- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joachim
tag
Szerintetek, ha rendeltem egy tabletet, amit ki is fizettem és már úton van erre felé, de közben meggondoltam magam, akkor ha nem veszem át visszaküldik a feladónak és a pénzemet is visszakaphatom?
#44098 Robin hoody: Mellesleg nekem és sok mindenki másnak sem volt gondja a kínai márkákkal sem.
A Concorde és a Waytech azok az európai megfelelői a CUBE, Ainol tableteknek. Az utóbbi volt nekem is, de egy Padfone2 lett helyette és túladtam rajta, de semmi gondom nem volt vele.
Amit most rendeltem az egy PIPO M8HD, amiről nagyon jókat írnak és kínában a PIPO vezető márkának számít a 10 éves múltjával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest