Új hozzászólás Aktív témák

• Kódos

aktív tag

Sziasztok,valakinek vannak használatban ezek a táblagépek?Szeretnék egy kis véleményt mielött vennék egyett.
    Samsung Galaxy Tab A 10.1
    Apple iPad 2018 9.7

Lejárt a szerződésem a vodával és eltudnám hozni valamelyik tabletet viszonylag jó áron havonta valami special akcio keretein belül.A tabletek tulajdonképpen nekem átlagfelhasználásra kellenének,még játszani se játszanék rajtuk mert azt megteszem gépen.Nekem csak youtube,email,forum olvasás,ha utazok filmnézés stb.Fontos a nagy képernyő de ugye sok választási lehetőségem nincs,de nagy különbség se a 2 tábla között az egyik 10,1 másik 9,7.Ezekböl kifolyolag nem lenne még agyon használva se,csak ha elfárad a hátam a gép elött és ledölnék kicsit,legyen valami filmnézési opciom mert a smart tv-en mire megnyitom a youtubeot és keresek valamit távirányitoval...hadjuk is azt.Telefonom nekem iphone tehát mindenapi használatra nem is vennék mást a rendszer miatt,viszont most nem a mindenapi használat a fontos hanem ha használom 100% kitudjam használni és jól.Hát most szimplán csak azért az ipad mert jobb a rendszer és ott a 2gb ram az elég is lesz 1 év mulva is nem tudom jó döntés-e,ios-en nincs lehetőség arra hogy felmegyek ncore-ra és leszedek 1-2 filmet vagy éppen játékot,mert ios-en ugyse fizetnék érte,kicsit nagyobb is a képernyője és itt meg is áltunk.Amit érdemes még számitásba venni,hogy az ipad ezek mellet még 2x drágábbra jönne ki.Viszont ha a samsungot választanám,nem tudom 1 év mulva mennyire lenne használhato.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés