- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arti1
aktív tag
válasz
uniqm1 #65962 üzenetére
Inkább a gyári trójai (ott sok millió kici kínai felhasználó mellett könnyebben előfordul, hogy nem pont az én adataimmal fogalalkoznak) mint egy 3. féltől származó ROM amiben ugyanúgy bármi előfordulhat, csak azt sokkal kevesebben használják, ha az gyűjt valamit, nagyobb eséllyel használják fel az én infóimat.
De ha a fórum jelszavamra kíváncsiak, nyugodtan lessék le, bankolni úgysem a tabletről fogok, meg az online vásárlásokat is valami biztonságosabb felületen oldom majd meg, úgyhogy miattam maradhat a gyári trójai. Azt azért nehezen hiszem el, hogy sehogy sem lehet likvidálni, legalább lefagyasztani azt az alkalmazást, hogy ne gyűjtögessen...
Szerk: engem jobban zavarna, hogy azt olvastam, dual boot-hoz a 32 Gb kevés lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- A Noctua felvázolta a terveit jövő nyárig bezárólag
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPhone topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest