- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
picstike #43397 üzenetére
App-ról még nem hallottam és az összegszerű szabályozást szerintem(!!!) nem, vagy nagyon nehezen lehet megoldani. Esetleg ezek közül valamelyik. Az időalapút már esetleg. De egy dualSIM telefonnal megoldható.
SIM1:
Flotta SIM, PIN2-vel védve, beállítva milyen számokat hívhat róla, mást nem.SIM2:
Valami PrePaid SIM. Ha lecsacsogta, így járt. Majd megtanulja beosztani. -
blt.62
őstag
Nagyon szeretem ezt a hívástiltást mert magyar menüs és eddig a többi mobilomon működött. A G2-őn viszont hiába kapcsolom be be engedi a hívásokat. Miért? Kipróbálná valaki? Vagy van olyan magyar menüs hívásszűrő program ami tökéletes? Ez azért jó mert belehet állítani,hogy csak a kedvenceket engedje be vagy csak a névjegyzékben lévő számokat.
-
picstike
tag
Igen,abban vagyunk! Nem akarok előfizetést vagy bármi mást,mert ez üzleti csomag,viszont ez miatt semmilyen korlátozást sem tudok alklamazni rajta. Ezért vagy szükségem programra
-
Siriusb
veterán
válasz
Probert75 #43395 üzenetére
És mi van, ha flottában vannak, hogy egymást ingyen hívhassák?
(#43394) picstike
Esetleg Call Timer, habár szerintem nem tudod a beállításokat levédeni a lányod elől. Szolgáltatónál nem lehet limitet rárakni az előfizetésére? -
picstike
tag
Tudtok olyan programról,amivel be lehet állítani hogy mennyit lehessen beszélni,vagy kiket lehessen hivni.Sajna a lányom ismét 18eft os számlát csinált igy sürgős lett a kérdés.
Olyan kéne ami nem nagyon bonyi,mert a Magyart is töröm :-) -
zsoltzsolt
addikt
-
twine
veterán
válasz
canniball #43389 üzenetére
Dolphin-on is működik tökéletesen....meg mindenen ahol eddig próbáltam...csak a linket használom "kapcsolónak",,,itt a ph-n (lapcsaldon) belül én mobil nézetben vagyok az esetek 80%-ban,,,,de ha szükségét érzem (hozzászólást írok linkekkel etc),,,,ezzel váltok át teljes nézetre
-
csabiks
senior tag
Rosszul fogalmaztam... a chrome a weboldalak betöltésében a leggyorsabb, viszont maga a program felület (új tab nyitás stb), lassabb mint az Opera.
-
madkiller
őstag
válasz
mcsm88 #43386 üzenetére
+1 a chromenak kezelhetőségben és hidegindítási sebességben. Funkciónalitásban vannak jobbak, meg pl a
Dolphin talán kicsit gyorsabb lenne, ha a nehezebb lassabb kezelés nem venné el a böngészési sebességen nyert időt.
Firefox funkciónalotása tetszik még böngészési sebesség gyors indulási sebesség szörnyen lassú +memoria éhes.
Szumma: chrome szinte azonnal képbe kerül, ahogy rátapicskolok. Lapok közti váltása gyors, kényelmes, viszont a napiszar.com gyenge 2 másodpercel előbb töltbe 100%osan dolphinnal -
mcsm88
senior tag
válasz
Luser2000 #43385 üzenetére
Google térkép menti, hogy hol vagy ha be van kapcsolva benne a helyelőzmények, a sörözökre szórakozóhelyekre meg már van egy foursquare nevű app, amiben már sok hely van, azt nem tudom, hogy lehet e hozzáadni.
Kocsmánál odatalálok, nekem olyan app kéne ami hazavisz onnan -
mcsm88
senior tag
-
Luser2000
addikt
Tudtok olyan alkalmazást ajánlani, ami:
- a helyzetemet elmenti és azt képes később térképen újra megjeleníteni
- az elmentett helyhez felvihetek adatokat (pl. telefonszám, webcím, nyitva tartás, jegyzet, stb)
- az elmentett helyeket kategóriákba rendezhetem
- esetleg fotót is lehet csatolni ehhez
- mindezeket még webes felületen is képes mutatni / szerkeszteni / stb.Szeretnék egy olyan alkalmazást, amiben el tudnám menteni a nekem tetsző pl. éttermeket, sörözőket (hogy a későbbiekben is megtaláljam őket).
Köszi!
-
csabiks
senior tag
válasz
saphancs #43351 üzenetére
Szerintem egy 4 magos telefonon nincs gyorsabb böngésző mint a chrome. Meríti a telefont, vannak hibái, de köröket ver a gyári és az összes többi böngészőre.
Boat-ot használtam hetekig, de valami miatt (nálam legalábbis) nem kezeli jól a HTTPS linkeket, egyszerűen átvált HTTP -re, és ez kicsit aggaszt, így most a gyárit (4.2.2) használom.
Nálam kritérium hogy az ún. "mouse over" linkeket megjelenítse (olyan lenyíló menük, amik akkor jelennek meg amikor a kurzort felé helyezed). Ezt én a chrome-al nem tudtam sehogy megvalósítani. A másik dolog a south park részek online nézése. A chrome képtelen teljes képernyőre rakni a videókat, még a gyári igen.
Én próbáltam sorba: Opera androidra, opera mini, delphin, UC, Boat, Firefox, Chrome
A véleményem az, hogy az Opera valamivel gyorsabb mint a Chrome, viszont nekem azzal sem működnek az általam látogatott weboldalak. A firefox tetű lassú, a Boat tetszett nekem a legjobban, kár HTTPS miatt .. A többi számomra felejtős..
-
mcsm88
senior tag
Tudtok olyan appot, amivel a videókból lehetne törölni a hangsávot?
-
norbi0604
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Pipo S1 Pro-m (Android 4.2), kérdésem az lenne, hogy van e rá valami normális böngésző ami támogatja a flash playert?
-
-
errrtu
aktív tag
válasz
punky10 #43372 üzenetére
Köszönöm a segítséget csak meglett...
A gond a könyvjelzőknél volt plusz a "kilépés" volt a kulcs a dologhoz!
Nálam nem volt bekapcsolva a kilépés gomb mert mindig csak úgy elhagyom a böngészőt és átváltok más alkalmazásra ami éppen kell vagy csak zsebre vágom. Most, hogy kilépek az erre szolgáló funkcióval már mobil nézeten indul újra mindaddig amíg nem egy könyvjelzőt hívok be (amit ezek szerint teljes nézeten mentettem). Úgy vettem észre, hogy az előzményeknél is megjegyzi a nézetet ezért most újrakeresem az általam olvasott fórumokat és mobil nézeten mentem le őket könyvjelzőnek.
még 1x kösz
-
-
punky10
addikt
válasz
errrtu #43366 üzenetére
Én böngészés közben asztali-nézetre váltani csak úgy tudok,ha a lap aljáig görgetek,és ott rábökök a teljes nézetre.De ekkor,ha ujra belépek,akkor a beállitásokban megadott helyzet jön elő megint.Ha neked maradt a teljes,asztali nézet,akkor valoszinüleg nem így léptél át...
Ezek szerint mégis...
Kilépsz a böngészőből,és ha ujra elindítod,akkor mobilban kellene lenned... -
errrtu
aktív tag
Sziasztok!
Nem biztos, hogy ide tartozik de remélem segíteni tud valaki.
Opera minit használok, a fórum böngészése közben átváltottam "mobil" nézetről teljesre. Hogyan tudnám ezt visszaállítani?
Köszönöm!
-
motoflug
őstag
válasz
Viktor0610 #43362 üzenetére
Ez tud olyat, hogy SIM cserénél sms-t küld az új számról?
-
válasz
motoflug #43361 üzenetére
Az Android alapból tud ilyet. Android Eszközkezelő
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Párommal most vettünk új telefont, hosszú távra tervezve. Tudnátok jól működő/jól bevált "findmyphone" alkalmazást ajánlani? Jobb biztosra menni.
-
canniball
nagyúr
válasz
gacsoi #43358 üzenetére
Természetesen be: Settings-> Set user agent.
Ha már csónakázunk erre valaki?
-
-
saphancs
aktív tag
Mégegyszer megpróbálom, hátha három a magyar igazság, aztán válaszolis vki. Olyan böngészőt keresek, ami gyors (gyorsabb, mint a chrome), és képes a chrome könyvjelzőket leszinkronizálni. Az is jó, ha csak a gyorsaságra írnátok vmilyet, másnem beállítom én a fontosabb oldalakat. Csak wifit használok, szóval egyedül a gyorsaság a fontos. Megköszönöm, ha vki válaszol.
-
törölt tag
válasz
w.miki #43347 üzenetére
VOIP -hoz keresek előhívó választó megoldást. Egy olyan lehetőség kéne, amiben ha megadok egy előhívó opciót, akkor hívásnál választhatok, hogy előhívóval, vagy anélkül indítsam a hívást. Van pár ötletem, de egyik sem tűnik egyszerűnek. A névjegyzék összes számát pedig nem szeretném duplikálni és szerkeszteni.
-
w.miki
veterán
CM7hez létezik olyan egyszerű alkalmazás, amivel a zárképernyőn lévő Óra, vagy más adatok betűtípusát/méretét tudom változtatni?
-
arti1121
senior tag
létezik olyan app ami mondjuk 07-16 és 20-07ig lehet tetszés szerint megadni neki appokat és azokba csak jelszoval lehet használni??
előre is köszi
-
Kiss70
aktív tag
Sziasztok!
Van egy x10 mini prom.
Most van 1x ilyen telom.
Hova menti az alkalmazásokat amiket le töltők?Mert én nem találom.
Köszönöm a segítséget. -
Andyka0908
tag
válasz
Viktor0610 #43342 üzenetére
Igen, megvan köszi.
Ott olyan van, hogy:
1) Rendszer frissítések
2) EC frissítésekEC az mit takarhat?
-
válasz
Andyka0908 #43341 üzenetére
Ezt a készülék menüjéből eléred alapból.
-
Andyka0908
tag
Sziasztok!
Egy olyan appot keresek, amivel lehetséges új frissítéseket elérni az adot készülékre vagy ez minden adott márkánál más és más app?
Nálam egy Lenovo készülékről lenne szó.Köszi.
-
canniball
nagyúr
Olyan app. létezik-e, amivel úgy lehet felhasználót váltani hogy nem kell húzkodni a csúszkát?
-
kovisoft
őstag
-
ted_mosby
senior tag
Sziasztok !
Olyan appot keresnék amivel létretudnék hozni jelszóval védhető vagy más módon külső kezeknek elérhetetlenné tevő mappát.
Köszönöm!
-
dokee78
félisten
Olyan Facebook appot tudtok amivel komplett beszélgetést ki lehet menteni?
-
zsloti
senior tag
Közben megtaláltam
Zs -
air
nagyúr
válasz
sharkybacsi #43328 üzenetére
Alapvető tévedésben vagytok a wlan és a hotspot tekintetében. De ebbe a topikba ez nem fér már bele.
Amit ide beszúrtál az egyébként nem a hotspot definíciója. -
sharkybacsi
tag
A hotspot definíció szerint lokális hálózat.
"Public access wireless local area networks (LANs) were first proposed by Henrik Sjödin at the NetWorld+Interop conference in The Moscone Center in San Francisco in August 1993.[1] Sjödin did not use the term hotspot but referred to publicly accessible wireless LANs."
".... It was then that the term "hotspot" entered the popular vernacular as a reference to a location where a publicly accessible wireless LAN is available."
@(#43320) punky10: nem akar netet megosztani az eredeti poszt szerint ha jól emlékszem, csak rá akar látni a telefonról a gépre.
@(#43322) air: de lehet mobilnet nélkül hotspotot csinálni. Csak nem lesz netelérés megosztva. Illetve a mobilnet helyett meg lehet mást is osztani, mondjuk egy bluetooth wifi adapterről érkező netet, vagy akármilyen másik hálózatra való rálátást.
-
beci
őstag
Ha már volt,sorry.
Tessék választani.
[link] -
helixP
nagyúr
Leváltanám a Lama-t mert mostanában sajna rakoncátlankodik. Szerintetek Tasker, vagy E-robot? Esetleg valami más?
siofok:Tegnapelőtt linkelték a 2-est, meg az egypont valahányast a srácok nézd meg azokat.
-
siofok
őstag
Sziasztok!azt hogy tudnám kideríteni,hogy az lg képernyőzár proginak mi volt az előző verziója?mert az nálam hibátlan volt,de ez a pár napja érkezett 3.0 ez sok hubát hozott.
-
VeryByte
őstag
Nos, csak mert hitetlen kutya vagy
, megcsináltam amit a páciens írt, és teljesen jól működik! (Azért csak most, mert lusta vagyok és van más dolgom is.)
Szerinted, a telefontól kapott IP (192.168.43.205) és a telefon saját IP-je (192.168.43.1) nem alkot lokális hálózatot? Vagy ez nálad mit jelent?Tehát:
- TV letölt mind a gépre, mind a telefonra
- gépen minden interface kikapcs, kivéve a wifi-t
- telefonon mobil data kikapcs
- telefonon wifi hotspot bekapcs
- gépen csatlakozás a wifi hotspotra
- TV elindít a gépen
- TV elindít a telefonon
ÉS NEM MEGY
- gép TV-jén beállít, hogy LAN kapcsolatot engedélyezze
ÉS MEGY!!!!Szóval, működik az.
Port forwarding pedig egy régebbi kommentre volt italás, de a mostanihoz semmi köze egyébként, ahol is a gateway-rő volt szó, de mondom, nem lényeges.
-
800.henrik
senior tag
Megcsináltam avstreamer-el
-
bok92
addikt
Üdv! Tudnátok ajánlani valami jó (komolyabb) jegyzet alkalmazást? Pl olyat mint az Awesome Note...
-
Laca1212
őstag
Megjött a hivatalos KitKat a ONE-omra és kérdezném, hogy másnál sem működik 4.4.2 alatt az AppLock?
-
air
nagyúr
válasz
VeryByte #43308 üzenetére
Esetleg próbáld meg mégegyszer, figyelmesen elolvasni a kérdező leírását. Nincs routere. A telefonból csinált hotspotot, és arra csatlakozik a számítógéppel. Nálam ez nem lokális hálózat, és az RD alkalmazások így nem tudnak működni. Szerintem.
Egyébként hogy jön ide a port forwarding? -
VeryByte
őstag
Mé', szerinted, ha két gépet összekötsz, az mi? :-) Az, hogy 192.168-as, 169.254-es, 10-es vagy akármilyen IP range-ben van, az ebből a szempontból teljesen mindegy. Ha rpouter-ed van, ami a gateway-ed is, akkor is lokális hálód van, onnan is el tudod érni a gépedet (különben nem menne pl. a port forwarding), akkor meg miért is nem lokális háló?
-
gti16v
őstag
Sziasztok,olyan szép esetleg animált időjárás widgetet keresek,aminek az oldalára több várost kitehetek egy oldalon,köszi
-
gmark247
tag
Heló!
Akadozó telefonbeszélgetés megoldható play áruházból történő más contact manager használatával?
A probléma abban nyilvánul meg, hogy pár másodpercre elnémul a partner hangja és/vagy akadozva hallom.
Lenovo A850, rootolt készülék custom ROMmal, de gyári ideafriend.apk a contactmanager.Esetleges probléma lehet, hogy egy faluban élek és ezért a 3G jel elég gyenge? Lehetséges valahogy erősíteni rajta?
Ha áruházból tölthető le megfelelő applikáció, akkor melyik? Lehetséges alapértelmezett contact managernek beállítani úgy, hogy a gyári ne legyen érvényben, esetleges eltávolítása ne okozzon gondot?
-
törölt tag
Itt leírtam. Az előtte levő hsz -emet is olvasd el. A Solid Explorer fizetős, a Root Explorer nem.
-
Jb001
tag
válasz
#79335424 #43212 üzenetére
Az az external sd -s sor is érdekes. Nincs benne kártya? Nincs vmi app2sd, vagy átlinkelés, ami hiányzik neki?
"Csak" 64 Gb belső memória.
Fontos lehet, hogy csak a frissítéseknél írja a hibát, telepítésnél soha, akkor se ha újrarakom az adott progit. Tegnap "véletlenül" egyet sikerült neki újítani, de a vibert, ES-t pl. továbbra sem.
Az app2sd írja h. App2sd is not totally supported bí your device! és ha rányomok h. vmit tegyen át, behozza az app rendszerbeállításait és írja h. nyomjak rá a nem létező áthelyezés az SD-kártyára.
Nemrég bekerült a VirtualSD Manager a romfrissítéssel, 2-féleképpen lehet létrehozni "SD"-t: vfat v. ntfs filerendszerrel. Mindkettőt kipróbáltam, u.azt csinálja az app2sd mint korábban.
Az átlinkeléshez nem értek, el tudnád mondani, mit csináljak? Sajna a linux nekem magas, huszon éve dos + windows-on élek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged