- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thomas181
csendes tag
Ma kicseréltettem a boltban a billentyűzetes tokot egy működőre, úgyhogy egy kis közérdekű közlemény. Azok, akik Concorde 7015-ös tablet mellé a jól ismert, kínai, billentyűzettel egybeépített tokot szeretnék venni, feltétlenül próbálják ki még a vásárlás előtt, hogy a gépre rádugva működik e avagy sem. Ugyanis a 7015-ös valamiért, az egyébként külsőre tökéletesen megegyező tokok közül csak az egyik típusút ismeri fel, de mivel a csomagoláson vagy a tokon ez nincs jelölve, csak a szerencse kérdése, hogy ki mit fog ki. Természetesen a hivatalos magyar forgalmazó ez alól kivételt képez. Viszont aki nem tőlük veszi, az inkább menjen biztosra.
-
Thomas181
csendes tag
Sziasztok! A tegnapi nap folyamán vettem egy Concorde 7015 tabletet ICS verziójú androiddal és egy beépített billentyűzettel rendelkező tokot is. A kérdésem az lenne, hogy hiába dugom rá a billentyűzetet a tabra, nem kapok tőle semmi választ, a beviteli módok közül sem lehet a fizikai billentyűzetet kiválasztani. Mi lehet ennek az oka, vagy mit tehetnék ez ellen? A billentyűzet mini usb-s. Kezdő vagyok android terén úgyhogy lehet nem állítottam be valamit (ha be kell), vagy átsiklottam valami felett. Minden segítségnek örülnék.
-
Thomas181
csendes tag
Sziasztok! Az elmúlt időben engem is elkapott ez a tablet-mánia és ezzel kapcsolatban szeretnék kérdezni. Egy olyan 7-es Androidos tabletet keresek, ami wifi-n keresztül képes teljeskörű internetezésre (videó, stb.) és képes 1080-as felbontású videókat, felirattal együtt lejátszani. A kérdésem az lenne, hogy a mostani kínai tabletek közül melyek képesek erre, megfizethető árban (max. 45k) és érdemes lenne e karácsonyig várni egy esetleges jobbra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- VGA kibeszélő offtopik
- PlayStation 1 / 2
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mikrotik routerek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3381, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest