- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- adika4444: MikroTik IPv6 DIGI PPPoE-vel
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
Sziasztok!
Öcséméknek keresek tabletet. Egyetemen használnák jegyzetelésre (tollal) - ez lenne a fő felhasználás. Olvasgatás, word még talán, néha pici játék, filmezés (ezekre ott lesz nekik a laptop is). Simre nincs szükségük. 11" alá ne menjünk.
150k körül nézelődünk, de a max keret 200k.Én S9 FE-t néztem ki nekik. 6/128-as wifis 150k-ból kijön + adnak hozzá egy gyári billentyűzetes tokot is. Xiaomi Pad 6 és Ipad 10-et néztem még, de drágábbra jönne ki mindegyik plusz tollal (billentyűs tokkal együtt meg pláne). Igazából ami számít az a jegyzetelés főként.
Mit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest