- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- gerner1
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Apám előásott a fiókból egy Samu Tab A6-t (SM-T580 2016 modell), 2/32GB-os. Müködik a cucc, de eléggé laggos, hát lassúcska, de youtube, netflix simán megy még rajta. Néztem rá főzött romokat van a lineageos 18 például andorid 11-el, de láttam valaki feltett rá 13-at is. Valaki próbálkozott már ilyennel ? Fel lehet ezzel gyorsítani valamennyire a tabletet ? Ezen most droid 8 van, döcögős, kell türelem hozzá, de korához képest meglepően jól fut a rendszer. Topikja ennek már gondolom nincsen, ezért írtam ide
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Peugeot, Citroën topik
- Gitáros topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest