Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kadar.halasz
csendes tag
Ezt a hozzászólást egy másik fórumon olvastam.
-
kadar.halasz
csendes tag
Szia Mr. Dracu:
Talált végre egy alkalmazást a GPU megfelelő működéséhez? Kérem, ossza meg velünk.
LongJhon egy másik bejegyzésben említ egy alkalmazást, próbáltad?
Mint említettem, kaptam egy hordozható Windows 11-et - csatlakoztam a számítógépemhez, de a frissítés elkerülése érdekében lecseréltem az útválasztó kábelét. Ezután tiltsa le az automatikus frissítést, és töltse le a LongJhong alkalmazási említését egy mentési pont létrehozásához (rendszer biztonsági mentése) - Minden esetre létrehoztam egy visszaállítási pontot is.
A hordozható Windows 11 nem használható játékra – más alkalmazásokra használom, például a kommunikációra, amelyet más cégek használnak az ügyfelekkel való kommunikációra, ezért nem sokat használom a hordozható ablakokat.
Ahogy a videó elmagyarázta, a legújabb frissítés elszívja az energiát egyes hardverekből - SDD-ből és GPU-ból, így valóban összezavarja a hardvert és magát az operációs rendszert - Olyan mértékben, hogy egyes GPU-k leállnak, és fekete képernyővel rendelkeznek, és nem indulnak el.
Remélem, a fejlesztők találnak egy javítást a probléma megoldására. -
kadar.halasz
csendes tag
Huge frame drops after last windows 11 update. :: Assassin's Creed Shadows Általános témák
Nagyon sokan panaszkodnak! De több mint 1 honapja nem érkezett rá semmi hivatalos megoldás. -
kadar.halasz
csendes tag
Hallottatok erről az esetről? A játékot augusztusban vásároltam,akkor nem is volt semmi probléma...tökéletesen futott egy rtx4080 as videokártyán 80 -100 körüli fps értékekkel magas beállításon. Nem rég a napokban ujra elővettem de borzalmas ahogy fut...20-40 fps
a videokártya kb 50%-on dolgozik,nem használja ki...99-ot mutat de csak 120wattot vesz fel!Minden más játék rendesen fut. kivéve ezt,win 11-en! win10-en nincs probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Szólánc.
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a videokártya kb 50%-on dolgozik,nem használja ki...99-ot mutat de csak 120wattot vesz fel!Minden más játék rendesen fut. kivéve ezt,win 11-en! win10-en nincs probléma.