- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
Köszi!
Szerinted, szerintetek melyik bírálja felül a másikat? Ez a program a wifi speciális beállításai alatti Sleep policy-nél beállítottakat (tehát, hogy képernyő kikapcsolásnál soha / mindig vagy töltőre dugva bontsa a wifi-t) vagy a Sleep policy a program beállításait? -
kariad
senior tag
Nem látja a telom a pc lévő total commandert mondjuk Gingerbread alatt tuti látta, de most, hogy ics van nem jövök rá mi a gond? Mi kell még és hol kipipálni? USB hibakeresés kivan!
-
malisonX
aktív tag
Sziasztok! Egy barátom régebben mutatott egy olyan programot, amivel videót lehet készíteni és az elkészült videón látszanak közben a gyorsulási szenzor és a GPS (sebességi) adatai is. Ennek a neve érdekelne! Köszi szépen!
-
spiritex
veterán
Létezik olyan wifi kapcsolgató progi, amivel időzíthetem, hogy mettől-meddig legyen a wifi kapcsolat aktív?
Nem ilyen bonyolult profile készítő és ütemező appra gondolok, mint a Llama, aminek rengeteg funkciója van, hanem olyanra, ami direkt csak wifi-re van. -
Melack
veterán
-
elfelejt
aktív tag
Tud valaki olyan időjárás WIDGET-et, ami lapozza az órát? HTC-ken van ilyen úgy tudom
-
tomy86
addikt
Én ezt használom: ShareMyApps
-
fatal`
titán
Na akkor itt az én listám, a játékokat kihagytam, egyik sem warez, van közte fizetős, mind vásárolt
AdAway (ROOT)
AlarmDroid
Apex Launcher (Pro)
AutoAnswer
Calculator++
Contact Sync for Facebook
DroidSail Super App2SD Lite (ROOT)
DroidSail Super App Remover (ROOT)
Dropbox
Fancy Widgets (Unlocker)
Friendcaster for Facebook
FTPServer
Ice Cream Sandwich Live Wallpaper
Időkép
imo
MyBackup (ROOT)
OfficeSuite Pro 6
OI Notepad
OI Shopping List
Opera Mini
Opera Mobile
PowerAMP (Unlocker)
PowerAMP ICS Skin
PowerAMP ICS Widget Pack
Pure calendar widget
QuickPic
Remotix Lite
Scan
SeriesGuide
Shazam
Smart Keyboard Pro
SoundHound ∞
Speed Test
Taptu
TeamViewer
Timeriffic
TorrentToise Free
Total Commander
Total Commander FTP Plugin
Total Commander LAN Plugin
TrackID
TuneIn Radio
TV
Unit Converter Free
Viber
WiFi ADB (ROOT)
XDA
uTorrent -
atike
nagyúr
-
Foose
addikt
Na jó,de nincs root a telón,szóval akkor a recovery is felejtős... Sokszor jött volna jól a root,de mégis megvagyok nélküle. Garim is van még,bár most nem mennék bele hogy miért nem érek vele semmit mégsem
Szóval mi van,ha csak simán az alkalmazáskezelőben törlöm az sd kártya tartalmat? Ami nálam 3,62MB. Akkor a megjegyzett szavak úsznak,nem? Persze lehet hogy az sem segít. De hangsúlyozom mégegyszer,hogy reggel óta megint működik rendesen a swiftkey,csak nem tudom mi lett vele tegnap egyik percről a másikra.
-
dokee78
félisten
Akik szeretnek csemegézni,ezek a jelenleg telepített appjaim:
A gyári appok nincsenek benne.
A NO WAREZ szellemében!-aCalendar
-AdAway
-Alarm
-All That Recorder Lite
-Angry Birds Star Wars
-Árfolyamok
-Battery Widget
-Beautiful Widgets
-Bluetooth File Transfer
-Call Meter 3G
-Camera ZOOM FX
-Camscanner
-Cerberus
-ClockWidget for ICS
-Chat.hu
-ClockQ
-COL Reminder
-DroidSail App2SD Lite
-Dropbox
-Fekvőtámasz
-Felülések
-Fordító
-Foursquare
-GPS Státusz
-Hybrid Stopwatch
-Instagram
-Kids Lock
-K-9 Mail
-Lock Pattern OnOff
-Mercury Messenger Free
-MetroStation icon pack
-MobiCalc Free
-MX Player
-Opera Mini
-Picsay Pro
-Pocket
-Quickpic
-SD Maid
-Shutdown Start Remote
-Smart Office 2
-SMS Backup
-Soundhound
-Swiftkey 3
-TElvira
-Total Commander
-TubeMate
-Watch Beep
-Widget Locker
-Wifi File Transfer
-Wikipédia
-WinZip
-Youtube Remote
-Zedge -
RexpecT
addikt
Üdv!
Van egy android mini pc-m, rootolt illetve superuser és busybox fel van telepítve(superuserben engedélyezeve van a busybox).
Szeretném megváltoztatni a build.prop fájlt, ezért feltettem egy Solid Explorer nevű appot a storeból, de amint megakarom változtatni a fájl tartalmát kiírja hogy a busybox megtagadta a hozzáférést a program számára.
A busybox számomra kínai, nem találtam meg, hogy hol lehetne hozzáadni a Solid Explorert, hogy kapjon jogosultságot.Valakinek ötlete?
-
kymco
veterán
Nem terád reagáltam, csak a felvetésre, hogy az sd maid lehet a ludas. Az pedig nem.
Amennyiben nem vagy rootolva, az általam ajánlott módszer sem jó. A recovery-ben végrehajtott cache és dalvik nem hogy nem teszi tönkre a telepített szoftvereket, hanem esetenként a hibásan működőt is helyrehozhatja. Nem okozhat gondot az ilyen cache törlés, mert nem úgy törlöd, hogy közben megy a szoftvered, tehát nem húzod ki alóla a szőnyeget. -
Ablakos
őstag
válasz
Askformore #5874 üzenetére
Próbáltam, meg másfélét is, de egyik sem talál ilyen alkalmazást. Így naponta többször nyerhetek ipodot, rendszeresen utazom a világban. Mindössze egy emeltdíjas sms választ el a boldogságtól.
A gogole nem etikátlannak tartja a statusbarra pusholó reklámokat? -
Foose
addikt
válasz
dokee78 #5876 üzenetére
Kér?? Nekem tökéletesen működik root nélkül is. Merthogy működik root nélkül,csak olyasmit nem enged,amihez kell a root. Szóval nem értem,mit akartál most ezzel,hogy kér rootot... :
(#5877) kymco Én sem azt mondtam,hogy az okoz bajt hogy helyet foglal az sd-n.Dalvik cache kilőve,nincs root. (és akkor itt jön az,hogy ha törölném is dalvik cache-t,akkor nem okozna gondot? Mert ugye Darvinya pont ezt mondta nemrég,hogy nem szabad törölni a cache-t,[nem dalvikot mondott]mert összeomlik)
-
-
Ablakos
őstag
Melyik app tudja felderíteni, hogy melyik telepített alkalmazásom küldöz mocskos reklámokat a felső stásus sávba?
-
doddencs
senior tag
Gyári legújabb e-mail alkalmazáshoz adna vki linket?
-
Foose
addikt
válasz
darvinya #5868 üzenetére
Nem,én konkrétan a swiftkey cache-t nem törlöm! ( összesen 12,67MB;alkalmazás 8,95MB;USB-alkalmazás 0,00B;adatok 96,00kb; SD kártya 3,62MB; ) Én csak azt mondtam hogy használok SD maid progit,ami szerintem a gyorsítótárát törli a Swiftkeynek!
(#5867) xSide Nincs root a telón,és természetesen az újrarakást szerettem volna elkerülni. Nem csípem,amikor valami számomra érthetetlen dolgok miatt bekakil,én meg telepítgessem újra. -
xSide
őstag
Arra gondoltam, hogy valamitől kényszerbezár (rendszer kilövi) és összeomlik a főfolyamat majd újra indul, de a kiegészítő része már nem.
Én egy adattörlés/eltávolítás/sd swiftkey mappa törlése (pl. Android/data)/ újratelepít kombót alkalmaznék, esetleg egy wipe dalvik-cache kiegészítésselszerk.: nem tudhatom mit tudsz és mit nem, csak próbáltam az alkalmazàs rendellenes működésére tett kérdésedre a lehetséges okokat kizàrni...
-
Foose
addikt
Semmi ilyesmiről nincs szó,attól azért jobban értek az androidhoz.
Sem szövegtárcsa,sem task killer nincs a telón,nem élek velük
De mi köze ehhez a tárolt memónak? Ott nálam mindig fut a swiftkey3. Sőt,a gyorsítótárazott alkalmazásokat be szoktam zárogatni ha tudom hogy nem használom egy darabig. (futó/tárolt folyamatoknál) Úhh,15MB-ot eszik a swiftkey? Eddig ezt nem néztem... 1óra 34perce. Nemrég lett bekapcsolva a teló.
-
xSide
őstag
Nem ismerem az előzményeket, de így látatlanban nincs véletlenül sd-re, kiterjesztett tárhelyre helyezve a bill progi vagy valamely kiegészítője, illetve ha van egyéni szövegtára nincs valamilyen spec karakter mentve benne?
Szerk.: task killer app (ha használsz) esetleg nem lövi ki? Mit mutat a futó/tárolt folyamatoknál mem használatból?
-
Foose
addikt
Eddig nekem sem volt vele bajom. Az elmúlt kb 1 hétben másodjára csinálja ezt velem. gyorsítótár 0,00B. Külön appal szoktam törölni az ilyen cache és hasonló dolgokat,gondolom akkor törli ezt is. Neked is ír az alkalmazáskezelőnél a swiftkey3 az SD kártya menüpontnál (vagy hogy mondjam) 3,62MB-t? (összesen nekem az app 12,67MB)
-
Foose
addikt
Tegnap este megint megadta magát a Swiftkey3. Folyamatosan dobálta a status bar-ra hogy "nem lehet betölteni a nyelvi csomagokat"
Tudja valaki hogy ez mitől lehet? Egyik percről a másikra.... Este már nem is tudtam használni. Lehet csak egy restart kellett volna,ezt már sosem tudom meg,mert estére kikapcsoltam a telót. De ez normális,amikor ilyeneket ír ki??
az appot megvásároltam!
-
zhata
senior tag
Tudnátok ajánlani egy a kijelző fényerejét a külső fényhez automatikusan szabályozó progit Xperia Ray hez?
(A korábban ajánlott Lux auto bright nem kompatibilis, a Brightness Adjusterben meg pont az automatikus állítás - light sensor - nem működik.) -
xSide
őstag
GSAM Battery lenyilóban mindent lehet nézni stat terén + jellel egyéni figyelés az adott pillanattól (nekem is fel kellett rakni), mert valami eszméletlen szívja/szívta az akksit mostanában.
Reggelre a friss Youtube tűnt bűnösnek (használat nélkül) beragadt 'accelerometer' 6 órán keresztül, fagyasztva.
Figyelés marad -
evitiguF
senior tag
Battery Monitor Widget (Pro)-t is megnézheted, én most ezt használom, rengeteg mindent listáz!
-
quailstorm
félisten
Amennyiben ugyanazzal a fiókkal regisztrálod az új ROM-ot, amin a vásárolt alkamazásaid vannak, le tudod őket tölteni. Ez készülékfüggetlen, és google fiókhoz kötött bolt. Bár gondolom nem korlátlan mennyiségű telefonon lehet egyszerre fenn ugyanaz a fiók, de elég sok-ra be lehet lépni.
Az segít ha azt mondom, olyan mint a steam? Ott se kell új géphez újra megvenni a játékot. -
qamu74
őstag
hi!
Új romot akarok telepíteni a telóra és az lenne a kérdésem,hogy amit meg vettem appokat újra meg kell majd vennem, vagy telepíthetem újból.
-
fatal`
titán
Van valami app, ami részletesebben mutatja, hogy mi mennyit használta az aksit, mint a beépített cucc? Valami pokolian szívja az aksit (14 óra alatt 100%-ról 10%-ra merült, fél óra beszélgetés és 20 perc kijelzőhasználat, 10 perc zene, semmi más nem volt), jó lenne kideríteni, hogy mi.
A gyári statisztikában a hanghívások voltak felül 33%-kal, de nem hinném, hogy 20 perc beszélgetés ~30% aksit használna.
-
Jarod1
veterán
valami doc scanner kéne, tud valaki ilyet,?
-
petymeg
addikt
Udv!
Van olyan backup app, amivel vissza tudom allitani a jatek menteseket full wipe utan nem rootolt telefonra? -
spiritex
veterán
válasz
-HajTömeg- #5845 üzenetére
Ehhez mit szólsz?
-
mttssz
senior tag
válasz
-HajTömeg- #5842 üzenetére
Trillian?
-
-HajTömeg-
őstag
Sziasztok.
Multiplatformot keresek.
Ami egyszerre jeleníti meg a face.skype,msn chat ismerőseimet.
Nimbuzz valamiért nagyon instabil nálam, állandóan megszakad.
Imo már jobb,de pl nem jelzi a skype hívásokat.
Ajánljatok jobbat,please! -
Dicker
őstag
Dexter tha Game 2 - megjelent, aki próbálta írjon róla valamit.
A Carmageddon 2-ről nincs hír? Utoljára nyáron olvastam róla, hogy, ha megjelenik, akkor első nap ingyenes lesz. De ez azóta se történt meg.
-
volvoguy
addikt
Szerintetek a Multitasking nem fogaszt energiát? Úgy értem, hogy pont az az Android lényege, hogy a nem használt alkalmazásokat nem zárja be, hanem eltárolja őket a memóriában a gyorsabb indulás érdekében.
De mi van akkor, ha elindítok egy appot, és mondjuk jópár napig feléje se nyúlok, és ez az app még fut is a háttérben pl. (Maps, amire azt írja hogy az "Alkalmazás leállítása annak meghibásodását okozhatja"...kösz szépen...
Szóval? Van vmi program, vagy vmi hogy a nem használt, és memóriában maradt appokat bezárja? Tudom h nem ajánlott a Task Killer appok használata....DE anno még Motorola Defy-n volt egy gyári Task Manager, ami meghátározott idő után bezárta a nem használt appokat....
-
spiritex
veterán
válasz
spiritex #5829 üzenetére
Ha valakit szintén érdekelne, hogy hogy lehet Gesture-ökkel irányítani a Dolphin-t, akkor megtaláltam a megoldást. Nem a megnyitott lapokra kell rárajzolni a jeleket, hanem meg kell előtte nyomni a delfin ikont, majd amikor megjelenik egy négyzetháló, arra kell rárajzolni a jelet, és rögtön végrehajtja.
-
cettlee
őstag
üdv!
How to wipe Battery Stats?
1. charging the battery FULLY
2. boot device to CWM Recovery
3. advanced/Wipe Battery Stats
4. reboot devicea 3. pontot hogy kell megcsinálni? én nem találok advanced menüt!
-
evitiguF
senior tag
Üdv!
megvettem egy játékot, ami ~2Gb adatletöltést igényel. Van wifi, nem ez a gond, hanem egy élet, mire ez lejön, illetve ami bosszantóbb, hogy eddig akárhányszor próbáltam 20-21%-nál mindig megállt a letöltés. Ha kilépek/reboot, vissza a játékba, akkor érzékeli, hogy már töltöttem le adatot, megkérdezi, folytassa-e onnan, ezt választva 15%-tól elkezdi tölteni, de 20-21% körül ugyanúgy kaputt...
van rá valami mód, hogy ezt a plusz adatot valahonnan máshonnan szedjem le? Felmásolnám SD-re és gondolom így működne. De okítsatok ki, ha tévedek. (The Bard's Tale - 50% akció)
-
Revolit
senior tag
Tudtok olyan ToDo progit, ami a beállított, és még el nem végzett todo-t jelzi akár állapotjelző led-del is, de az android tetején lévő taskbar-ban is, vagy esetleg van widget-je amit ki tudok rakni főoldalra, és villog vagy valami, hogy mindig mikor ránézek a telóra, tudjam, hogy pl ez van? Mert az hogy beállítom fix időre, az sokszor semmit nem ér számomra....
-
spiritex
veterán
Segitsetek mar, hogy mitol fognak mukodni a Gesture-ok Dolphinban? Sehogy sem tudom ravenni! Rajzolnam a jelet, de csak huzza a lapot, ide-oda rangatja abba az iranyba, amerre huzom az ujjam.
-
Koga777
tag
Sziasztok!
Keresek a Desk Migrate-hoz hasonló programot, amivel a Go Launcherről Nova launcherre tudnám a programok ikonjait átrakni, mert sem ezzel az appal, sem a Nova launcher migráló funkciójával nem sikerült. (Lustaság fél egészség jeligére) -
Askformore
senior tag
válasz
oliverkiss32 #5823 üzenetére
Képzeld, kipróbáltam minden lehetséges megoldást, amit találtam, és egyik sem működik.
Ugye milyen rohadt könnyű okoskodni?
-
törölt tag
válasz
Askformore #5822 üzenetére
Esetleg a Power Toggles-t próbáld ki, ez tartalmaz multimedia widgeteket ( play, next track, prev track )
-
oliverkiss32
aktív tag
válasz
Askformore #5822 üzenetére
link Ugye milyen nehéz keresni?
-
Askformore
senior tag
Tudtok nekem mondani olyan zene widgetet, amit NOVA Launcherre ki tudok tenni? A gyári Walkman widgetjét nem támogatja, és azt szeretném használni (Xperia Ray).
-
R19
senior tag
Ajánljatok olyan Miui témát, ahol a szöveg és a háttér mindenhol jól elkülönül egymástól.
Már sokat kipróbáltam, de még mindig keresem az igazit. -
Jadro
veterán
Meg tudja valaki mondani, hogy Nova launcher (prime) alatt hogyan tudom az app drawerben az alkalmazásokat szétpakolgatni különböző fülekre? A fülek megvannak, csak nem vágom, hogyan tudnám a közös fülről szétpakolgatni őket. Biztos tök egyszerű, csak nem jövök rá.
Az alkalmazáshoz meg még nincs leírás ahogy látom.
-
törölt tag
ha ellopnák a telót (918d) akkor milyen a legdrasztikusabb módszer kell hogy feltörjék vagy leradírozzák.... pin-el van most a képernyőzáram, olyan progit keresek ami megakadályozza hogy bármit is tudjanak csinálni vele. Pl :leradírozhatják csak ne férjenek hozzá az adataimhoz, valamint hogy írják át az imei számot, hogy erre is van-e alkalmazás (mármint hogy ne lehessen átírni, esetleg meg is lehessen találni ... mivel ha kerestetném akkor csak az imei az ami beazonosítaná a telót.
pl ez mire jó: ESET USSD Control
vagy a lopásgátlós avast.. stb? -
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Szeretnék a telomrol képeket küldeni tömörítve de úgy,hogy saját maga csinálja meg és elmenjen e-mail-ba.(x-peria ray,gmail.)
-
mondomén
őstag
Hello
Lehet valahogy geprol lejatszasi listat juttatni google music app-ba? Eddig itunes-t hasznaltam, jolenne most is inkabb gepen rendezgetni a zeneket nem pedig telefonon szenvedni veluk...
-
vilmaboy
őstag
telepítenék egy 3betűs navi szoftvert. a kijelző 854x480 akkor a 800x480as wvga apk file kell? /xperia pro mk16i/
-
cirkus
aktív tag
a Color Splash effekt nevű fotó effektező appnál a módosított kép elmentésénél mindig jóval rosszabb, minőségű (kisebb fileméretű) képet ment.... van arra lehetőség, hogy megmaradjon az eredeti nagy minőség (méret) ???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest