Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dancii
tag
Jó az a Snapi ami abban van? Sose voltam egy nagy telefon-tablet szakértő, azt tudom már régóta, hogy "nagy név" a Qualcomm.
Egyébként bármilyen tippet trükköt szívesen fogadok ehhez az 50 mini pro nfe-hez, pl. ha van valami jól bevált launcheretek vagy bármi ami még jobbá teszi.
Ki honnan veszi ezeket amúgy? Kicsit körbejártam, elvileg a Banggood ad erre egy év garit, bár azért nem merném a kezem a tűzbe tenni, ha oda jutok.. olcsóbb cuccot mondjuk már cseréltek ki nekem szó nélkül, de az csak egy 8k forintos ledszalag volt
Ha ezt el kellene küldenem javítani, lehet elég macera lenne. De persze legyünk pozitavak, nem lesz baja úgysem 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV tunert vegyek?
- Silent Hill f teszt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vicces képek
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- Samsung Galaxy Tab S9+ 12.4" 5G/LTE (SIM kártyás) 256/12G+S Pen, Mintha új lenne, garanciával, üzlet
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akku
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ha ezt el kellene küldenem javítani, lehet elég macera lenne. De persze legyünk pozitavak, nem lesz baja úgysem
Dr.NX