- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- BMWFan: Akasztófa
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucs54
csendes tag
A kérdésem a következő lenne a nálam hozzáértőbb fúrumozókhoz.
A vodafone vezeték nélküli előfizetéses nete mellé el tudnék hozni egy tabletet, csak nem igazán tudom eldöntehi, hogy melyiket válasszam. (Azért hoznám el innen és nem venném boltban mást, mert előfizetésem amúgyis van és így innen "ingyen" el tudom hozni)
Az egyik a Vodafone Tab Speed, a másik Vodafone Tab Prime (10″).[link] Tab Speed
[link] Tab Prime
Igazából én a nagyobb kijelző miatt a 10"-os gépet választanám, csak az a dilemmám, hogy ebben a másikkal szemben "csak" 8GB a belső memória, míg a Tab Speed-ben 16GB.
Ez nekem azért gond, mert más androidos készüléknél is volt olyan problémám, hogy megtelt a belső memória programokkal és törlés nélkül nem tudtam mást feltelepíteni, hiába tettem be SD kártyát, arra meg nem engedett telepíteni szinte semmit. Azt tudom, hogy erre is vannak megoldások (rootolás, stb.) csakhogy én ilyen androidos ügyeskedésekben nem igazán vagyok jártas, és még valahol azt is olvastam, hogy nem minden android verziónál lehet megcsinálni.Tehát így a hosszas felvezetés után a kérdésem az lenne...
Melyiket ajánlanátok, és ha a 8GB betelik akkor egyátalán meg lehet-e oldani, hogy SD kártyára akármi telepíthető legyen?Köszi előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest