Hirdetés
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
válasz #16695808 #874 üzenetére
Handcent sms + a magyar nyelvű modul
[ Szerkesztve ]
www.refujvaros.hu
-
pulcsi
tag
válasz #16695808 #938 üzenetére
Ha imapon van a googli fiók akkor nem tolt semmit igaz net nelkul nem is tudsz nezni levelet
''A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny áítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak, mkénit rdeeőzndenk el a btűek'' " Ezért a megrendelése teljesítése legkésőbb a hétfői (január 06) napon 15:00 - 18:00 óra között"
-
xSide
őstag
válasz #16695808 #1027 üzenetére
Amíg a build.prop trükközés működni fogí bárminek láttathatod a készüléket, gondolom a ták-olók gondoltak erre is illetve létrehoztak egy ták play-t is, amiről letölthető bármi (bár itt a biztonságosság eléggé megkérdőjelezhető).
Általánosságban letölteni is engedhet bármit max csak települni nem fog különböző hibaüzenetekkel vagy települ, de ki is vág egy fc-vel...[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz #16695808 #1410 üzenetére
Működni működik, de ha bekapcsolás előtt legyalulják a telo fw-jét gyárira akkor nem véd semmit.
Hogyan lennél gyorsabb ha be sincs kapcsolva.
Max felteheted imei számot tiltora, de akkor biztos nem kapod vissza.
Mert ilyen vagy kuka vagy bezozzák.
Azt meg kevesen tudják, hogy imei tiltás időre van és ha meg lesz akkor sem tudja a tulaj egy darabig használni.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
air
nagyúr
válasz #16695808 #1588 üzenetére
Ugye te sem gondoltad komolyan, hogy egy alkalmazást platformtól függetlenül, életed végéig, bármilyen eszközön fogsz tudni használni???
A 1584-es írásodtól konkrétan leestem a székről.(#1590) Melack
Felesleges megkérdezni a Garmin-t. A Symbianos Mobile XT-t, ha jól emlékszem 2009 óta nem fejlesztik, nem támogatják. Androidra soha nem is volt, talán iPhone-ra és BlackBerry-re van Garmin navi.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
tomy86
addikt
válasz #16695808 #2400 üzenetére
Bevásárlólistának én ezt használom: Shopping List
-
Melack
veterán
Ez a RootRulez féle fordítása a My Shopping List nevű proginak (régebben fenn volt Play-en, mostmár nincs, nem tudom miért - itt megtaláltam, 1.56 a legfrissebb)
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
stefi68
addikt
Egyszer ráakadtan erre: Catch Notes
Alapvetően jegyzet alkalmazásnak indult (hang, kép, text), de azóta fejlesztik folyamatosan és van már benne bevásárlólista és emlékeztető is.
Alkalmas online és offline adattárolásra is.
Jópofa, mert ha otthon a PC-n az asszony készít egy bevásárlólistát, azt leszinkronizálja és már látod is mit kell venned.Tervben van a magyarítása is....
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
macilacus
senior tag
Látom Írtak itt már sok mindent, de az én kedvencem Note Everything, megcsinálja a hangjegyzetet és a bevásárló listát is, és mivel tetszik meg is vettem a pro változatot
[ Szerkesztve ]
Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
-
air
nagyúr
válasz #16695808 #2473 üzenetére
Találtam 2 másik megoldást is. Én korábban rengeteget túrtam a netet ilyesmi problémával, de akkor nem találtam meg ezeket. Most ugyan már nem aktuális, de hátha másnak még jól jöhet. Szóval, root-olt eszközökhöz Android reverse tethering, nem root-olt eszközökhöz, Android USB port forwarding.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
-
r6man123
senior tag
válasz #16695808 #2847 üzenetére
Igazából nem otthon használnám így a telefont, hanem mondjuk az egyetemen, könyvtárban, melóhelyen. Sokszor jól jönne.
Olyan megoldásra vadászok, ami nem jár nagy berheléssel a PC-n (max egy-két kliens oldali app telepítése). Sajnos sejtettem, hogy nem lesz egyszerű a dolog :\
Valahol van egy régi usb-s wifi stick-em, ha megtalálom lehet lesz egyszerűbb megoldás is, de egyenlőre az USB-s változat az elérhető
[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
válasz #16695808 #4318 üzenetére
MixZing, az egyik legjobb program.
Más: Meg lehet valahogy tudni, hogy melyik program használja a wifit? Úgy néz ki minden okés már, csak a wifi nem nagyon szeret aludni.
Ellenben semmi sem kelti fel feleslegesen a rendszert.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
xSide
őstag
válasz #16695808 #5638 üzenetére
A fejlesztőnek kellene írnod támogassa (amennyiben lehetséges) az arra képes készülékeknél ezt a funkciót...
ADW vs Go témához, majd egy évig használtam utóbbit, de mikor az appdrawer megnyitása sok időt vesz igénybe, a rendszer inditása lassabbá válik és telepakolják appcenter, saját file kezelő és egyéb marhaságokkal a memhasználat és felhasznóbarát kezelhelhetőség rovására akkor inkább használom a gördülékenyebb és nekem fontos (Go-ban is használt) funkcionalitással bíró opciókkal az ADW-t kis ikon, kis betűmérettel és ez még kiegészül a képernyő hasznos terület méretének megváltoztathatóságával, kevesebb mem használattal, helyfoglalással...
Lehet még bugos pár helyen, de egy hallottam/olvastam/felrakom/leszedem vélemény nem sokat ér szemben a használat során tapasztaltakkal!
A változások hibái folyamatosan javítva vannak, míg a go-nál tapasztalt bugok előfordulása is gyakoribb volt az utóbbi időben a mindent belepakolok elmélet pedig rossz vonalra vitte, mert ők döntötték el mit kell használnom...
Na ebből nem kértem a továbbiakban és váltottam, előbb egy korábbi GO 3.05 verzióra, majd ADW-re és nem bántam meg.
Ha kijönne egy Go Lite verzió (nem hiszem), akkor lehet kipróbálás után visszatérnék rá, ha az ADW problémássá válna és addig esetleg le nem cserélném a telóm -
őstag
válasz #16695808 #5778 üzenetére
1: Gsam Battery Monitor (kedvencem), Akkumulátor HD vagy Go Power Master, nézd meg a képernyőmentéseket, megbecsülik, hogy különböző használat mellett mennyi idő múlva merül le a telefon.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest