- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Eléggé új vagyok androidban, szóval lehet, hogy kicsit hülye kérdés leszLaunchert keresek telefonomra (Overmax Vertis 01).
Ha megéri, akkor lehet fizetős is.
Lehetőleg ne nagyon terhelje le a telefont, lehessen mappákat létrehozni (nem csak a kezdőképernyőn),
Legyenek benne normális áttűnések, ne ilyen túlbonyolított hiper-szuper sz*rok :
Nem hátrány, ha egy kicsit átszabja a stock andoroid felületet.Válaszokat előre is köszi
ja és ne legyen tele reklámmal
-
headhunter86
senior tag
Sziasztok,
Érdemes megvenni a HD Widgets-et? Vagy van jobb? Fontos, hogy ne egye az aksit
-
törölt tag
válasz
tonyqa23 #42796 üzenetére
ÖÖÖ, szerintem valamit nagyon félreértettél. Ez ARM Androidra való. Telóra, Tabra. Feltétel a CWM (ClockWorkMod) recovery. Ha a /mnt/sdcard -ra másolod a zipet, akkor az a felhasználói tár gyökere. Ebben az esetben a fájlkezelő a teló tárját fogja látni. A külső (mikro) SD -nek pedig egyértelmű, hogy melyik a gyökere. Belépsz a CWM recoverybe (menüből, vagy, Titanium Backup -ból, vagy Android Terminal Emulatorban su - enter - reboot recovery - enter, vagy a készülék hardvergombjaival). Ilyenkor bejön a telepített CWM. Ebben megkeresed a zip helyének megfelelő install lehetőséget (pl. choose zip from sd card) és "telepíted". A fájlkezelőt magán a telón / tabon használod, recovery módban, nem PC -n. Én miniPC -t írtam, hogy azon nem működik. Ez egy Androidos eszköz, nem X86, csak HDMI -n keresztül, TV -re / monitorra adja ki a képet, így nincs közvetlen érintésbeviteli lehetőség! Remélem, így már érthető!
-
flash-
veterán
Van e olyan program andriodra ami megadott időközönként felééleszti a telefont,bekapcsoja a wifit vagy 3g-t és leelenőrzi hogy kaptam -e viberen vagy e-mailen üzenetet?
mert bekapcsolnám a wifi sleepet viszont alvó módba nem fogok megkapni sem viber sem email üzenetet
-
tonyqa23
senior tag
válasz
#79335424 #42708 üzenetére
Üdv!
Nekem errorral kilép a recoveryben, mikor telepíteném ezt a zip fájlt. Pontosan melyik részre kell bemásolni? Mert micro sd-ről szintén error, a belső tárhelyen az sd(2), ami fotóknak videóknak van, szintén error, a fájlrendszer gyökérbe meg nem engedi, hiába van több, mint 500 mega szabad hely, "nincs elég memória" hibával nem engedi. Jó ez egyáltalán x86 -os cuccra? -
Eternitys
aktív tag
bocs, közben meglett: az eszköz megjelenítése a menükben ki volt kapcsolva.
-
Eternitys
aktív tag
Sziasztok!
Az miért lehet hogy a Play egy ideje nem látja a mobilomat ("Nincsenek eszközei" felirat van) habár be vagyok jeletkezve? Nem tudok közvetlen letölteni a weboldalról a készülékre pedig eddig működött rendesen. A mobilomal be vagyok jelentkezve a fiókba, letölteni is tudok mobilon keresztül és a alkalmazásaimat is ki tudom listázni. Letöltöttem és újraraktam a mobilon a Play-t, valamit a Beállításokban is töröltem az adatokat, de akkor sem észleli.
-
-
galaxys80
veterán
Most néztem,hogy a Play 1 hónap alatt 135 mb adatot evett.
Oké szoktam böngészgetni rajta,de letölteni mindig wifivel töltök.
Ez valami vicc? -
gipsztigris
addikt
válasz
Viktor0610 #42790 üzenetére
Beállításokban át tudod állítani!
Beat per second menüben (Automatic) mód.
-
válasz
gipsztigris #42789 üzenetére
Ez érdekes... Google kereséssel a találatok között meg van nekem is, de ha rákattintok a Play Store linkre, nekem is hiányzó oldalas üzenetet dob be...
Bocs, visszavonom. Szépen kúszik, csak át kell állítani a "Beat per second" részen Automatic-ra.
-
Djuree
félisten
válasz
szabosasito #42787 üzenetére
meglesem kösz.
-
gumorka
csendes tag
válasz
gipsztigris #42784 üzenetére
A linkre kattintva ezt kapom:
We're sorry, the requested URL was not found on this server.
-
Djuree
félisten
hali.
olyan widgetet szeretnék ami mutatja hogyha vkinek születésnapja vagy névnapja van a facebook ismerőseim közül, de inkább a szülinap a lényeg. vmi egyszerű kellene, kicsi, de mégis dizájnos.
-
gumorka
csendes tag
Szevasztok!
Tudtok olyan analóg-óra widgetet, aminek kúszó másodperc mutatója van?
-
gyuszmó
őstag
-
vadkörte
addikt
válasz
gyuszmó #42779 üzenetére
"Letöltöttem az Osmand navi progit, leszedett vagy 171 MB térképet, de amiért főként kellene nekem,turista nincs benne.
használjátok ezt a progit ? Honnan szedjem le hozzá és melyiket ?"Használom és meg vagyok vele elégedve. (ha ráérek, a térképét fejlesztem is)
Túristaútvonalakat a térkép alapból nem tartalmaz. Ami így jó, mert szerkeszthetetlenné tenné, az egy külön letölthető és aktiválható réteg.
A programon belül a Beállítások/Offline adatok//Letöltések/Csak út térképek/Európa/ pontban töltsd le a Magyarországra vonatkozót. Vagy INNEN letöltöd és a megfelelő helyre bemásolod. Ez utóbbi csak túristaútvonalakat tartalmaz. Nem véltelenül akkora, amekkora. -
gyuszmó
őstag
Letöltöttem az Osmand navi progit, leszedett vagy 171 MB térképet, de amiért főként kellene nekem,turista nincs benne.
használjátok ezt a progit ? Honnan szedjem le hozzá és melyiket ?köszi
-
kilozsul
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #42679 üzenetére
Köszönöm, meglesem!
-
simico
aktív tag
Nem biztos, hogy jól értem a kérdésed. De a telefonodon levő dropbox kliens alapvetően nem szinkronizál semmit semerre sem. Csak elérheted vele a tárhelyed, egyenként fel- és letölthetsz dolgokat. Egyedül azt tudja automatikusan, hogy a fényképeket feltöltse a tárhelyedre - ez abszolút egyirányú dolog telefonról tárhelyre, visszafele (tárhely -> telefon) semmit sem csinál, tehát ha a tárhelyen törölsz, módosítasz, hozzáadsz képeket az nem változtat semmit a telefonodon.
-
twine
veterán
-
Jacak
senior tag
válasz
chesterboy #42763 üzenetére
Ja,értem.És az miért jó,ha vmi folyamatosan szívja az aksit azzal,h. bekapcsolva tartja a képernyőt?
-
törölt tag
válasz
gmark247 #42733 üzenetére
Attól függ, hogy mit szeretnél irányítani. PC irányítására TeamViewer -t használok, kompatibilis Androidhoz (pl. Samsung) TeamViewer Quick Supportot, egyéb Androidhoz pedig Webkey -t.
-
assemble
addikt
Ingyenes lett: VNC Viewer
-
Bozek
nagyúr
Reggel szórakozott a Solid Explorer, az alsó menüpontokra folyamatosan összeomlott. Írtam hibajelentést (persze magyarul, mert hirtelen fel se tűnt, hogy lengyel a fejlesztő) és már meg is van a frissítés. Éljen a lengyel-magyar barátság.
-
olivera88
veterán
válasz
atillaahun #42754 üzenetére
Nálad is csak két 2G van a lakásba.
Tiszta szégyen..
-
5381
aktív tag
válasz
chesterboy #42763 üzenetére
-
törölt tag
-
Polllen
nagyúr
válasz
atillaahun #42760 üzenetére
A telodon jó eséllyel van energiasaving mód, azt kapcsold ki, állítsd át.
-
atillaahun
veterán
Illetve lenne itt még valami. 15% akksi alatt mióta lövi le a rendszer a zenét amikor kikapcsol a kép? Nem lehet ezt valahogy nem kérni?
-
Jacak
senior tag
válasz
Nincs mit.A hívás,sms gsm-en megy,a GPRS,EDGE szintén,a telefonfunkció prioritást élvez a mobilnettel szemben.3G,HSPA(3.5G)más csatornát használ,független a hívástól,sms-től,akárcsak a wifi.
-
dokee78
félisten
válasz
nálam megyen.
-
atillaahun
veterán
válasz
dokee78 #42751 üzenetére
Nálad gurul most?
Mert épp most próbáltam ki N4-en és biza tiltja közben keményen. Úgy meglepődtem rajta hirtelen azt se hittem el, hogy nekem ez korábban más telefonokon már ment.(#42753) Jacak
Na ezt nem tudtam, köszi. Majd holnap megnézem ha kimegyek, mert itt a lakásban csak 2G van.(#42755) dokee78
De csak 3G-n? -
Jacak
senior tag
válasz
atillaahun #42750 üzenetére
GPRS-en,EDGE-en nem,afelett igen.
-
hodostamas
addikt
válasz
Kell működjön ha az aktív hálózat > Edge. Amúgy a hívás idejére a mobilnet nem elérhető.
-
dokee78
félisten
válasz
De.
-
atillaahun
veterán
Most lehet nagy baromságot fogok kérdezni, de nem kéne hogy működjön a mobilnet telefonálás közben is?
-
Jacak
senior tag
válasz
chesterboy #42739 üzenetére
Üdv."Teljes képernyős óra"...?Ez alatt mit értesz? Én régóta a Beautiful Widgets-et használom,órát,időjárást,akkuszintet,kapcsolówidgeteket tud,első három dologhoz tud letölteni skineket is.
-
galaxys80
veterán
Létezik,olyan esemény elmulasztását jelző app ami TFT kijelzőn is megfelelő?
Noled ugye elsősorban amoleden jó. -
BeriHampeR
aktív tag
Hello, van olyan android alkalmazas amely segitsegevel lehet meccsekezt nezni? Firstrow,wzivig nemjo mert sk a reklam es be se lehet zarni... erre van megoldas ?
-
dokee78
félisten
válasz
Hardver Arc #42673 üzenetére
Nekem Xperia L-en a Boat Browser vált be.
-
chesterboy
tag
sziasztok
tudtok olyan alkalmazást, ami teljes képernyős, óra és esetleg időjárást is mutat? -
gmark247
tag
válasz
SimonJanos #42736 üzenetére
Rootolt készülékre lehet reklámmentesítő alkalmazást tenni. Nálam semmilyen apróhirdetés nem ugrál.
-
SimonJanos
aktív tag
Nincsen Android-on játék közben reklám-nélküli (HD) Mahjong?!
Nagyon zavaró ha közben fut, amúgy megértem.
Vagy nem működnek HD készükén megfelelően (Galaxy Tab 2) - jellemzően a HD verziók. -
air
nagyúr
válasz
morfondőr #42732 üzenetére
Titanium tud olyat, hogy az alkalmazásokat mented az adataikkal együtt, majd ebből a mentésből csináltatsz vele egy update.zip-et, amit a rom telepítse után szintén telepíthetsz CWM-ből. Így bootolás után egyből ott lesz az összes alkalmazásod, az adataikkal együtt.
-
törölt tag
válasz
morfondőr #42732 üzenetére
Csak figyelj oda, hogy olyat állíts vissza CWM -mel, aminek azonos a partíció kiosztása! Különben nem fog bebootolni. Titanium majdnem mindent visszaállít és össze is tudja kapcsolni a Play -jel, DE! Rendszeralkalmazásoknak legfeljebb az adatait szabad, különben nagy gebasz lesz. Ha egy program egyedi helyen tárolja a beállításait, akkor azzal nem tud mit kezdeni. Ha egy Launcherben vmihez egyedi útvonalról adsz ikont, akkor az sem lesz meg. Stb.
-
gmark247
tag
Melyik a legjobb remote applikáció androidhoz? Próbáltam már párat, de egyik sem felelt meg teljesen. Legutóbb a Splashtop-ot használtam, de nem mindig kapcsolódik..
-
morfondőr
addikt
válasz
#79335424 #42731 üzenetére
CWM-et ismerem és használom is! Jelenleg van több Kitkat alapú rom a telefonomra, amit ki szeretnék próbálgatni (CM11, Mokee, Slimkat), meg tapasztalat szerint, ha sok nightly-t rakok fel egymás után dirty install-al, akkor az is tud galibát okozni. Ezért szeretnék egy olyan backupot, ami elmenti az alkalmazásokat úgy, hogy visszaállításkor ne kelljen újra konfigurálgatni mindent egyenként. Ha visszaállítom az appokat, utána a market frissíti őket, ha van újabb verzió automatikusan?
-
morfondőr
addikt
Üdv!
Backup appot keresek, ami egy új romra, vagy data wipe után visszaállítja az összes alkalmazást úgy, mintha semmit nem csináltam volna, vagyis a mentésekkel beállításokkal, stb. együtt. Titanium pro, vagy a Mybackup pro tudja ezt? Melyiket érdemesebb használni? Fizetős verziót gondoltam, root van.
Köszönöm a tippeket! -
olivera88
veterán
Tud valaki normális screenshot készítő appot?
-
törölt tag
Meg is venném, ha nem ilyen fingilingi vasakhoz mellékelnék. Navi szempontból még csak-csak, de Android szempontból elég legalja vas. De még Navi szempontból is érdekes lehet, hogy mit tudhat az a Mediatek modul. Arra is kíváncsi lennék, hogy jogilag az IGO itt mihez kötődik? A hardverhez? Az oprendszerhez? Mert a Google fiókhoz biztos nem.
-
assemble
addikt
válasz
headhunter86 #42716 üzenetére
Adatforgalom sporolonak az Opera Mini-t hasznalom, FF nem tomorit semmit, az inkabb csak olyan backup bongeszonek van fent, eleg ritkan inditom el...
-
air
nagyúr
válasz
student #42718 üzenetére
Nem lesz, hanem van. Viszont csak készülékkel együtt vásárolható meg.
-
válasz
student #42718 üzenetére
Vannak próbálkozások ennek kiderítésére.
[link]
[link]
[link]
Ez talán jót jelenthet, talán változik majd a megítésése a most még tabukánt kezelt dolognak.
Néhány lelkes fórumtárs igyekszik e témában felvenni a kapcsolatot külfölddel, hátha európai térképet is lehet venni a török kiadáshoz.
Ha hivatalosan is lehet, akkor lehet, hogy lesz egy rés a pajzson, megtörhet a jég, és akkor talán más verzió is megvásárolható lesz. De túl sok benne a ha...Addig is ez van érvényben: [igo Androidra... mi változott?]
-
student
őstag
IGO primo nem lesz europára?
beírtam play-be és IGO primo Israelt dobott ki
a honlapon meg csak iphone appot írnak
-
vadkörte
addikt
válasz
headhunter86 #42716 üzenetére
És elég jól dolgozik. Egy ~3/4 órás netezés alatt - MA fórumok, MA/PH/Logout hírek, FB, Opel fórum - ~50-70MB adatot spórolt. Gyors, nem fagy, igaz elég sok RAM-ot - 100-300MB - megcsócsál és a cache-sel is elég bőkezűen bánik.
-
törölt tag
válasz
BuricsJ #42714 üzenetére
Nekem a PNA -s IGO -n (WinCE, nem Android!!!
) Gurjon skin van, amiben van térképcserélő. Egyszer, Hollandiában gondoltam kipróbálom, mi lenne, ha Navteq helyett, TA vinne haza. Fél órán belül egy falu határában voltam egy épphogy köves úton és egy lovaglóiskola növendékei nézték csodálkozva, hogy mit szerencsétlenkedik itt ez a marha a 40 tonnás szerelvénnyel. Szóval én háromszor használtam TA térképet. Először, utóljára és sohatöbbet.
-
BuricsJ
tag
válasz
Predator2 #42712 üzenetére
Sygic-nél a telepítést követő minden egyes indításnál kiírta, hogy ideiglenes licence és hány napig használható még/mikor jár le a free lincence. Ja és az egész SD kártyán van
, nem foglal belső tárhelyet.
Sygic -nél az Európa térkép a TeleAtlas -től van vagy legalábbis hiba esetén direktbe Nekik lehet jelenteni a problémát.
-
assemble
addikt
válasz
Hardver Arc #42673 üzenetére
Nalam 3 bongeszo szokott fent lenni:
-chrome: osszessegeben szerintem ez a legjobb bongeszo
-firefox: sajat motort hasznal, szinten eleg jo, eleg gyors, eleg kompatibilis
-opera mini: ha mobilneten vagyok es sporolni kell az adatforgalommalA legtobb masik bongeszo amugy szinten a webkit-et hasznalja (amit a chrome - illetve ott mar blink neven fut) igy nincsenek koztuk nagy kulonbsegek.
-
Troy.
addikt
Az meg lehet oldani dropbox-al, hogy a tárhelyre szinkronizáljon, telefonra ne? Adatmentés céljából.
-
BuricsJ
tag
válasz
Predator2 #42707 üzenetére
Fizetős termékek közül a Sygic -t merem bátran ajánlani, év elején vásároltam meg, 7 napos teljes értékű próba verzió használta, tesztelése után. Off-line módban használom, mivel nincs mobil előfizetésem. Gyors (S III Mini), pontosan navigál, letérés esetén újraszámolja az útvonalat, magyar nyelvű, élettartam frissítést ígértek hozzá (na ez majd csak 1-2 év múlva derül ki
)
Esetleg a Navitel termékét is érdemes nézni, összevetni a kettőt. Nekem ez is tetszett, igazából a végén az ár döntött, "egyet fizet kettőt kap" akció
volt év elején Sygic -nél ezért döntöttem mellette.
Ha korábban
ránézek a NAvitel oldalra, akkor ott "Black Friday"
keretében 50%-s kedvezménnyel adták nov. végén és akkor azt vettem volna meg. Nekem mindkettő bejött összességében.
-
törölt tag
Régebben volt egy hasznos fájlkezelőm, az Aroma. Minap kellett megint. Rákerestem és még él a project. Le is töltöttem egy novemberi verziót. Gondoltam megosztom, hátha vki nem ismeri: Aroma_1.91_zip. Ez nem egy hagyományos fájlkezelő. Be kell másolni a felhasználói tár gyökerébe a zipet, majd CWM -ből "telepíteni". Nem történik telepítés, hanem elindul a fájlkezelő. Szóval ez arra (is) való, hogy recovery -ből akkor is hozzáférhetünk a telón lévő tárhoz, ha nem bootol be az Android. Sajnos, miniPC -n csak elindul, de nem tudok csinálni vele semmit, mert hiányzik az érintés bevitel, nem reagál az egérre, vagy a billre. De telón tökéletesen tszi a dolgát.
-
Predator2
addikt
Helló
Melyik ingyenes offline navigációs szoftvert ajánljátok 2.3.4-es androidra?
És melyik a legjobb fizetős ugyan erre a telefonra? Magyarországon használnám.
Xperia mini pro telefonom van Sk17i.Jó lenne ha lehetőleg tudna magyarul is
THX
-
törölt tag
-
vadászcsiga
félisten
Bozek, Somatom
Köszi nektek, kipróbálom mindkettőtMás. Bosszantó hogy tálalok egy jó kis alkalmazást, Floating notification, erre egy ártatlan "ébressze fel a zárolt képernyőt ha értesítés erkezik" bekapcsolás után figyelmen kívül hagyja az idő korlátot és addig világít míg a képernyőt kézzel ki nem kapcsolom. Amint töröltem az appot, rögtön visszallt minden a régire : (
Szerk: ha off-ra állítom akkor is folyamatosan ébren van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest