alatt, hogy ha rám ír valaki arról értesítést kapjak, tehát észrevegyem mint pl egy sms-t?
-
domerator
veterán
válasz
csaba.apagyi #23157 üzenetére
Azért kérdeztem a zenehallgatást, mert ha a válasz igen, akkor olyan lejátszót kellene keresned, amiben van előerősítés szabályzás (vagy mi a tök... lényeg, hogy egy külön hangerőszabályozó)... van ilyen, csak most meg nem mondom neked, hogy melyik, tippelni tudok: MixZing, PlayerPro, Power Amp (utóbbi fizetős). Ha ilyet találsz, akkor meg van oldva a hangerő kérdés.
-
domerator
veterán
válasz
Probert75 #23156 üzenetére
[moderálva] , mert annak ellenére, hogy büszke őstag, vagy mi, feldob egy olyan kérdést (nem ez volt az első), amire már ezerszer leírták a választ (baxik keresni ő is) és utána úgy eltűnik, mint a szürke szamár a ködben, mert érzi a büdöset. Ha már a nem körültekintő segíteni vágyókat osztjuk ezerrel (jogosan), akkor ezt is meg kellene említeni úgy hiszem, mert így teljes a kép.
[ Módosította: ollie ]
-
Probert75
addikt
válasz
zho-lee #23152 üzenetére
Nem akarom magam ismételni, mert felesleges. Megválaszolták sokan a 2G-3G widget működését. Én is ezt használom és a menübe visz csak, ahol tudom állítani a 2G-t 3G-re valamint az adatforgalmat engedhetem vagy nem. A fórumtárs meg olyat kért, hogy ne a menübe vigye, hanem 1 érintésre váltsa a 2G-3G-t.
-
TazLeacher
nagyúr
Hi,
Hívásszűrő programot keresnék. Olyan kellene, mint a DnD Callblocker, csak valami profibb. Azzal a legnagyobb problémám, hogy a kivételeket nem én határozom meg (vagy mindenki a telefonkönyvből, vagy csak a kedvencek). Nekem olyan kellene, amiben normálisan tudok csinálni "kivétel listát". Lehet fizetős is, nem baj, mert kell.
Köszi előre is...
-
F-ECT$
titán
válasz
csaba.apagyi #23142 üzenetére
Ez minden készüléknél máshogy érhető el. Google a barátod ebben is.
-
domerator
veterán
válasz
csaba.apagyi #23138 üzenetére
Valami nem tiszta... zenehallgatáshoz keresed a hangerőszabályozót ugye?
-
domerator
veterán
válasz
Dyrtyho #23130 üzenetére
Az LG GT540 widgetje innen letölthető (reméljük működik is...)
Nálam már nagyon régóta a Palmary Weather dolgozik és nem is rosszul... csaak éppen nem olyan csicsás, mint az LG, viszont előrejelzéskor nem akar böngészővel a netre menni, hanem saját előrejelzést ad.
-
F-ECT$
titán
válasz
csaba.apagyi #23138 üzenetére
A telefonok szervíz menüjében van általában lehetőség hangerőt szabályozni, általános megoldás szerintem nincs.
-
csaba.apagyi
csendes tag
válasz
csaba.apagyi #22905 üzenetére
Még egyszer, hátha:
Sziasztok!
Hangerőszabályzó programot keresek Androidra, viszont olyat, ami nem csak 15 szintet enged szabályozni (eddig ilyet találtam csak), hanem sokkal 'finomabb'.
Most vettem egy fülest (Sennheiser CX300), és minimumon is ordít.
Fontos lenne, előre is köszi a segítséget!
-
Dyrtyho
őstag
Tudtok ajánlani valami kiváló időjárás app-ot ?
-
mg105
senior tag
sziasztok! a leheto legjobb terkepekkel megaldott offline, magyarul beszelo, hangos navit keresem. kulon elony, ha izlesesen nez ki, 3D epuletek, kutyafule.
-
Speeedfire
félisten
A facebook app-ba ha csak listáva vannak a postok akkor hozzáudok szólni. Ellenben ha gy érzesítésvól lépek bele akkor csak. olvasatom, de nem tudok hozzászólni. Mindenknél ilyen?
-
napocska2
senior tag
válasz
samfishR #23121 üzenetére
A Screen off utils-ban tudsz beállítani ilyet.
-
PaFec
aktív tag
Az miért van, hogy eddig használtam az APN OnOff-ot s2-n, és most romot cseréltem, ShareMyApps-al kimentettem mi volt a telefonon, és most a market azt írja nem elérhető.
Ötlet?
Szerk.: Másik telefonon felvan telepíteve. Onnan nem tudom a .apk-t kimásolni?
-
samfishR
senior tag
cimborám telefonján láttam egy olyat, hogy mikor lezárja a kijelzőt, olyan az effektje, mint mikor a képcsőhibás tévét kikapcsoljuk. ha értitek mire gondolok..
hogy lehet ezt előidézni? előre is kösz!
-
retroid
senior tag
Vmi zone antivirust ajanlottak most nekem.
Az milyen?
-
TRob1
veterán
válasz
retroid #23116 üzenetére
Háát, ha fegyverrel kényszerítenének (
), akkor:
Antivirus Free vagy Lookout Security & Antivirus (ha kell egy kis plusz védelem)
(Mert mind2t sok millióan töltötték le, és mind2t sokezren dícsérik
)
(#23117) dokee78 :
Jaaa! Azt sztem nem tudja a Note. Az említett ApMemo ilyet tud?
Lehet csak rajzolni szerette volna a betűket, ahogy csináltam is (aszonta ilyenre gondolt)
-
retroid
senior tag
Melyik antivirus érdemes felrakni?
-
TRob1
veterán
A sokszor emlegetett és sokak által kedvelt, a piacon legjobb (
) jegyzet appot, a Note Everything-et nézted már?
-
zelma
aktív tag
Magyar nyelvű jegyzet programot tud valaki? Mint pl az ApMemo, csak magyarul is tudjon.
-
baandii
senior tag
válasz
CoolBoy323 #23104 üzenetére
köszi a választ akkor agyalok mi lehet a gond...
-
vlevi
nagyúr
válasz
TazLeacher #23049 üzenetére
Valószínű, ráadásul ez már 4-es Android, ebből arra tippelek, hogy nem is sima live wallpaper.
-
Pityesz78
tag
Olyan működő alkalmazást keresek ami a teló gps-t bluetooth-on továbbítja win7-es notira.
Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest