- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
Swiftkeyt használok, de ha van tőle jobb, akkor szívesen kiprobalnam. Fontos a magyar szavak felajánlása és minél gyorsabban bejojjon és ne maradjon le.
-
bigrock
addikt
válasz
z123456789 #33477 üzenetére
A Cyberon Voice Commander tudja ezt a funkciót tökéletesen. Igaz, fizetős, de lehet tanítani, azaz ha egy telefonszámhoz azt állítod be neki, hogy pl. "Bagoly hívja Verebet", akkor ezt kimondva tárcsáz.
-
aasgier
tag
válasz
raziel01 #33494 üzenetére
Nem az elvárás a lényeg hanem ,hogy kisebb városok menetrendjei teljesen hiányoznak és szerintem sokan hiányolják . Ja és ,ha érdekel van ilyen és használható is valamilyen szinten (igaz elég nehezen találtam meg ,de van) ,de gondoltam talán valaki talált már másfajtát is.
-
Siriusb
veterán
Kérdésem lenne azzal kapcsolatban, hogy telepítés esetén az alkalmazások bizonyos engedélyeket igényelnek, pl. nem értem, egy zseblámpa miért kér full network access-t.
Van valami összefoglaló arról, hogy melyik opció (engedély) mit takar, illetve mik a veszélyei, amennyiben megadjuk az engedélyt egy adott területhez? Kösz.
Vannak valamiféle irányelvek, hogy mire kell nagyon figyelni? -
aasgier
tag
Üdv !
Továbbra is olyan menetrend appot keresek amit szerkeszteni lehet ,akár lehet üres is az adatokat saját magam adom meg . -
pockhome
senior tag
Sziasztok!
Van egy galaxy tab 8.9 tabom, erre szeretnék jegyzetelni.
Van hozzá kapacitív ceruzám is, de sajna csak olyan progik vannak, hogy pont nem jó egyik semAz egyik a Handrite lite, ebbe csak kézírással lehet jegyzetelni, gépelni nem lehet.
A másik a gyári, beépített jegyzettömb, ide lehet jegyzetelni billentyűzettel is ill. rajzolni is, viszont egy oldal hamar megtelik, nem lehet bővíteni.
Van-e olyan program amibe tudok felváltva bill.-tel és ujjal is jegyzetelni?
Előre is köszi! -
Melack
veterán
válasz
dauphin #33487 üzenetére
Van egy ilyen topickunk is.
Amúgy ki nem tudod kapcsolni, mert ez az alap DB esetében.
-
dauphin
aktív tag
Sziasztok! A kérdésem a Dropbox-hoz kapcsolódik: ma vettem észre, hogy egy bizonyos akkumulátortöltöttség alatt (nálam 25%-nál állt a jelzés) nem hajlandó szinkronizálni a képeimet a "felhővel". Arra hivatkozva, hogy alacsony a töltöttség! Mily meglepő.
Ezt az opciót van lehetőség módosítani vagy kiiktatni? Én a beállításoknál nem találtam erre megoldást (vagy nem találtam rá).
Köszönöm szépen.
U.i.: Szerkesztés: A Google Drive-nál van olyan lehetőség, hogy egy már meglévő mappát (konkrétan az SD kártyán lévő Képek mappát - ahová automatikusan menti a fotókat a telefon - szeretném így összekötni a Drive-val) kapcsoljak össze vele, hogy azt automatikusan szinkronizálja, ha wifi kapcsolatot talál?
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Létezik olyan "akku app" ami az alábbiakat tudja: töltöttségi szint, mennyi idő a töltés, mire mennyi ideig
elég a töltés pl. navi használat, játék, stb., akku hőmérséklet) -
Prien
addikt
Sziasztok!
Olyan alkalmazást keresek, ami a gyorsulásérzékelővel ébreszti fel a kijelzőt, tehát,ha pl.felveszem az asztalról, már kapcsoljon is be a kijelző. Ismer valaki ilyet? -
GrandS
senior tag
Next launcher music widget-je nem találja a zenéimet. Más lejátszóval megy, MP3-ról van szó. Valakinek tapasztalat ezzel kapcsolatosan?
-
Tyer
őstag
-
batai15
félisten
hi! olyan app kellene ami kimondja a hívó nevét mikor csörög. köszi.
-
z123456789
addikt
válasz
LonGleY #33472 üzenetére
Nem találom azt a hozzászólásom a témában amikor válszoltam newmann-nak, hogy próbáltam azt is, de úgy sem telefonált.Ezért is gondolom, hogy az egész telefont kell angolra állítani, nem elég ha magyar alapbeállítás mellet beszélek angolul.Gondolom ebben az esetben a magyar megoldásokat keresi, és mivel nem tudja értelmezni a "hívd" parancsot, ezért kikeresi nekem google-ban, mert ezt találja a legjobb megoldásnak.
Jól gondolom? -
Aldi
tag
Mivel nem kaptam választ így újra fel teszem és aki ki tudja nekem probálni , vagy már próbálta KÉREM válaszoljon , nagyon fontos !
NAGYON FONTOS KÉREM SEGÍTSETEK
Ha h PS3 konrollert rá csatizom a telóra (nem OTG-vel! hanem a PC+ bluetooth móddal) akkor miután meg untam azt hogy telón játszok PS3 controllerrel és úgy döntök hogy a PS3on játszok valamit és a controllerrel kezdenék játszani(GTA V
) a PS3 ugyanúgy be érzékeli a controllert , vagy a vissza kell írni a bluetooth címet [mely ilyen formátumú: 00:00:00:00:00:00] a controllernek(amelyet át írtam a sixaxis pair toollal PC-n a telós címre hogy érzékelje a telefon a controllert) ?
NAGYON FONTOS KÉREM SEGÍTSETEK
Előre is köszöntem ! -
LonGleY
veterán
válasz
z123456789 #33471 üzenetére
Tökéletes választ kaptál egyből: link...
-
z123456789
addikt
Mivel még mindig nem kaptam válszt, ezért arra következtetek, hogy senki sem tudta a választ.
Ezért megosztom a hipotézisem, és kérlek titeket jöjjünk rá együtt!
Itt elég pofásan leirja magyarul a dolgokat, csak a végén tér ki rá hogy angolul, németül, franciául... müködik csak.Tehát akkor azért nem müködik nekem a "hívd anyut" funkció, mert magyarul ugatok bele?Ha átállítom angolra a telefont, akkor meg az angol parancsokat kell mondanom, és feltehetöen müködni fog?
(Sajnos nem tudom kipróbálni, mert külföldön vagyok, és nincs vezeték nélküli kapcsolat, amit fel tudnék használnia telefonommal.) -
w333
félisten
válasz
jonnyjoker01 #33466 üzenetére
Milyen telefon ?
-
erikke17
őstag
Üdv. Google Maps 6.x verzió. Hogy tudom kitörölni a helyelőzményeket hogy merre jártam? Tehát amit feljegyez útvonalat.
És hol tudom törölni a keresési előzményeket? Esetleg még a Google Navigációból is a keresési előzményeket?
Adatokat, és gyorsítótárat is töröltem de még mindig ott van.. :S
Előre is köszönöm -
homeless09
őstag
Sziasztok!
LG Optimus 3D-m van ICS-el. Letöltöttem a Kii keyboard alkalmazást, és a hozzá tartozo Emoji plugint. Most az van, hogy pl. Instagrammon tudok írni emojiket, de nem látom őket. Hogyan tudnám láthatóvá tenni?
-
Bozek
nagyúr
válasz
gipsztigris #33427 üzenetére
Ez jobb: Flipster for Facebook (old).
-
handrash
őstag
A lányom HTC-jén haldoklik a bekapcsológomb, ezzel lehet a lezárt telefont is felébreszteni. Tudtok olyan alkalmazást ami mondjuk át teszi ezt a funkciót a hangerő gombokra?
-
R19
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #33446 üzenetére
Azt nem ismerek, de ezt láttad már?
-
klambi
addikt
milyen program az amivel a GSM jelet lehet boostolni? mert néha nekem vacakol.. nem tudom hogy lehet de csinálja...
-
gyuszmó
őstag
Üdv kollégák
Nektek ,hogy jön be az új Google térkép frissítés,mintha jobb lenne az előző verza nem ?
-
aizen92
addikt
statusbar-ba szeretnék kiírni pár infot ( pl h szept. 15. csüt, ) ezt meg tudom tenni valamelyik alkalmazással? mert notific. toggle pl kiírja a napot meg az akksit de így max ennyit tud.
-
snowdog
veterán
válasz
freemanone #33445 üzenetére
Köszi ezt is próbáltam, eredmény ugyan az, valószínűleg a video meghajtómat kellene frissítenem. Majd keresgélek ez ügyben. Letöltöttem a legújabb Intel video meghajtót a gépemhez, de már ez sem valami friss: Date: 11/01/2010
Integrated Graphics Subsystem
The integrated Intel GMA 3150 graphics controller features the following:
• 400 MHz core frequency
• High quality texture engine
DX9.0c* and OpenGL* 1.4 compliantNa ezt kellene 2.0 fölé varázsolnom: OpenGL 1.4 compliant
-
jonnyjoker01
veterán
Tudtok olyan statusbar appot ami gingerbreadre visz jb feelinget? Thx
-
freemanone
addikt
-
snowdog
veterán
-
aizen92
addikt
Keresek egy olyan toggle alkalmazást legyen az status baros, vagy valami toggle widget ami az energiatakarékos módot képes kapcsolni. hónapok óta próbálgatom ezeket és egyet se sikerült még.
esetleg tasker nevű alkalmazáson belül valahogy meg lehet oldani?
-
dokee78
félisten
válasz
Richee11 #33441 üzenetére
2. kérésedre itt:Android játékok topikja
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Melyik eredményjelző app generál több adatforgalmat? A SofaScore vagy a Livescore? Fontos, hogy mobilnet mellett is használnám!
Meg légyszíves mondjatok jó játékokat, ami nektek tetszik és bejött
Előre is köszi! -
virkir
veterán
Tud valaki olyan képnézegetőt/szerkesztőt/akármit ami kezeli a raw fájlokat?
Az sem katasztrófa ha véletlenül fizetős. -
snowdog
veterán
Használ valaki PC-n Android emulator-t, lehetőleg Android 4.x-et?
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Tudtok olyan fényképezős alkalmazást, ami akár 3MP-ben is tud burst funkcióval szolgáltatni? A rekord VGA, de az túl kicsi. -
TCSZ
senior tag
válasz
gipsztigris #33427 üzenetére
Megnézem. Köszönöm!
-
gipsztigris
addikt
-
kovisoft
őstag
Nem csak a videólejátszás miatt lehet szükség több böngészőre. Nekem pl. eléggé korlátozott a havi mobilenet keretem. Emiatt ha mobilneten lógok, akkor az Opera Minit szoktam használni, mert tapasztalatom szerint ez forgalmaz a legkevesebbet (az oldalakat és a képeket átereszti egy saját szerveren, és tömörít rajtuk). Viszont néha bizonyos oldalak emiatt nem tökéletesen jönnek be.
Ha meg wifin vagyok, akkor nyugodtan használhatok olyan böngészőt, ami fullosan jeleníti meg az oldalt, nem kell törődnöm a letöltött adatmennyiséggel. -
TCSZ
senior tag
Sziasztok! Tudtok valami jó Facebook alkalmazást amivel könnyen lehet bármit megosztani és eseményeket létrehozni? Köszönöm!
-
anrab
addikt
-
Aldi
tag
33406 Valaki ? Fontos lenne nagyon
-
dokee78
félisten
Flashről jut eszembe,olyan oldalt linkeljetek már amelyiken van flash tartalom.
Nézegettem a mobilarena teszteket és nem találtam olyat amin van.
Pedig az MATV adásaiban is tesztoldalakon mutatják be,hogy van-e flash. -
anrab
addikt
feltelepítettem a flash playert és mikor meg szeretnék nézni valamit /flash vicces videók/ azt írja ki hogy ez a bővítmény nem támogatott.
tudnátok segíteni? első androidom. crome-t használok. -
Flyme
senior tag
Köszi mindenkinek!
-
S e t h
nagyúr
Nova Launcher Prime unlocks the following features in Nova Launcher:
Drawer Groups:
Folders in App Drawer
Unlimited custom tabs
Organize apps into tabs and folders in the app drawer
Gestures
Quickly start Nova Actions or Apps from gestures on the desktop, such as pinching, swiping or two-finger swiping.
Hide Apps
Keep a clutter free drawer by hidding never used apps.
Dock Swipes
Get more use out of your dock apps by setting swipe-actions
Unread Counts
Never miss an email. Unread count badges for SMS, Missed calls and Gmail. Counts show in the dock, desktop, drawer and folders.
More Scroll Effects -
Aldi
tag
Valaki használja a "Sixaxis controller" nevű programot ?
És ha a PS3 konrollert rá csatizom a telóra (nem OTG-vel! hanem a PC+ bluetooth móddal) akkor miután meg untam azt , a PS3 ugyanúgy be érzékeli hogy ha oda viszem neki ? Vagy a vissza kell írni a MAC címet ? -
simico
aktív tag
válasz
persnongrat #33337 üzenetére
Simán működik. Azt az egyetlen parancsfájlt kell futtatni amit a README fájl ír. A telefonon az USB hibakeresést ajánlott bekapcsolni.
-
Foose
addikt
Tudna valaki linkelni nekem egy Gtalk apk-t? Nem vagyok gépközelben és kellene. Hová kell másolni az apk-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hyundai, Kia topik
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Le Mans Ultimate
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest