- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- votlage71: Kábel menedzsment
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
naja
aktív tag
válasz
szajmon #49567 üzenetére
Ilyesmi cipőben vagyok én is.
A napokban elmentem megtapogatni az Asust és az Alcort.
Az index.hu oldal volt a teszt.
Hát ég és föld! Az Alcor rettenetes képregény a másikhoz képest. Sokkal darabosabb, a scrollozás az nagyon-nagyon más. Ja és az Alcoron először a szöveg be sem jött, csak a képek. A txt helye meg üresen tátongott, aztán egyszerre az is megjelent.A számok engem nem izgatnak egyáltalán, így ekem nem hiányozna a 2GB RAM, több kell a retina miatt gondolom. Tehát ami a réven nyerünk, a vámon már el is buktuk. Továbbá a retina képét nem láttam jobbnak/szebbnek, mint a HD felbontást. Ez már az én érzékelésem fölött van. Szerintem csak pénz- és anyagpocsékolás az a felbontás.
A Wayteq akksija, sem hiányzik, hisz az Asus is elmegy állítólag 10 órát.
Ráadásul még GPS is van a két nagy nevű tabletben.Sajnos a Toshibát nem ismerem. De még mindenképpen elballagok megnézni, mert elég jónak tűnik a leírások alapján. Pluszban az Asushoz képest van egy HDMI. Ráadásul 5eFt-tal olcsóbb. Ja és a képeken a hátulja elég tetszetős.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest