- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- tordaitibi: Chatcontrol
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kódos
aktív tag
Sziasztok,valakinek vannak használatban ezek a táblagépek?Szeretnék egy kis véleményt mielött vennék egyett.
Samsung Galaxy Tab A 10.1
Apple iPad 2018 9.7Lejárt a szerződésem a vodával és eltudnám hozni valamelyik tabletet viszonylag jó áron havonta valami special akcio keretein belül.A tabletek tulajdonképpen nekem átlagfelhasználásra kellenének,még játszani se játszanék rajtuk mert azt megteszem gépen.Nekem csak youtube,email,forum olvasás,ha utazok filmnézés stb.Fontos a nagy képernyő de ugye sok választási lehetőségem nincs,de nagy különbség se a 2 tábla között az egyik 10,1 másik 9,7.Ezekböl kifolyolag nem lenne még agyon használva se,csak ha elfárad a hátam a gép elött és ledölnék kicsit,legyen valami filmnézési opciom mert a smart tv-en mire megnyitom a youtubeot és keresek valamit távirányitoval...hadjuk is azt.Telefonom nekem iphone tehát mindenapi használatra nem is vennék mást a rendszer miatt,viszont most nem a mindenapi használat a fontos hanem ha használom 100% kitudjam használni és jól.Hát most szimplán csak azért az ipad mert jobb a rendszer és ott a 2gb ram az elég is lesz 1 év mulva is nem tudom jó döntés-e,ios-en nincs lehetőség arra hogy felmegyek ncore-ra és leszedek 1-2 filmet vagy éppen játékot,mert ios-en ugyse fizetnék érte,kicsit nagyobb is a képernyője és itt meg is áltunk.Amit érdemes még számitásba venni,hogy az ipad ezek mellet még 2x drágábbra jönne ki.Viszont ha a samsungot választanám,nem tudom 1 év mulva mennyire lenne használhato.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest