- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
Mivel a programot nem ismerem, így nem nyilatkozom. A beállításokban nézzétek meg, hogy melyik verzió - ott benne szokott lenni.
Ha Playen keresztül veszi meg, akkor csak bankkártya (Google Wallet), de a programon belüli vásárlásokra lehet más vonatkozik. Érdemes lenne írni a fejlesztőknek.
-
Melack
veterán
"Please note that users in the following countries will be charged when upgrading to the Premium version.
U.S.A
Canada
United Kingdom
Twain
Nigeria
Azerbaijan
Russia
Kazakhstan
Malaysia
Saudi Arabia
Thailand
Ukraine
Indonesia
Egypt
UAE
Vietnam
Qatar
German
Australia
Philippines
Singapore
Hong Kong
India
Turkey
Brazil
Italy
Netherlands
Belgium
Greece
Hungary
Peru"Nem lehet, hogy megvette valahogy a Premium verziót?
-
sdd2
veterán
Sziasztok!
Adott Call Blocker program, ngyenesen letöltötte ismerősöm, beállítottuk és most 1-én levette neki 1270 forintot Ezzel a szöveggel: Thanks for purchasing NQ Mobile Service. HUF 1270 will be added to your phone bill.
Érdekes mert nekem soha nem szedett le pénzt, viszont kérdés az, hogy fog megint levenni majd pénzt vagy fenn hadhatja?
-
zozyk
addikt
Végre egy magyar bevétel - kiadás követő app : Koin
-
istiracz1
csendes tag
Üdv!
Van egy Galasy s 2 telo amire feltelepítettem a Samsung remote programot a samu tv irányításához, de sajnos nem látja a progi a tv-t. Mi lehet a hiba!? Az előző telommal galaxy s működött. Segítséget köszönöm!
Isti
-
bigrock
addikt
válasz
Giovanny #7179 üzenetére
Voice Speed Dial. Tanítani kell, fizetős is, de nekem még nem hibázott. Handrash: az mit jelent, hogy magyarul értő?
-
Giovanny
őstag
Sziasztok, offline hangtárcsázó létezik droidra?
-
Arween
senior tag
olyan alkalmazást keresek ami megmondja mi mennyi memóriát használt az elmúlt időszakban.Nagyon belassult a telefonom neo V(pedig 2 hete lett 0-állapotra hozva) szeretném megtudni melyik alkalmazás a ludas érte.
-
kariad
senior tag
Olyan progit keresek, ami ingyen wi-fi-t megkeresi és a térképen jelöli, merre vannak a közelben!
A WiFi Finder kilőve, mert
az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval ezt írja ki play!Várom a további ötleteket!
-
havri1
félisten
Helló!
JB gyári sms felületét szeretném lecserélni valamire. Valaki tud ajánlani valamilyen egyszerűbb, lehetőleg ingyenes vagy nem túl drága sms programot?
Az se lenne baj, ha email kliens is lenne, mert a rom amit használok, nem tartalmaz sima emailt.
Köszönöm!havri
-
rizso
addikt
Teamviewer, Unified Remote frankón működik, viszont ES file explorert nem sikerült működésre bírnom, hiába osztottam meg a laptopon a mappát, azt írja nincs engedélyem hozzá (IP alapján látja a gépet/hálózatot, a megosztott mappát is, de mikor meg akarom nyitni, akkor kapok egy hibaüzenetet).
-
Tosee
őstag
Üdv!
- telefonon böngészve a laptop tartalmát a laptopon nyitom meg a fájlokat
Ezt távoli vezérléssel oldanám meg, más ötletem momentán nincs... pl Team Viewer (otthoni felhasználásra ingyenes)
Laptopra és a telóra is telepíteni kell!- telefonon böngészve a laptop tartalmát a telefonon nyitom meg a fájlokat
ES File Explorer, File ExpertSajnos most használatukat nincs időm leírni, de ha van tapasztalatod a számítógépes hálózatokba akkor rá fogsz jönni!
Közben megelőztek csak nem updateltem...
(#7170) rizso Milyen fájlokat szeretnél megnyitni a telefonon? Ha esetleg valami szöveges dokumentumokat vagy ilyesmiket azokra van megoldás!
-
rizso
addikt
Köszönöm a tippeket srácok, közben eszembe jutott, hogy korábban már volt egy hasonló programom telepítve, a Unified Remote
Azt tudom, hogy látom vele a laptop tartalmát, meg meg is nyitja laptopon a fájlokat, viszont abban nem vagyok biztos, hogy telefonon is meg tudom nyitni a laptop fájljait. Na de rögtön meg is nézem...
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Ajánlanátok egy olyan programot, amivel a telefonon keresztül hozzáférek a laptopom tartalmához? Természetesen egy hálózaton van mind a kettő eszköz. Két verzió is érdekelne:
- telefonon böngészve a laptop tartalmát a laptopon nyitom meg a fájlokat
- telefonon böngészve a laptop tartalmát a telefonon nyitom meg a fájlokatHa lehet minél egyszerűbb legyen, és esetleg egy használati útmutatót/programismertetőt is szívesen vennék!
-
ux1
addikt
válasz
nightmare13 #7156 üzenetére
Egy próbát megér a Moon+ Reader (pro) is.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Van olyan alkalmazás, amit Xbox360 kontrollerként lehet használni PC-n?
Kösz: RR
-
DS39
nagyúr
válasz
#40993792 #7155 üzenetére
nem lehet túl sikeres a Google+, ha így kell felhasználót toborozni, más magyarázatot nem tudok rá, vagy ez is arra megy ki hogy egyből megossza az ismerőseidnek hogy te ide véleményt írtál, meg ezzel játszol, stb. akárcsak facebook-on.
(egyre kevésbé tetszik ez a mindenbe beleintegráljuk a közösségi oldalakat szemléletmód) -
DS39
nagyúr
nem tudom észrevettétek-e, de a Google Play-en most akartam egy véleményt írni az egyik apphoz, erre benyögi ezt:
Mostantól kezdve az Ön által írt véleményeket a Google+ szolgáltatásban megadott névvel és képpel tesszük közzé.
A korábbi véleményeknél a neve így jelenik meg: „egy Google-felhasználó”.
szóval az app készítői kénytelenek lesznek nélkülözni a véleményemet, mivel én nem vagyok hajlandó ezért arra a f.sra regisztrálni
-
Ryle
tag
Sziasztok!
Van egy alkalmazásom amiben így jelennek meg az ékezetes karakterek:
?br?zol?s = ábrázolás
Lehetséges valahogy ezt orvosolni ? Esetleg van erre app ?
Én a karakter kódolásra gyanakszom, de vajon azt lehet állítani az androidban ?
Válaszokat előre is köszönöm.
-
asdasdasd
tag
válasz
nightmare13 #7130 üzenetére
Milyen programmal olvasod a könyvet? Szinte minden könyvolvasó kezel valamilyen szótárprogramot.
Én pl FBReader-t használok, ami többek között Flora Dictionary-t meg SlovoEd-et is kezel.
De a Cool Reader alatt is használtam szótárt... -
nightmare13
őstag
válasz
nightmare13 #7130 üzenetére
Abból ítélve, hogy erre nem kaptam választ, valószínűleg nincs ilyen
-
asdasdasd
tag
-
kariad
senior tag
Olyan progit keresek, ami ingyen wi-fi-t megkeresi és a térképen jelöli, merre vannak a közelben!
Arra gondolok, hogy a GPS-t használja (nem a Mobilnetet) és mutatja a térképen merre kell mennem a közelben ahol elérhető az ingyen wi-fi
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok,
Az új skydrive-n keresztül szerkesztettem egy szakaszt OneNote-ban és azóta nem lehet egy android-s eszközzel sem szinkronizálni...
Találkozott már vki ezzel?
-
Dr.ÚR
csendes tag
Üdv!
Még mindig olyan alkalmazást keresek, ami hívás után kiírja az időtartamot egy "ablakban".
A Call Meter 3G nem vált be, mert néha kiírja, néha nem, de nem jövök rá hogy ezt miért csinálja!
Légyszi, légyszi.... segítsetek! -
Receptor
csendes tag
Sziasztok! /Keresőt próbáltam, de sajnos nem segített./
Egy olyan appot keresek, amit a tabomra telepítenék, és azt kellene tudnia, hogy a telómról osztott wifi esetében csak előre meghatározott appoknak adjon net használati engedélyt, viszont az itthoni wifinél az összes használhassa. Root szükségesség nem akadály.
Segítségeteket előre is köszönöm -
air
nagyúr
"Nokia térkép nincs androidra."
Hogyne lenne: erre.
(#7108) suti_88:
Olyan, hogy aGPS progi, nincs. Az AGPS egy szolgáltatás. Ha van mobilneted, vagy van a közelben szabad wifi hotspot, a segítségével gyorsabban talál fixet a készülék.
Amiket írtál azok GPS segédprogramok. Működnek AGPS-sel is, de csak sima GPS esetén is. -
-
handrash
őstag
válasz
Idiofil #7135 üzenetére
http://www.google.hu/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CDIQFjAA&url=https%3A%2F%2Fplay.google.com%2Fstore%2Fapps%2Fdetails%3Fid%3Dcom.jmpdroids.internetscheduler.free%26hl%3Dhu%26referrer%3Dutm_source%253Dgoogle%2526utm_medium%253Dorganic%2526utm_term%253D3g%2Bscheduler%2Bandroid&ei=7WW5UKidM6Hh4QSl1YDQDw&usg=AFQjCNG2Fk3xNzbDfDUmn8yC_GyEF17g4w
például. -
Idiofil
aktív tag
Udv mindenkinek!
Olyan appot keresek, amivel meg lehet azt csinalni, hogy elore beallitott idoben kikapcsolja pl a 3g-t, az email 5percenkenti frissiteset, vagy pl az egesz mobilnetet. Es ezt automatikusan pl hetfotol pentekig 23:00-tol pl reggel 06:00-ig. Erre van valami megoldas? Elore is koszi -
G.Peter
aktív tag
Nem tudom, hogy írta-e már valaki, de a poweramp akciósan 540 Ft körül megvehető (én még 544-ért vettem, jelen pillanatban 538, de azt hiszem nem ezen a +-10 Ft-on múlik)
-
Richee11
senior tag
sziasztok, tudom, hogy rossz forum de tudnátok nekem 70-80 ezer forint értékben megbízható tabletet ajánlani? ami rendszeresen frissíthető, alkalmas filmnézésre és igazából ezen szeretnék tanulni!
-
nightmare13
őstag
Sziasztok!
Nem tudjátok, van-e olyan szótárprogram androidra, mint anno a mobimouse volt pc-n? Tehát ha pl olvasok egy könyvet angolul, nem ismerek egy szót, rábökök, és kidobja, hogy mi az?
Válaszotok elrőre is köszönöm!
Üdv:
Bálint -
royalka
őstag
Melyik távoli asztalkezelő progit ajánljátok win7-hez?
-
fatal`
titán
Sygic, Navigon?
Nokia térkép nincs androidra.
Másikra:
Wallpaper ChangerEgyiket sem próbáltam, nem tudom milyenek.
Szerk.: Az előző fizetőst véletlen töröltem.
Mindegy, itt van két ingyenes.
-
Morris
veterán
Hali!
Létezik androidra olyan térkép szett, ami úgy néz ki mint a nokia telefonokon?? Valahogy ezzel az IGO MyWay és Primo párossal nem igazán tudok megbarátkozni!
Illetve olyan alkalmazást keresnék ami automata váltogatja a telefon háttérképeit bizonyos (beállítható) időközönként.
-
smilecat
aktív tag
Köszönöm, meglesem.
-
smilecat
aktív tag
Hello!
Olyan programot keresek ami nem a "belső SD-re" pakolja át(app2sd) az alkalmazásaimat hanem egy általam berakott SD-re. Mert így hamar elfogy a tárhelyem ha játszani akarok
(pl Bard's Tale 1.7GB)
Köszi
-
mindthecrap
aktív tag
hali, szerintetek létezik androidra olyan tracking program ami később dátum alapján geotaggeli a fényképezőm jpg fájljait? vagy olyan PC program ami pl a Sport Trackerből exportált .gpx filet használja...? köszi
-
spiritex
veterán
Tudtok ajánlani nekem jó kis mászkálós játékokat? Olyanok érdekelnének, amik a régi idők zx spectrum-jára vagy commodore 64-ére írt mászkálós játékok hangulatát idézik. Köszi!
-
stefi68
addikt
Tud valaki olyan (egyszerű) alkalmazást amely kiírja az állapotsorra a pillanatnyi szabad memória [RAM] értékét MB-ban (nem %-osan)?
Szerk.: Egyet már találtam: Memory Bar Simple
-
volvoguy
addikt
Üdv! Ezeknek a aGPS progiknak van úgy értelműk, hogyha nem használok mobilnetet?
Elvileg ugye a műholdak legutolsó pozicióit töltik be, ezzel segítve a pozicionálást...de mobilnet nélkül van úgy értelme, hogy mondjuk naponta frissítem? Nyilván a műholdak is változtatják helyzetüket...
Mely programok ajánlottak? GPS Fix, GPS Test, GPS Status &Toolbox?
-
whYz
őstag
Lehet nem jo helyre irok.
Kindle Fire 2-n szeretnem megoldani, hogy play-en telepithetoek legyenek a nem kompatibilis appok is. Root van, a bootloader locked.
Lehetseges ez, vagy telepitgethetek mindent apk-val? -
vans?
őstag
sziasztok!
ide iranyitottak ezzel a kerdessel! jo helyen jarok?
valaki tudna segiteni? a nevjegyet mar ki tudtam rakni a fokepernyore.. csak ez a kisse ormotlan modja van ennek ezzel a nagy fekete buborekkal?
koszi!
-
savanyaw
csendes tag
Saját hangszóróján kihangosítva akarom használni, vezetés közben, és látni szeretném hány perce beszélünk.
Néha kikapcsol a kijelző, néha látom az időt (SE Mini Pro).
Próbáltam a Keepscreent csak nem tudom melyik alkalmazás fut hívás közben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest