Új hozzászólás Aktív témák

• OddMan

őstag

Ma megjött a Prestigio Multipad 4 DIAMOND 7.85 tabletem. QUANTUM-ot akartam rendelni, de aztán meggondoltam magam, mivel ezeknél a tableteknél az SD kártyán nem lehet programokat tárolni, ezért inkább a DIAMOND-ot vettem, mert ebben 8GB helyett 16GB storage RAM van. Sajnos bluetooth ebben nincs, de nekem a több memória volt a fontosabb és a szebb ház, ami eszméletlen gyönyörű, szerintem szebb, mint az Ipad mini. :)
    A hdmi kimenet is lemaradt a DIAMOND-ról, de számomra ez sem releváns, amúgy is van egy profi HTPC-m és úgy tudom, hogy a hdmi kimenet amúgy is csak 1280x720-as felbontással működik, ami számomra nem sokat ér.
    A teljesítményről még nem tudok írni, mert dolgoznom kell, de majd valamikor írok erről is pár szót. Olvastam itt a fórumon, hogy néha eléggé megakad a böngészés ennél a típusnál, bár remélem, hogy ez csak egyedi hiba vagy esetleg valamilyen beállítási probléma.
    Sajnos fw. update ehhez a típushoz még nincs. Szerintetek várható fw. frissítés vagy az, hogy nincs annak a jele, hogy minden rendben van a gyártó szerint a tablettel? A 3G-s változathoz és a QUANTUM-hoz már jelent meg fw. frissítés.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés