Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
beastharvest
csendes tag
válasz
cidalain
üzenetére
tulajdonképpen ismerőstől kaptam mondván ha megtudom javítani az enyém lehet ha nem akkor nyugodtan kidobhatom . dobozán kivül semmi nincs már meg hozzá. viszont ránézésre kítünő állapotban van. csak azért akarom megjavítani hogy használhassam mivel jelenleg nem rendelkezem tabbal. én is úgy vettem észre hogy gyári forrásból szinte lehetetlen bármit is találni hozzá . de úgy gondoltam ha valaki tudna egy tabot javasolni amihez lehetnek rom-ok és hasonló specifikációkkal rendelkezik akkor esetleg azzal életet tudnák lehelni bele. de elég rég foglalkoztam már ilyesmivel ezért tanácstalan vagyok hogy merre találhatnék megfelelő romot illetve hogy vajon ez elég lenne-e ahhoz hogy megjavítsam. ha gépre kötöm a gép reagál rá. a tablet a töltést is veszi így nem gondolnám hogy hardveres baja lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.NX