Új hozzászólás Aktív témák

• Lala6

őstag

Lenovo Tab P11 Pro 2nd Gen

Látom, hogy sokan érdeklődnek a tab iránt, ezért megosztom én is a tapasztalataim.
    eMAG-on vettem, román régiós, de természetesen magyar nyelv van benne. 2év garit adtak rá.

A Netflix teljes felbontásban megy (L1), Disney+, HBO Max és a SkyShowtime is rendben működik. A kijelző nagyon szép (OLED, 120Hz), és a mások által írt villogást én nem tapasztaltam.
    A készülék meglepően vékony, kecses, minőségi hatású a fogása. Ujjlenyomat olvasó nincs benne (nekem kicsit hiányzik).
    Android 12 fut rajta, biztonsági frissítés: 2023. január 5. Sajnos az UI eléggé puritán, szerintem ez lehet az eredeti Android felület. Samsunghoz vagyok szokva, de ez sokkal-sokkal gyengébb. A főbeállítások megvannak, de az apróságok nekem kicsit hiányoznak. Az értesítés sáv és a lehúzható gombok pedig borzasztóan néznek ki, engem ez zavar benne a legjobban. Nagy és ormótlan gombok, bármiféle ikon, vagy dizájn nélkül. Az értesítéseket csak egyenként lehet törölni.
    Sebességre, használhatóságra viszont nem tudok panaszkodni. Villámgyors minden, 8GB RAM és 256G tárhely van benne.
    Aki ceruzával is szeretné használni, az számítson rá, hogy kicsit mélyebben a zsebbe kell nyúlni és alig szerezhető be (csak Kínából találtam).

Új hozzászólás Aktív témák