- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Aktív témák
-
spiritex
veterán
Mint "nagy akksi-üzemidő kutató", elmesélném nektek legújabb felfedezésemet, amit az androidos telók akksi-használatával kapcsolatban tettem. Mikor legutóbb írtam, hogy tesztelem a telót, mennyit bír ki az akksija normál használat mellett (napi kb. 10 perc telefon, pár sms, pár perc wifi), a végeredmény 9 nap 10 óra és 37 perc lett. 4%-on tehát feltettem tölteni. Miután feltöltődött ugyanúgy kezdtem használni, mint előtte, tehát az idő nagy részében a tokban volt, és csak akkor vettem elő, ha telefonálnom kellett, vagy írnom egy sms-t. Szomorúan tapasztaltam, hogy ezúttal valamiért nem úgy működik az akksi-merülés, mint korábban, valami megváltozott. A 100%-ból 93% maradt mire beértem a munkahelyemre, a nap végére pedig már csak 65% körül mozgott. Teltek a napok és furcsa módon 2 naponta kellett töltenem a telómat úgy hogy alig használtam, és nem sikerült rájönnöm mi történt. Mindent ugyanúgy csináltam, mint korábban, megvártam amíg szólt a teló, hogy most már kihúzhatom a töltőt, nem telepítettem semmi új app-ot, nem használtam task killert, stb., kevés telefon, kevés wifi, kevés kijelző világítás. Aztán tegnap, amikor megint 100%-ról 85%-ra csökkent az akksi pár óra alatt, gondoltam egyet és kikapcsoltam hátha segít. És láss csodát, a visszakapcsolás óta, másfél nap alatt 9%-ot merült, visszaállt a régi rend! Tehát annyi történhetett, hogy valami beakadt az op.rendszerben, és zabálni kezdte az akksit. Egy a lényeg, ilyen esetekben, amikor látom, hogy indokolatlanul és folyamatosan merül a teló, most már ki és visszakapcsolom a telót!
Aktív témák
Hirdetés
- Corsair Vengeance LPX 32 Gb KIT Bontatlan. Új!!!!!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6700 XT 12GB / RTX 3060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Bomba ár! HP Pavilion Gaming - i7-8750H I 16GB I 512SSD I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Asztali PC , R7 5800X , RTX 2080 , 32GB DDR4 , 960GB NVME
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest