- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Árukapcsolással, karácsonyi akcióban kaptam egy Lenovo IdeaTab A7-10 tabletet. Ha már adták ingyen használtam, bár nem túl aktívan, így kb. 2 hete lemerült, nem is töltöttem fel, csak hevert a fiókban. Tegnap gondoltam, hogy feltöltöm, azonban töltőre téve rezdül egyet, pár pillanatra (van, hogy egy másodpercre, de általában ennél rövidebb ideig) felvillan a kijelző, ez után azonban rögtön elsötétül, majd újra rezdül, képernyő felvillan, és újra sötét, és ez megy folyamatosan. Töltőfej, kábel csere már volt, nem segített. Láthatólag az usb aljzat a tableten nem sérült, nem lötyög. Lehet ezzel valamit kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest