- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi68
addikt
válasz
droti25 #7993 üzenetére
Most újra feltelepítettem, hogy megnézzem neked...
Az Elixir2 és a Memory Usage is ennyit jelez pár MB eltéréssel.
A Memory Usage két adatot közöl, a pillanatnyi és a maximális mem. használatotSzerk.: Lehet, hogy te az Android alkalmazáskezelőjében nézed a futó programoknál?
-
slice14
veterán
Sziasztok
Az X-plore-ben hol találom a betű méret növelését?
-
válasz
stefi68 #7987 üzenetére
Azért nem volt jó, mert nem tudom kikapcsolni az saját animációját. Nekem ne csináljon semmi képernyő-animációt, hanem lője ki a kijelzőt és kész.
De egyelőre tényleg ez az egyetlen, ami normálisan működik. A többi vagy nem kapcsolta ki a kijelzőt rendesen, vagy alig lehetett utána ismét életet lehelni a telefonba.... -
Degeczi
nagyúr
nekem eddig nagyon jól teljesít ilyen szempontból, pedig csak egy pici HTC, 600 MHz-es procival (szintén gyári ICS), amin rögtön érződne a lassulás
a szabad memória itt igazából csak jó, ha minél kevesebb van - hiszen különben csak fölöslegesen, haszon nélkül fogyaszt áramot
amin viszont ledöbbentem: miért kell gyakorlatilag lehetetlenné tenni a beszélgetések rögzítését?
kipróbáltam sokféle alkalmazást, de mindegyik csak a mikrofon jelét tudta rözgíteni, ami kb. katasztrófa...
nem értem, mire jó fixen megtiltani a hangfolyamhoz hozzáférést: ezt a telefon tulajdonosára kellene bízni, akarja-e engedélyeznia korábbi Symbianos Nokián max. azzal kellett trükközni, el tudja-e nyomni a percenkénti pittyet a rögzítőprogram - de az nem volt kritikus ha nem, és a beszélgetések jó minőségben maradtak meg, ami gyakran volt hasznos
pusztán ezért már kezdem bánni, h Androidost választottam - fene gondolta volna előre
-
stefi68
addikt
Hááát nálam csinált érdekességeket ez a Screen Off and Lock.
Lezárni lezárta, de alig tudtam feloldani utána, vagy harmadszorra sikerült csak.Még próbálgatom kicsit....., de most meg csinált egy frankó fagyást
Nem beszélve arról, hogy 31-41 MB-ot eszik míg a korábban ajánlott Screen Off Fx csak 13-17 MB-ot. Amúgy az mért nem volt jó?
Én azóta is teljes megelégedéssel használom.
-
gigabank
csendes tag
Üdv!
A Galaxy Note mobilomon custom rom van, mely custom rom feltett egy saját recovery mode-ot (PhilZ recovery).
Új custom rom-ot tennék fel, és a telepítési instrukcióknál a rom CW recovery-t ír.
Ezt ugye ROM manager app-ból lehet feltenni-de vajon mi fog történni, ha a PhilZ recovery mellé (fölé)? CW recoveryt rakok?
Nem fogják ütni egymást? Vagy csak egy lehet egyszerre, a másik törlődik?Köszönöm
-
Foose
addikt
válasz
Degeczi #7978 üzenetére
Ezt anno én is megkaptam mindenkitől,amikor androidos lettem. Viszont azért én még ma is küzdök néha olyan gondokkal,hogy amikor már pár appot használtam egy nap,és ugye csak úgy léptem ki belőle ahogy az android engedi,hogy bizony nehezen nyit meg valamit,már-már szinte lefagy a telóm. Olyankor bekukkantok android assistant appomba,és nyomok egy quick boost-ot,akkor bezár minden felesleges appot. (olyankor látom,hogy bizony a memória infó szekciónál a szabad memória van hogy már csak 30MB!) Na onnantól megint működik szépen minden. Szóval elvileg bezárja a nem szükséges dolgokat az android,de valahogy ezt mégsem érzem.
(root nélküli gyári ICS)
-
twine
veterán
válasz
Degeczi #7978 üzenetére
Szeretem az Androidot, semmilyen más rendszerre nem váltanék telefonon, de ha ez így lenne, ahogy ezek a cikkek kardoskodnak a memóriakezelés mellet, nem lenne szükség egyre több RAM-ra a gépekben....márpedig szükség van...mert érzed, hogy elfogy,,újratölt,homokórázik, etc....
Én sem használok Taskkillert, és akit tudok ,lebeszélek róla,,,
De, hogy nem a papírformát hozza a Droid az esetek többségében, az is biztos....
Persze ezt a beszélgetést el lehet húzni,,hogy miért van így,,,kinek a "hibája",,a a gyártóké,,a Droidé,,a kerneleké,,,etc....Azt gondolom a "mezei" juzernek tök mindegy miért,,,
"homokórázik" és pont... -
Bici
félisten
válasz
Degeczi #7978 üzenetére
Csakhogy elég bénán csinálja ezt az Android. A céges Galaxy S II-n is érezhető a háttérben hagyott alkalmazások esetén a kisebb-nagyobb röccenés, vagy egy idő után zavaró lassulások is.
Igaz, ez a gyári 4.0.4-es szoftver, nem frissítettem 4.1-re még.Ha task killerrel kipucolom a fölösleget, akkor megint gyors úgy 7-8 órán át, ha intenzíven használok sokmindent.
-
Degeczi
nagyúr
egy jó cikk a témában, miért fölösleges ilyesmivel kínlódni, és miért okozhat inkább problémát (pl. a task újraindulását, vagy vmi működésképtelenségét) egy kierőszakolt leállítás... az Android majd maga elveszi az erőforrásokat ha szüksége lesz rá, nem kell neked foglalkoznod vele
-
Bici
félisten
Sziasztok!
A Play mi alapján dönti el, hogy tabletről, vagy telefonról jövök?
Vagy pl. telefonról is látom a tablet alkalmazásokat?
(jelenleg 2.1-es droidról gondolom hiába nézelődöm...)Köszi!
-
123xyz
aktív tag
Hello, egy kis segítséget szeretnék kérni.
Olyan task / app killer programot keresnék, amely nem csak az általa futónak vélt alkalmazásokat képes leállítani, hanem az összes létező program / szolgáltatás közül én manuálisan csinálhatnék egy listát, hogy mit állítson le. Arra gondolok, hogy most az alkalmazásokat kilistázva (beállítások -> alkalmazások menüből) is úgy megy a dolog, hogy a "futó" résznél van néhány, ezen belül a "tárolt"-ban továbbiak is, az összesnél viszont olyanokra is rá lehet nyomni a leállítást, ami az előző kettő részben nem szerepelt, tehát valahogy mégis futnak (pl galéria, térkép, google play, stb meg még különböző szolgáltatások, amik nem mindig kellenek)...
Tehát olyan alkalmazás kéne, amivel ezeket is le tudnám lőni, lehetőleg egy listával, mert jelenleg egyesével mindent leállítani elég macerás. Advanced Task Killert próbáltam már, de csak a néhány futó közül enged kiválasztani, meg még valami másikat próbáltam, de ott sem tudok szabadon választani, aztán az nem is működött, mert hiába csinálta meg a leállítást, a programok mentek továbbra is.Szóval hálás lennék, ha valaki tudna ajánlani valami tényleg működő és a fentebb írtaknak megfelelő programot (remélem nem túl nagyok az elvárásaim
)
És bocsánat, h sokat írtam, vagy h kicsit talán szájbarágós lett, csak igyekeztem rendesen leírni a problémám. Ja és ICS-re kellene (Sony Tipo). -
Oldman2
nagyúr
Én CM10 alatt a Screen Off and Lock widgetet használom.
-
Szervusztok!
Láma kérdés, de a biztonság kedvéért felteszem: Van egy Nexus S mobilom. Kaptam egy Nexus 7-t. Ugyanazzal az gmail címmel használom. Bekapcsoláskor szinkronizálta az appokat az N7. Van olyan app ami a tableten nem kell nekem, de a mobilon létszükséglet. Ha törlöm ezt az appot a tabletről, akkor -szinkronizáció miatt- törlődni fog a mobilról is?
Köszi!
-
R19
senior tag
Használja valaki a Music Volume EQ-t?
-
Sziasztok!
Olyan képernyő kikapcsoló widgetet/alkalmazást keresek, ami működik JB (CM10) alatt és mindenféle animáció nélkül gyorsan kikapcsolja a képernyőt. Nincs szükség semmi extrára, csak a power gombot szeretném kímélni.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
petipetya
nagyúr
Igen, legalábbis Xperia S-en. Nálam amúgy root nélküli gyári ICS fut (azért ne ássatok be nyakig a földbe és dobáljatok halálra kővel) és a Google Naptár feltelepítése után letiltottam a Sony naptárt az alkalmazások / mind 6 naptár / letiltás menüben, majd a biztonság kedvéért nyomtam egy újraindítást is a telón.
-
Foose
addikt
válasz
petipetya #7962 üzenetére
Korábban ki akartam próbálni,fel is ment hiba nélkül,aztán összeomlott a rendszer.
Valószínüleg azért,mert nincs rootom,és a gyári naptár is fent volt. De akkor erre a problémára elegendő megoldás,ha letiltom még a google naptár felrakása előtt a gyárit naptárt? (xperia mini pro,ICS)
-
petipetya
nagyúr
Tegnap frissült a Google Naptár a Play-en. Végre nem felejti el a beállításokat restart után, igaz a gyári Sony naptárt le kellett tiltanom.
-
melan
senior tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy ennél a proginál: Energy Consumption Analyzer mi a különbség a szenzor és a mérőóra között? AMúgy szuper alkalmazás!!! -
Bavid
senior tag
Jah, de most kivételesen tényleg változtattak a motorháztető alatt, érdemes kipróbálni, nem tökéletes de jobb!
-
Bavid
senior tag
Hohó natív fb alkalmazás? Mindjárt próbálom is ki! Jelzek vissza aztán.
-
flash-
veterán
van olyan program amivel meg lehet oldani hogy a telefon kikapcsologombjával csak akkor lehessen kikapcsolni a atelefont ha előtte egy jelszót beírunk?
-
nilrem
aktív tag
Androidos media player-hez (blue panther itv5) keresek olyan alkalmazást, hogy távolról rá lehessen nézni.
Pl team viewer, de csak olyat találok, hogy az androidos eszközről tudok egy pc-re nézni és nem fordítva.
Köszönöm az ötleteket. -
tonyqa23
senior tag
Ha meg kepek akarok, akkor azt irja, Thumbnail failed to load...
-
tonyqa23
senior tag
Ha Dropboxban akarok megnyitni valamit, akkor ezt írja ki: Storage full or unavailable. És nem nyitja meg. Ez miért van?
-
punky10
addikt
Tabon én is a Prime-t használom.Arra azért készülj fel,hogy közel sincs olyan egyszerű mappakezelése,mint a Go-nak.Nincs vonszolás,mindent menüből szerkeztve lehet csak modositani.Telon nekem még mindig a 3.0.5-ös Go a best,csupaszon,semmi plusz Go-s cucc nincs mellé feltéve.Villámgyors,és teljesen egyedi igy a telom...
-
Probert75
addikt
ES File Explorer magyarul RootRulez fórumtárs jóvoltából.
Beállítása. -
Degeczi
nagyúr
válasz
Mazka05 #7940 üzenetére
az nálam valóban nem volt szempont
ill. pár akaratlanul, véletlenül is átjött: azok a SIM-en voltak, nagyon régen odamentve
szóval az biztosan működik, ha nincsen túl sokról szó, h még a Nokián a SIM-re másolod azokat
egyébként a Nokia PC Suite-al le lehet menteni az üzeneteket is, aztán onnan már bármibe ki tudod menteni (pl. CSV)
-
mouzrr
őstag
válasz
Chris Kiki #7937 üzenetére
EGy másikkal sikerült, semelyik nem volt jó eddig, viszont ezzel nem tudok a telefonra másolni, se uj mappát létrehozni ott..
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Mazka05 #7938 üzenetére
hasonló helyzetben voltam én is, Nokia E52-ről váltva pici HTC-re
gondolom neked is a kontaktok és a naptárbejegyzések a lényegesek
szerintem a legegyszerűbb a Gmail-es accountod alá berántani mindet, mert onnan már mindegyik Androidos telefon jól szinkronizál (bár a HTC-hez jár vmi szinkronizáló alkalmazás Outlookhoz is, ami elméletben jó lett volna, mert korábban a Nokiát Outlookhoz szinkronizáltam - de úgyis régóta akartam már kontaktlistát Gmail alatt, mert azt bárhonnan elérem, távolról vagy Linuxos gépről is)
-
Mazka05
őstag
Sziasztok!
Nézelődtem, de olyan válasz ahol egyértelműen le van írva, hogy mit hogyan kell, azt nem találtam!
Szóval a kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet megoldani, ha egyántalán lehetséges Nokia N8 ról amin ugye Symbian 3as fut lementeni mindent, és felmenteni mindent, egy androidos HTC-re vagy Sony-ra? Ha lehetséges, akkor hogyan? Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv: Mazka
-
Mr.C
őstag
azt tudja valaki hogy miért kapcsolja be a kijelzöt a jetaudio program ha headsettel zenét váltok? idegesitö hogy nem tudom lekapcsolni és végig világit a zsebemben miközben zenét hallgatok.... lock screen nél is ugyanez a szitu
-
mouzrr
őstag
Tudtok olyan appot amivel SD ről a telefonmemóriába tudok tenni zenéket?
-
punky10
addikt
Eddig még én sem találtam olyat.Még ha kezeli is,általában csak a pro verzioban lehetséges(pl a Nova)vagy nem enged,csak minimálisat(pl az SSLauncher).Pedig idegesitő,ha egy ritkán használt alkalmazást keresek,amit nem tettem ki főoldalra(hiszen ritkán kell)viszont scrolloznom kell 8-10 oldal között(100 fölött van a telepitett appok száma...)
Ezért etalon számomra a Go... -
maggi1886076
addikt
Olyan problémám van a Beautiful Widget-el, hogy reggel óta nem akarja frissíteni az időt. 5:31 percet mutat.nem warez program, hanem megvettem, úgy hogy ez a probléma nem állhat fent. vkinek esetleg volt ilyen problémája?
-
ktamas55
tag
Helo!
Tudnátok nekem ajánlani valami alkalmazást, amivel pl. a főképernyőn csak a naptár aznapi bejegyzései legyenek? Jó lenne, ha minden bekapcsoláskor látnám az aznapi programokat. -
sesztakbence
tag
Hali!
Sony Ericcson x10 mini pro telefonom van. Lenne két kérdésem:
1, Hívás közbe sokszor előfordul, hogy a telefon "magától" elnémítja a mikrofont. Jobb felső sarokba van a némító gomb, gondolom a fülem hozzáér, és sikeresen elnémítja a mikrofont. Ezt hogy lehetne megszüntetni?
2, Olyan programra lenne még szükségem, amivel .doc és .pdf fájlokat meg lehet nyitni, és keresni is tudok a dokumentumban. Ha lehet ingyenes legyen.
Köszi a választ.
-
spiritex
veterán
Tudtok valami megoldást arra, hogy hívás közben, amikor biciklizek a telefonom Vissza fizikai gombja ne szakítsa meg a hívást? Mert sokszor észre se veszem, hogy hívtak, vissza nem hívnak, mert állítólag "kinyomtam" őket, pedig csak a zsebemben megnyomódik a fizikai Vissza gomb. Van valami mód arra, hogy ezt a funkciót letiltsam, vagy mást rendeljek hozzá?
-
-
atike
nagyúr
Létezik olyan program ami GPS koordináták alapján elhelyezi az adott felhasználót valamilyen térképen "live"? Ja és a lényeg, hogy értelemszerűen több felhasználó ilyen adatait kellene nézni egy eszközön. Pld a céges autók mozgása lenne érdekes (ki van adott helyhez legközelebb) meg ilyenek...
-
helixP
nagyúr
-
GRaul
őstag
Sziasztok!
Androidra van Citrix Kliens ?
Asus TF300T-m van. arra kellene.
Lehet h most butaságot kérdeztem, de kérlek ne hurrogjatok le
-
sch_a
addikt
Igen ez volt, akkor lehet tényleg ez a megoldás, ebben az esetben viszont nem szóltam semmit.
Mondjuk nem jelezte sehol, hogy levonná ellenőrzés céljából.
(#7909) vgyuri
Lehet ám nekem sem HK-t, hanem HKD-t írt ki, annyira nem is figyeltem.Na mindegy, végül is ha jól emlékszem amúgy is kb. duplája szokott lenni az ára, most valami akció lehet.
-
Nálam HKD-t (Hong Kong dollár) ajánl fel fizetéskor, érdekes. 15 percen belül ha letörlöd a programot, akkor visszakapod a pénzt, biztos javítani fogják, addig nem vásárolok.
Ezt találtam: "When you buy an app on Google Play, the price is displayed in your country's local currency. If the app's developer also has the option to sell apps in local currencies, you will be charged in that currency you see displayed".
Tehát mindig forintban látjuk az eladási árat, de az eladó beállíthatja hogy a fizetés a saját valutájában történjen, HUF helyett HKD-ban +35%-kal többet fizetve soknak tűnik.
-
sch_a
addikt
Hello!
Ma vettem egy alkalmazást Play-en. Az árat kiírta FT-ban, aztán vásárlásnál már horvát kunában, nem zavart, csak aztán többet is vont le, mint amennyit az elején forintban kiírt. (PowerAMP, 560 helyett hétszáz-valamennyit fizettem.) Nem bosszant annyira az a ~200 Ft, de azért tudjam már pontosan mennyit fogok fizetni... Miért váltott át egyáltalán horvát valutára? -
mesa23
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni! A testvérem vett egy Concorde 7-es kis tabot, és olyan billentyűzetet keresnék neki rá, amit meg lehet osztani, tehát két oldalra kirakja a betűket, és középen mondjuk a számok lesznek, vagy akár üresen is maradhat, az lenne a lényeg, hogy két kézzel fogva kényelmes legyen a gépelés, és ne kelljen középre benyúlni a betűk miatt! A swift keyboard tabletes verziója elvileg tudna ilyet, de sajnos nála nem jelenik meg a space mellett az a kis billentyűzet ikon, amivel ezt át lehetne állítani!
A segítséget előre is köszönöm!
-
campers
tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan megoldásra lenne szükségem, hogy a billentyűzár feloldása után csak egy sima, teljesen "ikon"mentes felület legyen. Se értesítő sáv, se idő, se gyorshívó gombok, csak és kizárólag a hátteret szeretném látni. Ezután ha újra hozzáérek a képernyőhöz, vagy megnyomom a home-gombot jöjjenek elő az alkalmazás ikonok, értesítősáv, stb.
erre valakinek ötlete?
-
Degeczi
nagyúr
használ esetleg vki olyan alkalmazást (egyáltalán: létezik ilyen? új nekem az Android, egy napja használom), ahol egymás után számokat lehetne ujjal rajzolni a kijelzőre, és ezt a bevitelt értelmezve bővítene egy jegyzetet?
(rendszeresen föl kellene írni pár óraállást, ami a korábbi, fizikai billentyűzetes telefonnal könnyen ment, virtuális billentyűzeten viszont halál lenne, pláne ilyen hidegben, ezért volna praktikus ilyen módszer. Betűket nem is lenne fontos fölismerni, már számokat+szóközt, tizedesvesszőt is elég)
-
bostone
addikt
A youtube legutóbbi frissítése másnak is elérhetetlenné tabletben a teljes kijelzős módot? Lehet, hogy csak én bénázok valamit, aki tudja a választ kérem ne fojtsa magába!
-
rjg
őstag
Az az alkalmazástól függ. Rengeteg free app fejlesztője az alkalmazáson belüli online reklámból keress pénzt, ezért kér a program ilyen jogosultságot. Ha van root jogod, tedd fel a Droidwall (tűzfal) vagy az LBE Guard (tűzfal + egyéb jogosultságok korlátozása) programokat a Play-ről.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Ingatlanos topic!
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Formula-1
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest