- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
canadaa
tag
válasz
cidalain #82916 üzenetére
Köszi az infót.
Telenor-tól rendeltem egy S6 Lite -t. Nem tudom mennyire vág témába, de tudnátok tokot ajánlani? Bluetooth billentyűzeteseket néztem eddig, a Samsung eredeti tokja hozzá nem tűnik túl nagy védelemnek. -
canadaa
tag
Sziasztok!
Nem vagyok képben tabletekkel. Egy régi Lenovo volt nekem 1GB RAM-al, de annyira belassult már, hogy használni sem lehet (gyári reset..stb sem segített). Azóta sem próbáltam egyet sem.
Anyámnak szeretnénk most venni egyet, böngészés, youtube általános felhasználásra.■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
8-10
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. eMAG, Amazon, kínai webshopok stb.) is opció?
Mo.-n
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Böngészés, YouTube
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
~100-150e, de bele kellene férnie a toknak is.Néztem a Samsung S6 Lite -t, ebben van 4GB RAM, 135-145 között láttam, S5e sajnos már kicsit drágább.
Chromebook csak 100k, de mintha ez nem rendes android lenne.
Mai 2GB -os készülékektől mennyire kell félni?Nagyon köszönöm a segítséget!
-
canadaa
tag
Tableteknél léteznek olyan kialakítások, ahol nem helyezik előtérbe a játékokat (Mint laptopoknál mikor van egy erősebb cpu,4/8GB RAM valami gyenge intel vga-val)? 40-50k között keresnék tabletet, játékokat nem kell tudnia vinni.
Ami kellene:
- Jó kijelző (IPS?)
- Elfogadható CPU
- Nagy kérés ebben az árszegmensben 2GB ram-ról beszélni?
- Wifi
Nem kell:
- 3G/4G
- Sim
- Erős VGA chip
- ~7" -nál nagyobb kijelző
- 16GB-nál nagyobb tárhelyKöszönöm a segítséget!
Megj.: Dell tabletek megbízhatóak?
Néztem pl. itt: http://www.tablet.hu/kereses/5/14/5/17/15/89/15/27/16/34/17/40/18/43 -
canadaa
tag
Hali!
Új Nexus 7 (2013) Wifi-only 16GB verziót már nem lehet kapni? Azokon a helyeken ahol eddig vásároltam egyáltalán nem is találtam (magyarország).
Megérné külföldről megrendelnem? (Amazon.de 65k) Igazából többet nem is akarok rá szánni, wifi only verziót is azért keresem, mert nem akarok hozzá mobilnetet vagy sim kártyát, 16gb tárhely is elég lenne, csak mangát olvasni akarok rajta, meg filmeket nézni. (Esetleg, ha szerintetek lenne jobb vétel nyugodtan szóljatok).
Köszönöm!Nexus link: http://www.amazon.de/ASUS-1C035A-Tablet-PC-Snapdragen-Adreno-Android/dp/B00IPD10JE/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1408389127&sr=8-4&keywords=nexus+7+2013
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Subaru topik
- Bundle topik
- BestBuy topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Gyúrósok ide!
- Mikrotik routerek
- Battlefield 6
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest