- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucs54
csendes tag
A kérdésem a következő lenne a nálam hozzáértőbb fúrumozókhoz.
A vodafone vezeték nélküli előfizetéses nete mellé el tudnék hozni egy tabletet, csak nem igazán tudom eldöntehi, hogy melyiket válasszam. (Azért hoznám el innen és nem venném boltban mást, mert előfizetésem amúgyis van és így innen "ingyen" el tudom hozni)
Az egyik a Vodafone Tab Speed, a másik Vodafone Tab Prime (10″).[link] Tab Speed
[link] Tab Prime
Igazából én a nagyobb kijelző miatt a 10"-os gépet választanám, csak az a dilemmám, hogy ebben a másikkal szemben "csak" 8GB a belső memória, míg a Tab Speed-ben 16GB.
Ez nekem azért gond, mert más androidos készüléknél is volt olyan problémám, hogy megtelt a belső memória programokkal és törlés nélkül nem tudtam mást feltelepíteni, hiába tettem be SD kártyát, arra meg nem engedett telepíteni szinte semmit. Azt tudom, hogy erre is vannak megoldások (rootolás, stb.) csakhogy én ilyen androidos ügyeskedésekben nem igazán vagyok jártas, és még valahol azt is olvastam, hogy nem minden android verziónál lehet megcsinálni.Tehát így a hosszas felvezetés után a kérdésem az lenne...
Melyiket ajánlanátok, és ha a 8GB betelik akkor egyátalán meg lehet-e oldani, hogy SD kártyára akármi telepíthető legyen?Köszi előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen autót vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honda topik
- PlayStation 5
- Elemlámpa, zseblámpa
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- További aktív témák...
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest