Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Sziasztok, tudom ez nem épp az a topic ahova írnom kéne de kellene egy gyorshelp részemről. Adott egy Myaudio 916DCC tablet ami RK3066 chippel szerelt és szerettem volna romot frissíteni rajta, de még mielött megtettem volna, a tabletet kikapcsoltam és kivettem a memóriakártyát, mert leírás alapján írták lehet a frissítés adatokat töröl le róla.
Azóta a tablet olyan mintha tégla lett volna, bekapcsolásra nem reagál, se logo , se bekapcsolás nem működik.
Ha géppel csatlakoztatom akkor felismeri a tabletet (Rockchip drivert fel tudom tenni) de eredeti firmware-t nem tudom telepíteni mert azt írtja minden program (RkbatchAndroid, RKAndroidTool) hogy ,,device not found...Valami ötletetek van mit lehet vele kezdeni?
Jó lenne, ha lehetne vele valamit kezdeni, mert most nem igazán akarok egy új tabletet venni.
Bármilyen nemű recovery-t próbáltam már nyomkodni a gombok kombinációjával de semmire nem reagál.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A részvénypiacot is kilőné az űrbe a SpaceX
- Futás, futópályák
- Könyvajánló
- Milyen NAS-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Dr.NX