- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpeter77
addikt
szia, köszi a segítséget. Kipróbáltam. Félsiker.
Az eszköz nem érhető el. - a tablet keresésekor.
Valószínű lemerülhetett a tablet, és internet sincs a közelben. Azt gondoltam van olyan program, ami megmutatja az utolsó helyinformációt az eszközről, mint a Lumiáknál.Gondoltam egyet és rákerestem a telefonra. Aludt a készülék, de fel van töltve, van WiFi a lakásban, mégsem látszódott "Az eszköz nem érhető el." mondja a google készülékkeresője. Amint feloldottam a képernyőzárat, azonnal megjelent a térképen. Szóval kell az aktív tevékenység is hozzá (bár a WiFi-t alvó módban tiltottam, biztos ez a kulcs). Igen, ez a titok, amit engedélyeztem alvó módban a wifi-t, azonnal megtaláltam.
Meglepett, mert a Lumia 640-est simán megtalálta a saját keresője, felébresztette a kijelzőt pillanatra felvillant, hogy bekapcsolódik a helyinformáció és visszament aludni a kijelző. Mindezt anélkül, hogy hozzányúltam volna a készülékhez, és úgy mlékszek szórakoztunk is, hogy a WiFi-t ki/be kapcsoltuk, de mindig megtalálta. Céges telónak kaptuk, 2017 év elején, de amikor erre rájöttem pattintottam is át a SIM kártyát a saját, androidos telómba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Vírusirtó topic
- Gyúrósok ide!
- BestBuy ruhás topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- BestBuy topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest