Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tökimanó
senior tag
válasz
anrab
üzenetére
Megtörtént az ellenőrzés. Ugyanaz a fiók,ugyanaz a gboard verzió két telefonon. Az egyik telefonon tegnap elmentett szavak valahol elvesztek az éterben,mivel a másik telefonon most ugyanúgy ismeretlen szónak jelzi a szavakat mint ahogy tegnap. Tehát valahová (felhőbe?) menti ,de nem szinkronizálja . Ami a lényeg,telefon csere után taníthatjuk újból az egészet. És ez így elég gáz.
-
bigrock
addikt
válasz
anrab
üzenetére
Sajnos nem.
Van két telefonom, mind2 ugyanazzal a Google accounttal, mindkettő ugyanazzal a verziójú Gboard-dal.
Az egyikbe beírtam az "empirikus" szót. Nem ismerte. Ráböktem, eltette magának.
Újraindítottam, újraindítás után már ismerte a szót.
A másik telefonomban ilindítottam a Gboard-ot, de természetesen nem ismerte fel a szót. 12 óra elteltével SEM. Ebből nekem az jön le, hogy automatikusan a felhőből nem szinkronizál. -
beg
veterán
válasz
anrab
üzenetére
Magyar nyelvű leírás, google első találat.
Lapozás tartalomjegyzék alapján a 32. oldalra: nettó 4 másodpercUSB-s merevlemez témakörben ott a megoldás.
-
szaszandras
csendes tag
Nem akarok más zsebében mélyen kotorászni, de ha ennyi felé utazol és még jó tapasztalatod is volt vele, meg vagy elégedve, akkor miért nem veszed meg? Most még akciós is ráadásul: a teljes Európa 25 EUR
-
kovisoft
őstag
Nem csak a videólejátszás miatt lehet szükség több böngészőre. Nekem pl. eléggé korlátozott a havi mobilenet keretem. Emiatt ha mobilneten lógok, akkor az Opera Minit szoktam használni, mert tapasztalatom szerint ez forgalmaz a legkevesebbet (az oldalakat és a képeket átereszti egy saját szerveren, és tömörít rajtuk). Viszont néha bizonyos oldalak emiatt nem tökéletesen jönnek be.
Ha meg wifin vagyok, akkor nyugodtan használhatok olyan böngészőt, ami fullosan jeleníti meg az oldalt, nem kell törődnöm a letöltött adatmennyiséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Linux felhasználók OFF topikja
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Windows 10
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Fehér -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

crok
mobilizmo