Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. április
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb táblagép kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11", 12-13" vagy 14"-nél nagyobb?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
■ Új vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Aliexpress, Banggood, stb.) is opció?
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Sziasztok, tudom ez nem épp az a topic ahova írnom kéne de kellene egy gyorshelp részemről. Adott egy Myaudio 916DCC tablet ami RK3066 chippel szerelt és szerettem volna romot frissíteni rajta, de még mielött megtettem volna, a tabletet kikapcsoltam és kivettem a memóriakártyát, mert leírás alapján írták lehet a frissítés adatokat töröl le róla.
Azóta a tablet olyan mintha tégla lett volna, bekapcsolásra nem reagál, se logo , se bekapcsolás nem működik.
Ha géppel csatlakoztatom akkor felismeri a tabletet (Rockchip drivert fel tudom tenni) de eredeti firmware-t nem tudom telepíteni mert azt írtja minden program (RkbatchAndroid, RKAndroidTool) hogy ,,device not found...Valami ötletetek van mit lehet vele kezdeni?
Jó lenne, ha lehetne vele valamit kezdeni, mert most nem igazán akarok egy új tabletet venni.
Bármilyen nemű recovery-t próbáltam már nyomkodni a gombok kombinációjával de semmire nem reagál.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Samsung kuponkunyeráló
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Parfüm topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- VR topik
- BMW topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + Cellular eladó! 98% Akku, Patika, garis
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- Apple iPad Air 4 64GB Wifi eladó! Patika, 100% akku, 12 hó gari
- újszerű iPad Air (5. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke Apple ajándék tok
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.NX