- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
válasz
Andyka0908 #43198 üzenetére
Nem próbáltam, csak egy gyors keresés...
[link] -
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Az Opera böngészőkben található Opera Turbo-ról szeretném a véleményeteket kérni.
Azt tudom, hogy egy "saját" szerver segítségével tömörít, de mennyire megbízható ez? Gmail esetén azt tapasztaltam, hogy egy ukrán IP-ről vagyok bejelentkezve, ha be van kapcsolva a turbo és a webes felületet használom, gondolom más, belépési adatokat igénylő oldalaknál is hasonló a helyzet...
Van-e valakinek tapasztalata, tudomása arról, hogy ez mennyire (nem) biztonságos, illetve mennyire ajánlott ennek használata (az tény, hogy gyorsabb vele a böngészés...), visszaélések tekintetében mennyire megbízható, lévén, hogy egy elég népszerű programról van szó?
Köszönöm előre is. -
LonGleY
veterán
válasz
thefreeman #43196 üzenetére
1. Ha az adatforgalom számít, akkor Opera Mini. Ha a teljesértékű oldalak és a sebesség, akkor Opera Classic. De ott a Firefox, a Chrome, Boat Browser még, amikkel próbálkozni lehet. Hogy melyik a leghasználhatóbb, az a felhasználón is múlik.
2. Attól függ, neked mire kell. Próbáld ki pl.
3. Szerintem a legjobb a Solid Explorer, mint fájlböngésző. De kinek mi, megintcsak. Van még az ES File Explorer, X-plore File Manager, vagy az épp ma ajánlott Filemaster (ami talán még akciós, azaz ingyenes).
-
thefreeman
aktív tag
Sziasztok. Lenne pár kérdésem.
1. Melyik a legjobban használható böngésző androidra?(olyant keresek ami kevés adatforgalmat használ de gyors is)
2. A Kingsoft Office + PDF helyettesíti az Office Suite alapverzióját és Adobe Reader-t?
3. A File Commander helyett jobb lenne a Total Commander?
Válaszokat előre is köszönöm. Telefonom Sony Xperia M. -
törölt tag
válasz
Szmoki #43190 üzenetére
Közben én is kutakodtam egy kicsit. Úgy néz ki, hogy a hiányosság APU korlátozása miatt volt. Külső program számára nem volt API offline hangfelismeréshez. Ilyen bevitel csak billentyűzet számára volt lehetséges. Ezzel operált pl. az Utter (feljebb linkelve). Aztán tavaly a Google lehetővé tette bizonyos mértékben az offline felismerést a Google keresőn keresztül. Erről itt egy hír. Ennek nyomán fejlesztették a KLets alkalmazást. Viszont annak már nem jártam a végére, hogy megy -e headset nélkül is.
-
törölt tag
válasz
Szmoki #43190 üzenetére
Hú, pedig emlékszem vmi ilyesmire. Még le is töltöttem, de aztán mégsem kellett, úgyhogy nem teszteltem. Megpróbálom megkeresni G -nál az alkalmazásaim között, mert engem is érdekelne. De nem lesz könnyű, mert a nevére sem emlékszem és lehet kb. 500 alkalmazás a fiókhoz rendelve.
Update: Ezt már nézted?
-
törölt tag
válasz
Szmoki #43186 üzenetére
Nem tudok ilyet, de érdekes felvetés. Ha jól rémlik, az őstelefonokon először ki kellett mondani a nevet, azt eltárolta mintaként és később ezt hasonlította össze a bemondottal. Ha úgy gondolta, hogy egyezik a két hangminta, akkor hívta a hozzárendelt számot. Úgy emlékszem, hogy a Tasker topikban valaki már próbálkozott ilyesmivel.
-
feddel
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
-
-
LonGleY
veterán
válasz
feddel #43180 üzenetére
Nem a telefonhoz adod meg, hanem a Google Wallet oldalon. Az első hsz-t ajánlom a figyelmedbe. Ha nem bízol a Wallet-ben, akkor nem fogsz appokat vásárolni. Pár fejlesztő van, akiknél alternatív módokon meg tudod vásárolni a programokat, licenszt stb., de ez nem jellemző. Egyébiránt jelszó nélkül nem fognak tudni csak úgy vásárolgatni a készüléken, szóval ettől nincs értelme parázni. Azt is megcsinálhatod, hogy valami másodkártyát állítasz be neki, amire mindig akkora összeget raksz, amennyire szükség van. De random nem húzgál róla senki pénzt, azt elhiheted.
-
feddel
senior tag
Vettem egy androidos telefont, de csak appok miatt, kártya sosem lesz benne. Hogyan tehetek rá fizetős alkalmazást, hogy a "tranzakció" ne kötődjön a készülékhez? Pl. letöltöm PC-re, és onnan átmásolható a telefonra?
-
zsoltzsolt
addikt
-
bostone
addikt
Bocsánat az elnézésért!
Elárulná nekem valaki, hogyan lehet mappákat vagy címkéket létrehozni a gmail alkalmazásban?
A legtöbb mobil böngésző is csak mobilos felületre irányít, ahol szintén nem tudok létrehozni mappákat... -
LonGleY
veterán
-
rantotta
csendes tag
válasz
LonGleY #43171 üzenetére
köszönöm!
(az a baj hogy nem sok konkrétumra emlékszem. Valami ~logikai játék, pályákat kellett megoldani, pontosabban építeni, úgy hogy mindeféle eszközöket fel lehetett használni, robbantás dinamittal...stb. szóval ilyen vicces gondolkodós, talán egy labdát kellett eljuttatni A-ból B-be)
-
LonGleY
veterán
válasz
rantotta #43170 üzenetére
Majdnem jó. Amúgy: Android játékok topikja. Egy cím igazán belefért volna a hozzászólásba, ha már félig feltetted a kérdésed. Csak nem a Carmageddon? Van a topikon belül keresés is, ha valamiről bővebben szeretnél olvasni.
-
rantotta
csendes tag
sziasztok
kicsit kaotikus nekem a forum-topik-struktúra
keresek egy régi pc-s játékot, valahol olvastam hogy megjelent androidra
itt jöhet a kérdés? vagy melyik a releváns topik?köszönöm!
-
raziel01
veterán
A mai ingyenes app Amazon Appstore-ban.
Google play-en pedig a Filemaster ingyenes ma: [link]
-
Debilon
addikt
válasz
-HajTömeg- #43160 üzenetére
próbáld ki a xabbert, FB chat-et is tud (vagyis csak azt, nem csipog folyamatosan, csak ha üzenetet kapsz
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
LonGleY #43155 üzenetére
Kicsit rákerestem és valaki ajánlotta a Green Socialize 4 FB Messenger-t és ez felismeri
a régebbi beszélgetéseket is... ez a neonzöld küllem nem az esetem, de egész használhatónak tűnik...azért köszönöm szépen a segítséget!
-
pc-user
senior tag
Az alap FM (nem online) rádió mellé szeretnék feltenni egy olyat, ami fel is vesz. Létezik ilyen?
-
siofok
őstag
válasz
-HajTömeg- #43156 üzenetére
nekem meg pont most kéne használjam a messengert,de nekem meg nem jelez ha üzenet jön.Pedig direkt azért tettem most fel..
közbeszólhat az értesítésbe,hogy a messengeren kívűl minden facebookos cucc tiltva van a telón?
-
LonGleY
veterán
válasz
-HajTömeg- #43156 üzenetére
Tiltsd le / távolítsd el a programot!
Ha van root-od, akkor fagyaszthatod.
Ennyit tehetsz csak...A programot senki nem fogja tudni megjavítani.
Külső megoldás használható helyette.
A böngészőben látod az előzményeket is.
Eldöntöd, melyiket akarod. -
-HajTömeg-
őstag
Facebook rámerőlteti ezt a rhadt messengert. Ebből nem lehet kilépni? Csak minden nap tiltani az értesítéseket másnap reggel 8ig?
Ezt minden nap be kell klikkelnem???Help!
LonGleY De szeretném használni.
Csak normálisan. Mikor belépek,akkor szeretném elolvasni az üzeneteimet, egyébként meg hagyjon békén. -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Viktor0610 #43134 üzenetére
megcsináltam de semmi sem változott
Opera alatt viszont működik, tehát látható rendesen,
ellenben én meg a gyári böngészőt használom FB-ra...Van esetleg valami olyan szimpla app ami kiváltja a FB Messengert?
IMO-t próbáltam, de abban nem jelennek meg a már meglévő beszélgetések... -
galaxys80
veterán
válasz
Viktor0610 #43152 üzenetére
Végül is jó lesz szerintem az is.
Inkább csak megszokás a Mobo.
Ránézek, köszi. -
galaxys80
veterán
válasz
Viktor0610 #43150 üzenetére
Köszönöm.
-
-
galaxys80
veterán
Mobo playert nem használ senki?
-
petipetya
nagyúr
válasz
dodopek #43144 üzenetére
Ha csak a Facebook Messengert használod, akkor így jelensz meg a Facebook webes felületén:
- Messenger / aktív gomb ki: A webes felületen azt jelzi, hogy mobilon vagy.
- Messenger / aktív gomb be: A webes felületen azt jelzi a cseten, hogy aktív vagy.Legalábbis decemberben még ezt láttam ismerős gépén. Az érdekesség az, hogy nála teljesen másként néz ki a webes felület a gépen mint nálam. Így a fenti leírás mondhatni rám vonatkozik, és tapasztalhatsz ettől eltérő jelzést is.
-
laabom
tag
Sziasztok. Olyan alkalmazásokat keresek amit 4.3ban ki lehet tenni a zárolt képernyőre widgetkent. Lehet időjárás, óra stb az a lényeg jól működjön.
Köszönöm előre is a segítséget -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Fb messengert lehet hasznalni fb nelkul? Tehat, h nahyjabol ugy menjen, mint pl a viber.
Es ha igy hasznalom, az arckonyvon hogy jelenek meg? Elerheto mobilon, vagy mi?
Koszi! -
gipsztigris
addikt
válasz
thiclyoon #43124 üzenetére
Ilyenem van. LG Optimus Lockscreen v2.0.2
-
törölt tag
Találtam néhány érdekes addont Dolphinhoz. Pl. Adblock. Remélem, jobb lesz, mint a síma Androidos, mert az nálam katasztrófa!
-
törölt tag
De. Csak ebben én nem látok semmi hibára utalót. TiBi -ben én az alkalmazások adatait mondtam. Ott van a menüpont, a korábbi hsz -emben.
Még egy dolog jutott eszembe. Töltsd le a Logcat Extreme alkalmazást! Indítsd el (root kell neki is) és a jobb szélső ikonra kattintva floatingban tudod futtatni a logot. Mérezd át, helyezd el, hogy ne zavarjon (úgyis fog, én is pakolgatom). És indíts vmi frissítést, aminél biztos kiakad. Közben figyeld a logot! Biztos lesz pár error, amiből ki lehet deríteni, hogy pontosan mi csinálja ezt és miért. Pause ikonnal meg tudod állítani és visszagörgetni. Azt is lehet, hogy még a teljes képernyős felületen nyomsz egy recordot, majd háttérbe rakod és produkáltatod a hibát. Utána újra előhozod és leállítod a recordot. Ekkor elmenti a hibát tartalmazó rész logját a /mnt/sdcard/Logcat alá egy dátumozott txt -ben. Ezt tudod böngészni, hogy ráakadj. Ha jól tudom, akkor vissza is töltheted a programba, mert ott színekkel is elválasztja az üzenettípusokat. -
Jb001
tag
-
galaxys80
veterán
Mobo Playerben tudja valaki,hogy hogyan lehet beállítani azt, hogy a videókat mindig a legelejéről kezdje?
Nem akarom, hogy megjegyezze hol állítottam meg. -
Jb001
tag
Ezt elbénáztam, lemaradt:
Napok óta keresem a választ, javasoltak mindenféle progit, cache törlések voltak össze-vissza, mindenféle wipe volt, nem jött helyre, csináltam egy backupot twrp-vel, csak a system-et raktam vissza, elfelejtett minden beállítást ugye, de így is u.az a hibaüzenet.Megköszönnék minden segítséget.
-
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Viktor0610 #43128 üzenetére
azt meg megmondod melyik menupontban lehet ezt benne beallitani?
-
Jb001
tag
Üdv!
A szokásos "Nem áll rendelkezésre elég tárhely." hibaüzenetet kapom, ha frissíteni akarja a teló a progikat.
[link] ...ezzel kapcsolatban kérném a segítségeteket.
Az utolsó mondatban lehet számomra a lényeg, de lehet teljesen más a problémám.HTC One X+, VenomX+ ROM van rajta, kb. 45 Gb szabad helyem van, nincs SD-kártya: beépített memória, lehet ez a probléma?
-
válasz
thiclyoon #43124 üzenetére
stateman:
Tök szuper, csak nem enged másik képet beállítanom, és nem LG készüléken jó lenne, valami nem LG-képpel meneszteni.[lAyCsI]:
Próbálj olyan billentyűzetet, ahol beállítható a teljes képernyős nézet, vagyis mindenképp' láthatod, amit írsz.Pl. a Kii billentyűzete ilyen.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #43120 üzenetére
Nem tudom, nem használok Vibert. A miniPC -nek saját, vonalas tarifával hívható, 0621 -es száma van. Kifelé pedig ugyanazt a VOIP accountot használom minden kütyün. Be van állítva, hogy bármiről hívok, a hívottnál a telóm száma jelenik meg (amíg a hazai szogáltatók bele nem köpnek, mint az sms -nél).
-
thiclyoon
aktív tag
LG Optimus Lockscreen 3.0 előtti változata megvan valakinek? szvsz ez a 3.0 nem sikerült valami jól, szóval ha valaki feltenné valahova a <3.0-s verziót, megköszönném
(nem warez, ingyenes a program!) -
petipetya
nagyúr
Pont ezzel az oldallal nem működött nálam a dolog. Az oldalon fent volt a felirat, az rss olvasóban pedig nem.
A twitteren (amit ritkán használok, ezért bőven jó hozzá a hivatalos twitter kliens) pedig sajnos nem csak a feliratokat linkelik be a fordítók, hanem mindenféle hülyeségről is csacsognak. Én pedig leszarom, hogy vizsgázik meg hasonlók, mert nem érdekel az élete. Úgyhogy azt is meguntam.
Marad a hagyományos módszer, érzésre egyik-másik nap ránézek a feliratra, és vagy fent van, vagy nem.
-
válasz
#79335424 #43118 üzenetére
Most kipróbáltam, PC és androidos készülék összeállítással. Viber üzenetet simán írtam TW-vel a készüléken.
(Mármint a PC billentyűzetén pötyögve. Csak az ékezeteket nem vitte át értelmesen.
)
De persze, jobb lenne, ha lehetne megosztani a dolgot, mint pl. a Viberben. Ott van PC-s program is, oda-vissza lehet a két kliens között váltani.
Most gondolok bele, nálad a másik eszköz nem PC, ez így Viberrel sem menne akkor, ha jól értem...
)
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #43117 üzenetére
A kívánt cél egy egyszerű chatelés, szinte melléktevékenység. Nem ér annyit, hogy ennyire leterheljem miatta mindkét hardvert. Úgy szeretném, hogy csinálom a miniPC -n a dolgom, közben ha jön üzenet, akkor válaszolok rá, és folytatom tovább a dolgomat. Távoli eléréssel ez nem megy, a szövegbevitel nehézségeiről nem is szólva. Akkor inkább screen mirroring és a telóhoz csatlakozok a bt. egérrel, billel. De az is elég macerás.
-
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #43113 üzenetére
Én egyszerűen Titanium Backuppal átmentettem az alkalmazást, a mappáit meg szinkronizáltam a telóéval. Tökéletesen működött. Egy ideig.... Ujjat nem akarok velük húzni, nem szeretném bebukni a fiókot. De úgy gondolom, hogy egyébként ez nem annyira lehetetlen elvárás. Én használom a saját fiókomat. Miért ne lehetne alternatív azonosítót használni? Csomó ilyen szolgáltatásnál ez megoldható.
-
-
törölt tag
válasz
LonGleY #43109 üzenetére
Nem klasszikus aztali gép. ARM Androidot futtató miniPC. Tablet nézet a monitoron, ahol az oprendszer egy kicsit erre van optimalizálva. De alapvetően ugyanaz, mint egy tab, ugyanúgy Play -áruház, Titanium Backup, Apex, stb.
Viktor0610:
Addig nincs baj, mert így kapcsolja össze. Nálam az a baj, hogy azt a fiókot szeretném használni, ami a telómra van regisztrálva. Tehát nem új accountot szeretnék, hanem a meglévőt egy másik készüléken. -
S e t h
nagyúr
Ismer esetleg vki olyan lehetőséget, hogy symbain rendszer mobilnetét miként lehet megosztani, hogy androidon is lehessen használni?Volt egy alkalmazás- Joikuspot- ami viszont androiddal nem működik, más ötletem nincs.
-
-
LonGleY
veterán
válasz
Viktor0610 #43108 üzenetére
Jó, de itt egy asztali gépbe elég nehezen dugod be a sim kártyád.
-
-
törölt tag
Sikerült már valakinek tartósan "átverni" a Whatsapp -ot? Bosszant, hogy egy 24 collos monitoron droidozok egérrel, billel, de a Whatsapp üzenetet a telón kell pötyögnöm. Rövid távon már sikerült átvernem, de gondolom, az üzenettel küld vmi készülék, vagy program azonosítót is, mert egyszer csak a Whatsapp felszólít, hogy igazoljam magam. Nem értem, hogy "B" alternatívaként miért nem lehet vmi jelszó alapú azonosítást, vagy VOIP hívószám hozzárendelést is kitalálni, hogy SIM nélküli készülékről is lehessen használni.
-
aelod
veterán
Sziasztok! Melyik Rss hírolvasót ajánlanátok? Olyan kéne amit ha kirakok widgetbe akkor jól tagolhatóan egymás alatt mutassa a különböző oldalak feedjeit.
-
LonGleY
veterán
válasz
[lAyCsI] #43027 üzenetére
Válassz más böngészőt FB-ozni / laposabb billentyűzetet írkálni!
Erősen böngésző / felbontás / billentyűzet / oldalfüggő a dolog. Sokszor attól még, mert a bill nyitva van, az input mező mellett meg tudod ragadni az oldalt, hogy feljebb húzd. Biztosan van nyerő kombináció, én rendszerint megoldom az üzenetírást Opera Classic / 480*800 / Smart Keyboard Pro (kikapcsolt felső sávval, azaz predikcióval) / m.facebook.com társaságában.
-
[lAyCsI]
addikt
#43027-re senkinek nincs tippje?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BestBuy topik
- Autós topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Suzuki topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Xbox Ultimate előfizetések
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest