- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Sziasztok, tudom ez nem épp az a topic ahova írnom kéne de kellene egy gyorshelp részemről. Adott egy Myaudio 916DCC tablet ami RK3066 chippel szerelt és szerettem volna romot frissíteni rajta, de még mielött megtettem volna, a tabletet kikapcsoltam és kivettem a memóriakártyát, mert leírás alapján írták lehet a frissítés adatokat töröl le róla.
Azóta a tablet olyan mintha tégla lett volna, bekapcsolásra nem reagál, se logo , se bekapcsolás nem működik.
Ha géppel csatlakoztatom akkor felismeri a tabletet (Rockchip drivert fel tudom tenni) de eredeti firmware-t nem tudom telepíteni mert azt írtja minden program (RkbatchAndroid, RKAndroidTool) hogy ,,device not found...Valami ötletetek van mit lehet vele kezdeni?
Jó lenne, ha lehetne vele valamit kezdeni, mert most nem igazán akarok egy új tabletet venni.
Bármilyen nemű recovery-t próbáltam már nyomkodni a gombok kombinációjával de semmire nem reagál.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 3.gen 11" WiFi / 128GB / Silver (237)
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest