- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
forintuser
őstag
-
keke69
őstag
Sziasztok!
Van olyan alkalmazás amelyik megmutatja melyik alkalmazás tartja ébren a telefont?
THX -
Mr X
veterán
válasz
v.attis #33889 üzenetére
A pushhal is jelez, pont ez a lényege. Azért nem jelzett, mert híváskor, ha 2G hálózatot használsz, nincs mobiladat kommunikáció. De az én telóm pl. 3G mellett is hajlamos eldobálni, ha hívásom van.
LonGleY szereti szidni az IM+ klienst, de vele szemben szerintem meg az egyik leghasználhatóbb. Én még nem találtam ennél jobbat.
-
Deck
titán
Melyik a legmegbízhatóbb facebookos csevegő program?
Böngészőből nem az, facebook app és facebook messenger szar.
-
Probert75
addikt
-
roly7
tag
Üdv tud valaki olyan programot ami hangjelzéssel jelzi ha feltöltődött az aksi?
-
szumoo@gmail
tag
Amikor formáztad a memóriát, akkor gyakorlatilag a tartalomjegyzéket törölted, de maga az adat megmaradt, csak üresnek látja a rendszer a helyét, ezért előbb utóbb felülírja.
Getdataback végignézte a tárolót, felismerte az adatszerkezeteket, kb. kitalálta hogy melyik kép, melyik zene, stb, és amit tudott helyreállított, de a nevek és a könyvtárszerkezet végleg elveszett.
Ami fontos és pótolhatatlan (pl. családi fotók amiről nincs másolat) azt próbáld kibogarászni, ebben segíthet ha linuxon meg tudod nézni a fileokat, mert az nem a kiterjesztésből hanem a file fejlécéből találja ki milyen típusú a file.
A többi nem éri meg a fáradtságot, még ha sok szívás árán talpra is állítod a rendszert, ezer sebből fog vérezni.
Szerintem a legjobb amit lehetsz hogy leformázol mindent és feltolsz egy ROM-ot vagy backupból visszaállítod az előzőt. -
v.attis
őstag
IM+ pro. Volt egy hívásom rendes gsm hálózaton. Utána nem jelezte az im, hogy üzentek facebookon. Pedig közben futott a telón...
Amikor megnyitottam, írta, hogy offline vagyok, majd rögtön bejelentkezett és meg is jöttek az üzenetek.
Beállítás probléma lehet?
Ezt a push notificationt nem teljesen értem, 'Instant'-on van, lehet ez a baj? A bejövő hívosm előtt működött rendesen. -
Az-X
őstag
Tud valaki megoldást arra, hogy hálózaton tudjam megosztani a telefon memóriáját, illetve SD kártyáját? Mintha egy NAS lenne.
-
Jazz
veterán
válasz
jonnyjoker01 #33864 üzenetére
Amit tudtam kimentettem magamnak. Visszaállítani az sd kártyára nem lehet....honnan tudjam hogy a xfh7dhu7\t76z87.tmp-nek mi volt az eredeti neve.
Belső sd-n amúgy mit tárol a telefon alapból? Semmi fontos rendszer infót?
Na most ami appok letörlődtek, azok helyén a telefonmemó applistában, ikon nélküli pl.: 0B com.antutu.tester szerepelnek. És alapból ki vannak pipálva, gondolom törlésre.
Ezeket érdemes újra-telepítés előtt "uninstallálni"? Ilyen törlés után maradtak még valamilyen maradékok a systemben vagy valahol? -
Jámbor
tag
Üdv! Asszony új androidos telefont kap. Hogy tudom az összes alkalmazását áthozni az új telefonra? A régi telefonja is androidos. Esetleg a telefonszámokat és az SMS-eket is...
-
LordRajZoL
aktív tag
Ilyesmi lenne jó toonel.net
Csak egy mezei tömöritö proxy csak helyi kliens kell neki.Vagy legalább az oanavo extend-et be lehetne állitani hogy nem minden adatot kapjon el
-
oszi666
őstag
Nemreg felraktam az iPadomra a chromeot, es azzal fogadott akarok-e adattömörítést használni, az xperia p-m chromejaban ilyet nem talalok. 10.1cyanogenmod van rajta. A neten azt olvastam, hogy chrome betat kell letolteni, de olyat nem talaltam. Valaki otlet? Jolenne a tomorites,operaban jol megy de a chromemal nem szinkronizal sajna.
-
dauphin
aktív tag
Szép reggelt mindenkinek! Egy kis segítséget szeretnék kérni: egy olyan adat monitorozó app-ot keresek, mely kirakja forgalmazott adatmennyiséget az értesítő sávban (egyet találtam anno és használtam eddig, ez a My Data Manager volt, azonban nálam állandóan ébren tartotta a telefont). Sokat kipróbáltam a Play-ről, eddig egyikkel sem jártam sikerrel. Tudtok hasonló tudású alkalmazást ajánlani? Köszönöm előre is.
-
SilverToM
tag
Sziasztok!
Olyan alkalmazást, vagyis inkább widgetet keresnék 4.2-höz, ami az értesítésekhez a lehúzhatóba bepakolná az energia gazdálkodást. Kerestem már, de nem sikerült rendesen megfogalmaznom a playnek, hogy mit szeretnék. Köszi szépen!
-
FeRkE
őstag
Androidra melyik a legjobb VPN kliens otthoni VPN szerverhez csatlakozni? Olyat keresnék, aminek widget-e is van esetleg. Régebben az 1-VPN-t használtam, de 4.0 és felettihez már nem jó, azt állítja magáról. Köszi!
-
kovisoft
őstag
válasz
Vanekvanek #33853 üzenetére
Ezen oldal szerint be lehet kapcsolni a LAN mode-ot a TeamViewben. A PC-t ekkor a LAN-beli lokális IP címével kell elérni. Ha csinálsz egy wifi hotspot-ot a telefonodon, amire csatlakozik a PC, akkor LAN módban elvileg nem kellene kimennie az internetre. Viszont meg kell mondjam, hogy ezt a módszert magam még nem próbáltam.
-
pete_21
addikt
Sziasztok!
Tudtok mondani CM10.2-re valami világos témát? Ilyesmire gondolok: [link], de olyan kell, ami CM10.2-vel kompatibilis.
Köszi a választ! -
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
LordRajZoL #33849 üzenetére
Sajnos az nem használ, Compass és Guide-on lehetőségeket kívánja fel, ez utóbbi húz egy légvonalat tőlem a célpontig, sehol nem tudom kiválasztani, h tervezzen egy utat. Ha manuálisan akarok útvonaltervet hozzáadni, ott is egyenest húz a kijelölt kezdő- és végpont közé, nem tarvezi meg a konkrét útvonalat, pedig vmikor emlékszem h sikerült. Próbáltam vektoros, tuhus, online térképekkel, ugyanaz... megvásárolt Locus Pro.
Na várjatok, besz.rok, a régi telón felkínálja a navigálást, fura ez.
-
v.attis
őstag
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de nincs olyan app amivel egyszerre kezelhetem a skype, viber és facebook ismerőseimet? Csak üzenetküldés céljából, nem kell videóhívás, vagy ilyesmi. Már az is jó, ha kettőt visz a három közül. Olvastam valamit, hogy a skype kezeli a facebookot, meg talán a viber is, de lehet nem jól értelmeztem...
-
oncsi
őstag
Sziasztok.
Tableten szeretnék USBn pendrive-ra Live Linuxot rakni. Van erre valami program?
Az Ubuntu telepitő Pent, rendesen olvassa a tab. Lehet rá írni is.
-
goom
senior tag
válasz
Bone123 #33848 üzenetére
LordRajZoL válaszolt helyettem (nem voltam gépközelben) - amit ezúton is köszönök neki. Különösen, hogy én csak és kizárólag túrázáshoz használtam / fogom használni - tehát nem tudtam volna válaszolni.
Nekem ez navigációs célra túl részletes, aprólékos - arra nekem teljesen megfelel a Google Maps. -
Jazz
veterán
válasz
jonnyjoker01 #33857 üzenetére
Azaz? ezzel most mit buktam akkor.
Csak újra kell raknom az appokat?
Szerencsére a getdataback kimentette a teljes 2Gb-ot, csak a 80%-a értelmezhetetlen filenév és könyvtár. -
Jazz
veterán
Mindjárt sírvafakadok. Leformáztam a belső sd-t véletlen nagy siettségben (mert a rohardt magyarosítás mind a kettőt sd-nek írja, és legalul volt az external).
GetDataBack csak úgy hozza vissza, hogy a könyvtárnevek helyén random karakterek szerepelnek. Meg szerintem a könyvtár struktúra is szétesett.
Na most ilyenkor mi van.... -
petipetya
nagyúr
válasz
karldergroße #33852 üzenetére
-
Vanekvanek
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég kértem segítséget, és kaptam is androidos telefonról laptop irányításra. A teamviewer progit ajánlottátok. A gondom az, hogy ez csak wifi-vel működik. Baromi jó, pont arra való, amire nekem kellene, a bibi az, hogy ahol használni szeretném, nincs wifi. Igaz, ha telefon hálozati netjét használom és wifit csinálok a telóból, működik, de közben pénzben ketyeg a net. Nos, nekem bluetooth-os megoldás volna jó.
Tudtok esetleg Teamviewerhez hasonló progit bluetooth-os kivitelben?
Előre is kösz! -
goom
senior tag
válasz
Bone123 #33846 üzenetére
Igen; kb. egy hónapja vettem meg. Azóta már teszteltem is élesben egy 45 km-es túrán.
Eddig nagyon elégedett vagyok vele. Letöltöttem a szintvonal-kiegészítőt, benne vannak a túrajelzések is... Pontos, precíz, és remekül bele tudtam applikálni a túra nyomvonalát. Több eltévedéstől sikeresen megóvott... -
Bone123
HÁZIGAZDA
Valaki használja a LOCUS PRO térképappot?
Emlékszem régven valahogy rá tudtam venni útvonaltervezésre a turistautak.hu térképén, de az új verzióban az istennek sem találom, hogy és hol kell ezt előhozni.
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
Megvettem play store-bol a Poweramp-ot ,pontosabban az unlockert. Ezt az apk fajlt hogyan tudnam lementeni a gepemre, vagy a full powerampot, ha ujra kell a telefonom telepiteni akkor ne vesszen el rola??
-
virkir
veterán
válasz
LordRajZoL #33840 üzenetére
Én naptárba szoktam leirni müszakrendem s az alapján vezérli a telefont Tasker, illetve Llama
Úúúúúúúú...
Ezt ha megkérlek akár privátban vagy a Llama topikban kifejtenéd amikor unatkozol?
Mert úgy néz ki én is három műszakos rendbe kerülök így borul a megszokott ritmusom.
Ha ezt tudná a program az baromi jó lenne. -
LordRajZoL
aktív tag
válasz
z123456789 #33831 üzenetére
Lehet Cella infóval is manipulálni de érdemes másik feltételt is keresni, föleg ha sok torony van akörnyéken
plusz Wifi kapcsolodás, esetleg töltés ellenörzésÉn naptárba szoktam leirni müszakrendem s az alapján vezérli a telefont Tasker, illetve Llama
Cellainfó nekem sajnos nem elég pontos hiába van 8km meló s otthon közt, de mivel vidéken lakom/dolgozom igy ez sajnos nekem nem jött be az átfedések miatt.Cella tanitás nem ott van
Hanem területek
Klikk a plusz jelre
Adni valami nevet
Utánna hosszú klikk a névre s tanitás kezdése vagy mi x ideigS utánna tudod az igy begyüjtött cella infót használni mint feltétel
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz
z123456789 #33822 üzenetére
Bállitások értesitési sor, nincs értesités
Nem ez a logikus de igy megy -
LonGleY
veterán
válasz
Arthuro_Adam #33837 üzenetére
Én is úgy látom, hogy nem lehet.
-
Arthuro_Adam
őstag
GMail-es applikációban hogyan lehet egyesével törölni leveleket, nekem csak az egész beszélgetést törli.
Köszi.
-
csongi
veterán
Sziasztok!
A billentyűzet rezgését hogyan lehet kikapcsolni?
4,0,4 Driod. -
LonGleY
veterán
válasz
z123456789 #33831 üzenetére
Beállítás kérdése, hogy hely- vagy időalapú kapcsolót használsz-e. Esetleg mindkettőt.
-
z123456789
addikt
válasz
z123456789 #33822 üzenetére
Illetve most akkor hogyan is van lLama-ban az a konkrét példa hogy:
délben letelik a munkaidö, és szeretném hogy felhangosodjon a teló?
Nem teljesen értem, hogy a telefon azért állítódik, mert látja hogy dél van, vagy mert érzékeli hogy más cella info van?
Ennek úgy kellene müködnie hogy felállok a székemböl, és amint elhagyom a torony vonzáskörzetét átkapcsol másik üzemmódra, nem?
Vagy az hogy beállítom neki az idöt, az csak arra jó hogy akkor fokozottan figyeli a cella tevékenységet?
NAgyon zavaros, ne haragudjatok. -
v.attis
őstag
válasz
siofok #33825 üzenetére
Én nem használom jelenleg és lehet nem is fogom, mert nekem meg pont az lenne a lényeg, hogy valami jelzést adjon, ha üzennek nekem. De csak akkor, ha üzennek. Meg az is tetszik benne, hogy be lehet állítani néma módra, mondjuk éjszakára.
De mivel nem jelez, ezért kiesett...sajnos...Egyébként nekem elég jó a legújabb facebook app, nem azt mondom, hogy nagyon jó, de tűrhető lett a sebessége is, meg az üzenetek kezelése is jó. Persze van még mit javulni!
-
-
v.attis
őstag
A friendcaster nekem nem fut a háttérben, nem értesít ha üzennek nekem. Ez másnál is így van?
-
z123456789
addikt
válasz
LordRajZoL #33784 üzenetére
Èn még csak ott tartok hogy az értesítö sávból hogyan tudom eltüntetni azt a dögöt?
-
Tyer
őstag
Erre valaki?
-
togaba
tag
Sziasztok!
Új vagyok a témában. Egy olyan appot keresek, amivel a telefon mobil internetét kábelen megoszthatom a laptoppal. A Tethering mellett egy ilyen lehetőségre is szükségem lenne.
Köszi. -
zlatan77
aktív tag
válasz
petipetya #33798 üzenetére
Tehát fel kell telepíteni a Quickoffice-t,ahhoz,hogy +10 gb tárhelyet kapjak a Drive-on?
Más:
Felfedeztem ennek a wifi maticnak egy idegesítő (számomra) bugot.
Ha egyszer csatlakozol egy wifi hálózathoz,akkor nem lehet vele elfelejtetni.
Nálam a céges lenne a cél.
Hiába veszem ki a pipát az új helyek megjegyzése elől,hiába tiltom le az ismert wifiknél,akkor is bekapcsol,ha reggel beérek a melóhelyre. -
basaja
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #33687 üzenetére
Köszönöm,a leglényegesebbek a fényképek voltak,már sikerült őket biztonságba helyeznem...örök hála
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy mivel települhetett a telómra (S4 Zoom) a "HP Druckdienst-Plug-In" nevű kiegészítő? Vagy már alapból rajta volt, és most csak frissült? Mert igazából törölni nem tudom (csak a frissítést), csak deaktiválni...
-
basaja
senior tag
Urak!Melyik az a felhő tárhely,amelyikbe méretkorlát nélkül lehet file-okat feltölteni?
-
tybsen
addikt
válasz
petipetya #33798 üzenetére
Mi tortenik 2 ev mulva egyebkent, ez hogy szokott mukodni? Tehat ha az ember belakja a tarhelyet, akkor 2 ev mulva torlodik 10 GB-nyi file azok kozul amiket feltoltottem? Vagy elotte jon egy figyelmeztetes? Lehet, hogy hulye kerdes, de biztosan nem fogok emlekezni ra 2 ev mulva, hogy le fog jarni a tarhely (hacsak most be nem allitok egy figyelmeztetest).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NBA és kosárlabda topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest