- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
qpakcovboy
őstag
Sziasztok!
Van egy Samsung tab 4-es tabletem. Egy éve használom, nem volt vele gondom soha. Az utóbbi időben viszont nagyon belassult. Leginkább a Simpson Tapped Out alkalmazást használom, ez elég sok memóriát felemészt, de eddig rendesen működött.
Mivel a Clean master nem segített, ezért csináltam egy biztonsági mentést és egy gyári beállítás visszaállítást.
Ennek az eredménye az lett, hogy gyakran a játék közben felbukkan egy reklám, ami megnyitja a böngészőt és az Agro webshopba irányít...
Feltettem az AGV vírusirtót, de nem talált semmit és sajnos nincs több ötletem. Utolsó mentsváram az hogy talán ti tudtok tanácsot adni mit is kellene tenni.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Linux felhasználók OFF topikja
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Airsoft
- iPhone-t használók OFF topikja
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest