- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
Nos, a következőt csináltam. Chrome-ból html-be exportáltam a könyvjelzőket. Telepítettem egy Operát PC-re, importáltam a könyvjelzőket, aktiváltam az Opera Linket, csináltam egy fiókot, a telón is aktiváltam az Opera Linket, az előzmények meg is jelennek, de a könyvjelzők nem, legalábbis a gyorshívóban a régiek maradtak, és a menüben a könyvjelzők üresek.
-
DS39
nagyúr
az outlook.com-os email fiókomat hogy tudom összeszinkronizálni a gyári email klienssel?
és pop3-mal se imap-nak nem lett jó, pedig lehet ilyet mert megnéztem az outlook.com beállításait, viszont nem írják hogy pontosan milyen szervert kell beírni. a kliens pop.outlook.com-ot ír, én próbáltam a régi hotmail-t de nem sikerült. vki aki esetleg használja tud segíteni? köszi előre is. -
dokee78
félisten
Használja valaki a IntelliRing appot?
Hogyan lehet kikapcsolni benne a fényérzékelő szenzort,
mert ok,hogy ha kijelzővel lefelé van fordítva akkor nem csörög.
De ha a tokban van akkor sem csörög. -
kutga
félisten
PC-n lévő Chrome böngésző kedvenceit és könyvjelzőit, esetleg az előzményeket rá tudom valahogy varázsolni a telómon lévő Opera Mini programba?
-
xSide
őstag
Max 2 perces munka:
- Használd az opera link funkciót telón, telepítsd pc-re az operát, szinkronizálj, mentsd ki html-ben a könyvjelzöket és importàld be a Bookmark Backup & Sort appal sd-ről... -
atike
nagyúr
-
zebede
őstag
Smooth Calendar összehangolva a gmail naptáraddal?
-
myk74
senior tag
Tudtok olyan programot ajánlani,amibe ha beírom a születésnapokat(dátumokat),és a jeles napon ki jelzi a főképernyőre hogy kinek van éppen szülinapja,úgy mint a névnapos progi?Ha magyar nyelvü természetesen nem baj.
Köszönöm -
Firstaye
tag
Üdv
Tudtak ajánlani ingyenes zenelejátszót, ami minél kisebb helyet foglal. Ez lenne a fő szempont, nem kell még eq sem, csak legyen jobb mint 2.2-es androidon a gyári. Köszönöm.
-
baandii
senior tag
aki handcent sms-t használ megtudná nekem mondani hogy a buborék formátumon kívül van más lehetőség is pl hogy vmi egyszerű téglalapba jelenjenek meg a szövegek
-
Penész Gomba
tag
Buta kérdés lesz lehet, de a JB-s Voice Search-öt át lehet valahogyan trükközni a 2.3.7-be?
-
randras
veterán
Helló!
Olyan progit keresek, ami tudja kezelni, hogyha rajta vagyok X WiFi hálózaton, és érzékeli, hogy elérhető Y WiFi hálózat, amit én előnyben részesítek, arra kapcsolódjon.
Illetve egy olyan is jól jönne, ami a rolóra kirak egy sort, hogy épp milyen WiFi-n vagyok, esetleg jelerősség, adatátvitel sebesség is jól jönne!
-
helloadi
csendes tag
samsung galaxy s3-n úgy tudom van egy olyan progi ami a felvett hangot/beszédet átalakítja zenévé (lehet hogy nincs is ilyen, csak hallottam) létezik?
-
Foose
addikt
Opera mobile-ból nem lehet valahogy átimportálni a könyvjelzőket a gyári böngészőbe? (ICS) Root nincs,ha esetleg azt írná valaki,hogy kell hozzá
-
Foose
addikt
Frissült az Opera mobile
-
baandii
senior tag
válasz
atillaahun #4538 üzenetére
esetleg tudsz segíteni hogy a lLama-ban hol van ez a beállítási lehetőség?
-
mttssz
senior tag
válasz
atillaahun #4561 üzenetére
2.3.7-hez kellett (CM7).
( #4562 ) Illusion1010: Köszönöm,
-
air
nagyúr
Köszi, nézem.
Más:
Próbálgatom a Minimalistic Text appot, különböző infók szöveges megjelenítésére. Pl óra. Sajna csak Tíz|Tizen|Egy formátumban tudja kiírni. Ismertek-e olyan appot ami esetleg úgy is ki tudja írni az aktuális időt, hogy "Négy perc múlva negyed tizenegy"?
Köszi. -
mttssz
senior tag
Sziasztok!
Valaki megosztana velem egy Google Voice Search apk-t? A CM-n a Play nem találja, és nincs a gyáriról backupom hozzá.
Előre is köszönöm:
MaTMaN -
geccoblaze
aktív tag
A Maps legújabb frissítésével eltűnt a címkeresésnél a kis nyilacska, amivel az addig begépelt és a Maps által kiegészített címet feltehetted a szövegbeviteli dobozba, hogy aztán ott tovább finomítsd a címet. A régebbi verzióban ugye, ha elkezdted beirni, hogy Buda... akkor megjelent több kiegészítés, amiből a kis nyíllal feltetted a szövegbeviteli dobozba mondjuk, hogy "Budakeszi", majd folytattad a szövegbevitelt: pl. Budakeszi Fő u. 2.
Most ez a lehetőség eltűnt, ha ráböksz az automatikusan kiegészített találatokra akkor egyből odavisz a Maps és nem tudod folytatni a szövegbevitelt.
Van erre valami megoldás?
-
air
nagyúr
Valaki próbálta már az új ADWLauncher EX-et?
Egy csomó mindent nem tudok megcsinálni vele, ami a bemutató videóban látszik. Aki tudna segíteni, kérem jelezze!
Előre is köszi. -
errrtu
aktív tag
Sziasztok
Háttérkép szerkesztgetésére ki mit használ? QuickPic-et használtam de most valamiért nem vagyaunk jóban! A letöltött 480x854 képeimet nem tudom teljes méretben kirakni mert csak egy részét ajánlja fel ha meg "levágással" kijelölöm a teljeset akkor csak elmenteni tudom, kirakni nem. Persze az elmentettet utána szintén nem lehet.
Kipróbáltam a Wallpaper wizardii-t de nem tetszik. Más ötlet vagy QuickPic tutorial? -
mttssz
senior tag
-
zoleeno1
veterán
Tudtok olyan ébresztő programot mondani, ami legalább annyira testre szabható, mint a gyári, de pluszban van benne olyan lehetőség, hogy a kiválasztott csengőhang "emelkedő" (egyre jobban hangosodó) legyen? Ja és ingyenes
köszi
-
Richee11
senior tag
sziasztok!
nem tudtok egy olyan oldalt ahol Instagramos fanokkal lehet megismerkedni? Mert itt a fórum a Mobilarenan eléggé pang.amúgy a nevem: ricsi91
-
dzsoze
csendes tag
Hy Valaki tudja hogyan kell össze hangolni az androidot a ps 3 kontrollerel? kell hozzá root vagy csak szarul csinálom
-
dokee78
félisten
Merre találom az SD Maid full verzióját az XDA-n?
Korábban linkelte valaki és ez nem warez,mert béta,ha jól emlékszem. -
-
freemanone
addikt
a lopásvédelmet kifejtenéd? ez lehet hogy érdekelne. attól függ miről is van szó, akár privátban is. Az átlagot sejtem, hogy ezért használja. Épp ezért kértem, hogy nyomós indokot szeretnék látni.
Véleményem szerint felesleges memória pazarlás, amiből sok készülékben amúgy sincs sok. Ha pedig az ember warez forrásból használ appokat, annak váljék egészségére, de attól a vírustól az isten nem véd meg, nemhogy egy antivírus. -
Narxis
nagyúr
válasz
freemanone #4534 üzenetére
Én a lopásvédelem miatt használtam, meg egy kicsit kíváncsi voltam, sztem a legtöbben csak a biztonsági érzetük miatt használják.
(#4538) atillaahun:
Ma már 2 frissítést kapott az ADW EX, egy FC-t nem fognak benne hagyni, érdemes most kipróbálni, GB alatt nekem reggel se volt probléma.
-
atillaahun
veterán
Köszönöm az Adw Ex-es tapasztalatokat mindenkinek, akkor inkább én se frissítek be ha JB alatt összefossa magát. Úgyis teljesen elégedett vagyok vele, ahogyan most működik, legfeljebb csak azt merném remélni, hogy ICS+ alatt még gyorsabb lett. De akkor ez ezek szerint nem következett be.
(#4493) baandii
Tasker vagy lLama biztosan.(#4498) evitiguF
Az Adw-nek nem hiszem hogy bármi köze lenne a Google account-hoz.
Egyébként azért éppen nem szólnálak meg ha úgy használnád az Ex-et, hogy nem veszed meg, de azért a terjesztés más kategória. Ráadásul ez egy korrekt és olcsó program.
Szóval nem tudom ezek így mennyire vannak meg, de ha nem nagy kérés custom rom-okba ingyenes programokat tegyél. -
helixP
nagyúr
3.6-os Call Meter alkalmazáshoz csinált már finecsa-úr, vagy más Mozaik XS-es dícsomag beállítás-exportálást?
(mert ugye 3.5 - 3.6 nem kompatibilis...? )
-
freemanone
addikt
akkor bedobok egy érdekes kérdést, hogy aki használ vírusirtót az miért? ha lehet akkor leginkább olyanoktól várnék választ, akik technikailag is meg tudják indokolni.
-
törölt tag
Sziasztok!
Aki hasznal virusirtot, az mit hasznal?
-
laci laci
addikt
cyanogenmod cm9 rom-ot használok.Nagyon tuti.Csomó új és más progik(proci húzás,homescreen,üzemmód,stb) van rajta.Érdemes kipróbálni.
-
törölt tag
Frissült az ADW.Launcher/ADWLauncher EX
-
Andi-74
tag
sziasztok!
Tudtok olyan ébresztőórát, ahol én szabhatom meg annak a zenéjét amire ébredni akarok? -
Márklár
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy elképzelhető-e, hogy a playen lévő appok között van vírusos? Ugyanis ismét le akartam tölteni egy alkalmazást, (melyet pár hete használtam de végül is letöröltem) amikor is a vírusírtóm jelzi az app szerinte vírusos.(Zoner vírusirtót használok, régebben olvastam egy tesztben, hogy az ingyenesek között az egyik legjobb.)Az appot most 26-án frissítették, tehát én még a régebbi változatot használtam, akkor a vírusírtó nem jelzett.Erről az appról lenne szó:[link]
ha valakinek van fent vírusírtója megköszönném ha ránézne.Márklár
-
dokee78
félisten
Miért nem tudom az új ADW Launcher EX-ben legfelülre tenni az óra Widgetet,mint az Apexben?
-
VD
őstag
Nagyjábol annyi mint az ügyvéd és az orvos között. Az ügyvéd elveszi a pénzed! Az orvos is, csak az még meg is öl!
A killer az esetek többségében csak bezárja az alkalmazásokat (magától, vagy parancsra). A managerrel viszont lehet fagyasztani is, hogy el se induljon az adott alkalmazás. Utóbbihoz szinte elengedhetetlen a root, mert különben csak egy mezei task killer funkcióival bír.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen processzort vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Otthoni időjárás-állomás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Könyvajánló
- Macska topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- További aktív témák...
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!