- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagypasztor
tag
Üdv Srácok!
Tabletet keresnék édesapám részére. A legfontosabbak a következők lennének:
elsősorban férfi tenyérbe illő gépezetet keresnék, ami nem túl nagy, de kényelmesen tud vele gépelni. A feleségem Nexus 1-ét használom néha, de nekem nem mindig sikerül eltalálni a betűket, így lehet, hogy számára is felejtős a 7".
A másik, hogy gördülékeny legyen a működése. Kisebb lagok nem biztos, hogy zavarnák, de ne kelljen másodperceket várni egy oldal betöltésére.
Wifi-s verzió bőven elegendő, de az üzemidő érje el a böngészés közbeni 8-10 órát.
Nagy travian fan az öreg, így valószínűleg főleg arra lenne használva, illetve e-mail olvasásra, videó nézésére, és böngészésre. A játékok szerintem felejtősek, bár ki tudja, lehet lassan éli majd a második gyerekkorát. De nem hiszem, hogy arra kellene.
A tárhely 8, vagy 16 GB, de ha 8-as, akkor lehetőleg bővíthető legyen.
Az ár max. 40 körül.A jó szervízhátteret el is felejtettem. És ha lehet, 2 év gari legyen rá legalább.
Néztem ma az aldi kínálatban ezt a Mediont, ami gondolom kínai, de vonzó a 3 év gar, és azt írják, hogy hosszú készenléti ideje van, bár nem hiszem, hogy értenek hozzá.
Találtam még asusban atom procisat, de nem tudom, hogy mennyire megbízhatóak, illetve ma és holnap a mediamarktban a 8 gigás samu tab4 7" 40-re van akciózva.
Ti mit ajánlanátok? Köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest