- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arti1
aktív tag
válasz
cidalain #66398 üzenetére
Tudom, tudom, nem csak alakot kell váltani a csatlakozónál, hanem analóg-digitálist, utána meg még a jó öreg frekvencia modulált szabványra kell összepakolni a képet meg a hangot egy kábelre, amit előtte szedtünk külön a hdmi-ről külön rca-kra, pedig még először ugyanúgy egy kábelen jön a hdmi-n
A lényeg, hogy mindegyik konverter jó drága, 8-10 eFt / db... Persze vannak pár dolláros alakváltó kábelek de azok nem konvertálnak semmit csak a csatlakozó fajtáját... -
Arti1
aktív tag
válasz
cidalain #66394 üzenetére
Pl. régi képcsöves TV-re rákötni filmnézéshez? Ahol van scart vagy rca bemenet ott nem olyan nagy kunszt, van hdmi-rca átalakító ebay-en egy csomó, de ahol csak coax van, az már nagyobb művészet... Bár azt hiszem láttam olyan átalakítót is ebay-en, ami coax-osra alakít (rf modulátor) de több, mint 10 eFt még kínából is...
-
Arti1
aktív tag
10" környékén mi a szokásos normális minimális felbontás? 4:3 arányú képernyővel gyártanak még 10" környékén tabletet? Ott milyen felbontás ajánlott? Köszi!
-
Arti1
aktív tag
válasz
uniqm1 #65962 üzenetére
Inkább a gyári trójai (ott sok millió kici kínai felhasználó mellett könnyebben előfordul, hogy nem pont az én adataimmal fogalalkoznak) mint egy 3. féltől származó ROM amiben ugyanúgy bármi előfordulhat, csak azt sokkal kevesebben használják, ha az gyűjt valamit, nagyobb eséllyel használják fel az én infóimat.
De ha a fórum jelszavamra kíváncsiak, nyugodtan lessék le, bankolni úgysem a tabletről fogok, meg az online vásárlásokat is valami biztonságosabb felületen oldom majd meg, úgyhogy miattam maradhat a gyári trójai. Azt azért nehezen hiszem el, hogy sehogy sem lehet likvidálni, legalább lefagyasztani azt az alkalmazást, hogy ne gyűjtögessen...
Szerk: engem jobban zavarna, hogy azt olvastam, dual boot-hoz a 32 Gb kevés lehet -
Arti1
aktív tag
Sziasztok,
eddig egy PRESTIGIO MultiPad Ranger 8.0 4G tabletet használtam, az igényeimet teljesen (najó, nagyrészt) lefedte.
Most, hogy nincs, valami kellene helyette.
Szemezgetek a dual-boot-os tabletekkel, az sem lenne gond, ha két oprendszer lenne rajt.
A 8" teljesen jó méret volt, annyi volt a gondom a Prestigio-val, hogy nem találtam rá tokot (kínában sem) ami nem pull tab hanem nyitható, hátsó támasszal lett volna, és nem gumiszalagokkal rögzítős sarkú megoldás, mert az nem tetszett egyáltalán és csak nagyon kifeszítve tartotta volna meg a tabletet. Bluetooth-os billenytűvel egybeépített tokot meg egyáltalán nem találtam rá, ezért valami értelmes méretezésű tabletet szeretnék helyette.
Főleg internetre lenne használva, játékra nem kell, esetleg egy-két film (TV-re csatolva akár, hdmi out).
Nem tudom a 10"-os tableteket mennyire kényelmes a 8"-osokhoz képest kézben tartani fotelben vagy ágyon, eddig a 8" elég volt.■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8"
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? lehet új is, használt is
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? Rendeltem már kínából, nem gond
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) internet, fórumok, zene, esetleg film (szeretnék rá OTG-t, hdmi-t) ha dual boot-os, office is kellene (Word, Excel), játékra nem szeretném használni, meg fényképezni sem szeretnék vele
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? kb. 50 eFt vagy ennek megfelelő deviza(ÁFÁ-val, vámmal együtt, ha ez már ÁFA-köteles, ha megfogják)
Ja és most rendeltem egy 64GB-os MicroSD kártyát, jó lenne, ha támogatná
de ez nem szempont, van 32-es is valahol a fiókban
Főleg WIFI-t használnék (főleg otthon), nem szükséges a 3G/4G, max. megosztom a telefonom 4G-jét WIFIre és kész, ha nem találok WIFI-t valahol.
Tervezek hozzá bluetooth-os billenytűs tokot, ezért ne legyen olyan deformált formájú, mint a Prestigio
Nem kell a legújabb technika, nem vagyok pixelhasogató, de azért menjen rendesen
sajnos nem vagyok képben a legújabb fejlesztésű procikkal, meg az ilyen részletekkel, ezért is remélem, hogy tudtok ajánlani valami jó ár-érték arányú gépet.
Köszönöm előre is az ötleket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Egyedi ékszerdobozka
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest