- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kódos
aktív tag
Sziasztok,valakinek vannak használatban ezek a táblagépek?Szeretnék egy kis véleményt mielött vennék egyett.
Samsung Galaxy Tab A 10.1
Apple iPad 2018 9.7Lejárt a szerződésem a vodával és eltudnám hozni valamelyik tabletet viszonylag jó áron havonta valami special akcio keretein belül.A tabletek tulajdonképpen nekem átlagfelhasználásra kellenének,még játszani se játszanék rajtuk mert azt megteszem gépen.Nekem csak youtube,email,forum olvasás,ha utazok filmnézés stb.Fontos a nagy képernyő de ugye sok választási lehetőségem nincs,de nagy különbség se a 2 tábla között az egyik 10,1 másik 9,7.Ezekböl kifolyolag nem lenne még agyon használva se,csak ha elfárad a hátam a gép elött és ledölnék kicsit,legyen valami filmnézési opciom mert a smart tv-en mire megnyitom a youtubeot és keresek valamit távirányitoval...hadjuk is azt.Telefonom nekem iphone tehát mindenapi használatra nem is vennék mást a rendszer miatt,viszont most nem a mindenapi használat a fontos hanem ha használom 100% kitudjam használni és jól.Hát most szimplán csak azért az ipad mert jobb a rendszer és ott a 2gb ram az elég is lesz 1 év mulva is nem tudom jó döntés-e,ios-en nincs lehetőség arra hogy felmegyek ncore-ra és leszedek 1-2 filmet vagy éppen játékot,mert ios-en ugyse fizetnék érte,kicsit nagyobb is a képernyője és itt meg is áltunk.Amit érdemes még számitásba venni,hogy az ipad ezek mellet még 2x drágábbra jönne ki.Viszont ha a samsungot választanám,nem tudom 1 év mulva mennyire lenne használhato.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- iPhone-t használók OFF topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Építő/felújító topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest