Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: A végtelenbe...
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Wolfskin
üzenetére
Ahogy én tudom a dolgokat:
A képek nem relevánsak. Az Apple ezzel a kóddal csak Magyart árul. Ha nem változott a metódusuk, akkor a kódban a G a Germany -t jelenti, mint alap és abból képezik a /A -t a Magyar jelölésére. Adnak hozz egy USB-C - Lightning kábelt.
Az az 500 -as Samsung nyilván a legkompatibilisebb, viszont nuku háttérvilágítás.
A Logitech bluetoothos. Az a dongle egy plusz extra (pl. ha egy gépben nincs kékfog). Gondolom, a Logilinknek vmi továbbfejlesztett verziója. A Logilink arra szolgált, hogy egyetlen vevő, több Logitech perifériával lehetett kommunikálni. Természetesen ez kékfogon alap (nekem is Logitech bt. egerem van).
Ennél a billnél meg az a bibi, hogy német/svájci kiosztású, tehát qwertz, de Ő, Ű, Í nincs, azokat remapolni kell.
Én azt javaslom, hogy használd ki a kéthetes elállási jogodat!Dr.NX:
Nem tartom jónak az átirányítást. Az a tapasztaatom, hogy az ilyen topikokban dunsztjuk sincs az Android lehetőségeiről. Sztem ennek jobb helye van itt. Már gondolkodtam azon, hogy nyitok egy Androidos perifériákkal fogalkozó topikot, de nem olyan gyakoriak az odapasszoló kérdések.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen videókártyát?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mazda topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- VR topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Dr.NX