- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
válasz
zsoltzsolt #34394 üzenetére
IPS vs. Tft
Tegyük hozzá,hogy a Xperia L-ben egy jobb TFT van,míg az Y300-ban egy gyengébb IPS TFT. -
Silverr
aktív tag
Tudtok olyan programot ami a telefonra érkező sms-t átküldi tabletre neten keresztül és ott válaszolni is tudok? Persze a válasz neten megy vissza majd a telefon üzenetben küldi el.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Az új Maps ugye nem engedi Budapestet offline-ba lementeni, de az adat megvan a régi telefonomon. Pontosan hol tárolja a rendszer a cache térképfájlokat, hogy átvihessem a régi telóról az újra?
-
fdisk
őstag
Ugye a greenify önmagában nem látja a rendszer appokat?
Ehhez kell az xposed framework.
A donate-val annyit tud többet a greenify,h a kísérleti funkciók is elérhetők. -
vizslakutya
senior tag
-
LonGleY
veterán
válasz
kovadika #34387 üzenetére
A csatorna a lényeg, nem kell ugyanannak a programnak lennie minden platformon. Ha csak chatre kell, akkor ott van a Google talk, ICQ, vagy még inkább a Yahoo Messenger szolgáltatása, de a Facebook is használható külső programokkal.
Mobil kliensként: Trillian, imo messenger, Xabber (ez pont Yahoo-ra nem jó sajnos), Nimbuzz, Ebuddy (a két utolsót nem ismerem különösebben). Asztalinak meg Trillian vagy Pidgin (ennek van Linux-os változata is, de ott elérhető a Gnome-os Emphaty is), esetleg ICQ, ha azt választottátok csatornaként (bár ott is gondok voltak az online/offline jelzéssel, mint mostanában a Talk-nál).
-
kovadika
őstag
Sziasztok. Van olyan üzenetező alkalmazás, aminek van asztali kliense és viszonylag kevés adatforgalmat generál? Whatsappot használok, de sajnos nincs asztalija, így mindig telefonról kell válaszolgatni. FB messenger pedig rengeteg adatforgalmat zabál. Tud valaki valamit?
-
Angelotti
tag
Sziasztok!
Milyen angol nyelvoktató programok léteznek androidra?
Fizetős, ingyenes minden érdekel.
Üdv és köszönöm, Zoli. -
xenom0rph
őstag
Másnak is jelentkezett az a probléma, hogy a YouTube appban, az oldalról előhúzható sáv hálózati hibát jelez és nem tölt be? A hirfolyam bejött, videót is tudok nézni.. De a feliratkozásaim nem érem el..
-
etooo
senior tag
-
petipetya
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #34373 üzenetére
Időkép / Beállítások / jobbra swype / GPS használata mellől kell kiszedni a pipát.
-
petipetya
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #34366 üzenetére
Az időkép is ilyen.
-
dokee78
félisten
válasz
Rád szállt a Google,neked annyi!
Menekülj amíg tudsz.Viccet félretéve valószínűleg valamelyik Google összetevő csinálja.
-
TomWexX
addikt
válasz
Telepítsd fel a wakelock detector-t, várj pár órát és az kijelzi hogy mi ébresztgeti a teló cpu-ját. Talán ott lesz a listában a GPS-t b_sztató app is.
Vagy kapcsold ki a GPS-t mikor nem használod! -
-HajTömeg-
őstag
Sziasztok!
Xperia Ray-emen bármikor ránézek a főképernyőre, villog a GPS ikonja.
Akkoris,ha újraindítom és semmiféle programot nem futtatok.
Létezik,hogy valamelyik program kapcsolgatja a háttérben ?
Vagy hogy járjak a dolog végére? -
papp053
tag
Sziasztok
Xperia billentyűzetet keresek Huawei y300 készülékre mivel a gyáriból hiányzik az automatikus javítás stb.
Egyet találtam egy xperia T-ből nyerték ki de néha kicsit akad. Valaki tudna linkelni egye,t vagy leírni, hogy hogy kell kinyerni egy sony romból? -
LonGleY
veterán
Az
App Watcher baromi jó lett a legutóbbi frissítésekkel!
Ez az, ami jelez az auto vagy manuális frissítés után, ha egy megfigyelt appból új verzió érkezik (azoknál is látja a verziószámot, ahol a Play-en egyébként rejtve van az "eszköztől függ" szöveg miatt). A changelogokat mindig innen olvasom, sokkal kényelmesebb, mint Play-ről. Most már jelzi a programok árát is (a fiókhoz tartozóan, így nálam forintban). Elvileg lesz olyan, hogy az árak változására is figyelmeztessen. Ebben az esetben az AppSales helyett is jó lesz - vagyis jobb, mert itt mindig aktuálisak az adatok.
-
dokee78
félisten
Tudtátok,hogy ha a BeautifulWidgets ki van téve az értesítési sávra akkor két ujjas csiptetéssel ki lehet nagyítani?
Más:
A Chrome képes úgy tömöríteni,mint az Opera Mini? -
LonGleY
veterán
válasz
Speeedfire #34359 üzenetére
Opera Classic vagy Mini (ha mobilnetezel). Előbbi most frissült 12.1.6-ra.
+ bármilyen webkites (blinkes) mellé (boat, uc, dolphin, chrome stb.). -
darvinya
titán
válasz
zsoltzsolt #34354 üzenetére
Most csak ennyit tennék hozzá moderálva, moderálva… , kedves a G.
-
Speeedfire
félisten
Legjobb böngésző?
A chrome nagyon bejön, de lassú. -
LonGleY
veterán
válasz
LordRajZoL #34355 üzenetére
Megint más, hogy ha valamit szándékosan nem tiltasz le... az is egy hozzáállás. :]
-
darvinya
titán
Most nálam ilyen sz…r lett Opera-ban mobilnézetben a G keresés találata?
Mobilnézetben 3 találat és mindenféle keresési javaslat.
Viszont asztalinézetben az eddigi megszokott találat mennyiség van.Arról nem is szólva, hogy mobil nézetben teljesen mellétalál.
-
Siriusb
veterán
Tudnátok ajánlani valami leírást az android használatáról, mik azok a dolgok, amiket illene tudni?
-
oncsi
őstag
Sziasztok.
Total commander hasgnálatakor ha egy fájl áthelyezése közben rábökök a mégse gombra akkor a fájl törlödik
Sem Pc-n, sem telefonon eddig ezt nem tapasztaltam, csak most android tabletten. 2.02 es verzión. Màsnál esetleg?Ja, és nagyon kellene épp a fentiek miatt, egy jó undelete program...
-
bacus
őstag
válasz
LonGleY #34319 üzenetére
Van némi tévedés, mert a helyelőzmények mennek gps nélkül is.
A hely meghatározásánál valóban a gps a legpontosabb, ha az nincs, akkor wifi + adótornyok, ha nincs wifi sem, akkor simán az adótornyokból is van lokáció. Igaz, az már 300m pontos csak, de az is elegendő.. (az meg nem szivja az akkut, legalábbis nem jobban, mint egyébként.
Én bekapcsolva hagyom, úgyis csak én látom, viszont néha érdekes, hogy melyik nap voltam pl az x ügyfélnél..
-
Crytek
nagyúr
Tabletre létezik valami program amivel online streameket lehet nézni?
(Bátyám szeretne meccset nézni neten)
-
bd.szerviz
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyasmi progit keresek, ami hasonlóan működne az adatforgalom figyelőhöz, csak éppen a hívásaimat korlátozná. Azaz mondjuk beállítok egy bizonyos percet limitnek a kimenő hívásokban és amikor elérem azt a limitet akkor küld egy figyelmeztetést, vagy akár blokkolja is a kimenő hívásaimat. Ha létezik az elképzelésemhez hasonló progi akkor örülnék a segítségeteknek.
-
Kombat
őstag
Sziasztok!
Tegnap frissült a Mi File Explorer és azóta nem találom benne az FTP megosztás funkciót.
Valaki tudja hogy merre keressem?mod: Na most, hogy megkérdeztem egyből meg is találtam.
Ha valakit érdekel, akkor widgetként jelenik meg az FTP szerver be-ki kapcsoló. -
anrab
addikt
sziasztok.
vettem egy samsung galaxy tab2-őt. a típusa GT-P3110.
szretnék lejátszani róla képeket-videót-zenét HDMI kábelen, viszont a tv-m nem érzékeli a tabot. a beállításokban nem találtam olyan opciót mellyel kábelen keresztül tudnám kiküldeni a jelet.
esetleg valamilyen alkalmazást kell hozzá letölteni? vagy tudja egyáltalán ez a típus ezt a funkciót.
köszi előre is. -
melan
senior tag
Sziasztok! Tabletemen ADW Launchert használok legnagyobb megelégedésemre. Olyat szeretnék megvalósítani, hogy a dokumentumok mappa megjelenjen a fő képernyőn. Vagy úgy mappát létrhozni ott, hogy abba tudjak doksikat rakni, hogy ne kelljen minden alkalommal fájlkezelőt indítani... A Document to go tud olyat, hogy kirakja a legutoljára megnyitott fájlokat egy mappában, amire ha rányomok, felugró ablakban kilistázza őket. Ezeket viszont csak ezzel a programmal tudom megniytni, én pedig mással szeretném. Szóval hogyan lehetne saját mappát kitenni a képernyőre, amibe fájlokat tehetek?
-
adise
őstag
facebook progiba csak nekem nincs semmi hang a facebook pop-nál?
-
w333
félisten
válasz
LonGleY #34322 üzenetére
Persze manuálisan működik ! de pl. ha utazok akkor az időjárás / térkép miatt nekem ez más nagyon kényelmetlen !
Szerk.
Valaki nem tudja hogy a HDWidgets automatikus helymeghatározás miért mutatja folyton "Passarét" ? kénytelen voltam kikapcsolni és beállítani Budapest -t
-
S e t h
nagyúr
Ennek a követésnek biztosan van vmi funkciója, ha egyszer rájövök akkor lehet aktiválom.
-
LonGleY
veterán
Ez miért lenne paranoia, hogy egy ilyet letiltasz? Ez azért elég basic. Nem vagyok híve az "úgyis követnek, mert megtehetik, akkor meg már mindegy is" nézetnek. Amit megtehet az ember fél perc alatt, tegye meg - még ha nem is teljesen biztos a hatásában. Ugyanúgy, ahogy körültekintő a Facebook-on, a regisztrációk kitöltésekor stb. Nehogymár ezt pont nektek kelljen magyarázni! A beállítás pedig opcionális (azért hívják beállításnak)... Ebben az esetben engem zavarna, ha x percenként hozzányúlna a GPS-hez. Ne tegye, nem a Google-nek tartogatom a wattórákat (az információkat sem).
-
w333
félisten
Jön az új Goolge Kereső ! aki nem bírja kivárni itt van Link
-
Semm1
tag
válasz
vizslakutya #34315 üzenetére
Kösz ! Ezt én is megtaláltam, de a nagyobb akciókra vagyok kíváncsi mikor rengeteg app olcsóbb. Azért felrakom, és közbe ránézek ha valami érdekel.
-
Semm1
tag
Google Play-en mikor szoktak akciók lenni? Persze nem a spontánakra gondoltam, és mikor csak 1-1 app vagy játékról van szó, hanem hogy milyen ünnepeken, vagy Google féle születésnapokon... A Play születésnapja egyértelmű, de ha tudtok még pár fix időpontot, azt megköszönném.
-
dokee78
félisten
válasz
LonGleY #34308 üzenetére
Ezekre a lekövetésekre magasról teszek.
Porszemek vagyunk ehhez,nem velünk fognak foglalkozni.
Vagy félsz hogy az asszony kap egy mailt a Googletól,hogy nem a boltba mentél hanem Katikához?
Nézd a jó oldalát is,lehet hamarosan így is nyomozni fognak eltűnt személyek után. -
gyuszmó
őstag
Nagyobb file is jóL Kezel az airdroid ?
Mennyi idő neki kb. 2gb film ?
Köszönöm -
LonGleY
veterán
Akit zavar, hogy bekapcsolt GPS mellett lekövet
a Google (és ezt a tudtodra is adja :Đ):Google-beállítások / Hely
Tartózkodási hely jelentése / Helyelőzmények > Kikapcsolva -
szuladam
aktív tag
Keresek egy fasza dátum widgetet!
Igazából már van egy, ami nagyon tetszik, ez lenne az, csak egy baja van, hogy csak a szombat és a vasárnap "színes benne", olyan kéne ami valahogy így néz ki, csak színesre vált, ha valami program van a naptárban azon a napon. Esetleg találkozott valaki ilyennel?
-
dokee78
félisten
Aki használ időkép appot,attól kérdezném,széltérképet betölti?
"Nem sikerült a térkép betöltése" ezt írja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged