- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
HagaNRG
őstag
válasz
krisz242 #71129 üzenetére
Én különben most kicsit elkeseredtem...
Egy, az Asus TF700 Transformeremmel felérő, sőt, tudásban, esztétikumban esetleg azt meg is haladó tabot szerettem volna.
Most nézem, hogy alapból van 64GB tárhely a TF-ben, ami manapság már ultranagy luxus, tehát ettől alapból búcsút inthetek a 16GB-s memóriák korában
(ez a szálcsiszolt alu hátlap is úgy nézem felejtős lesz. Ezek a vékony, drágább Samsungok is full műanyagok, ugye?)Lehet, hogy hagyom a francba az egészet és marad a jó öreg TF, ha ez a végén ennyibe fog kerülni.
Ha jól látom, a Sony Xperia tab is felszívódott, a drágább, komolyabb Asusoknak is lőttek, ergo az egész tablet biznisz leáldozóban van, ha jól látom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Air 11 M3 2025 + Gyári fehér Mag tok + fólia + gyári töltő
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- Samsung Galaxy Tab S8 5G, fóliás, makulátlan, minden tartozékkal, 1év garanciával!
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest