- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabónagymer
aktív tag
Sziasztok!
Bajba kerültem egy WonderMedia WM8650 típusú készülékkel.
Ki töröltem valami fontos fájlt a masináról, és azóta csak a boot animációig jut.
Mikor bekapcsolom a masinát, egy windows-os attitűdhöz hasonlóan van egy boot képernyő, ahol egy kis csík futkosik egy zöld robotocska alatt, és ki van írva a kernel és android verzió.
De én az androidis boot animációra gondolok, ami valószínű nem a sajátja, mert egy HC animáció.Van itt olyan nagy tapasztalatú ember, akinek volt már dolga ilyen vacakhoz. és esetleg buherálni?
Neten keresgélten, de csökevényes angol "tudásom" oly kevés, hogy akár kínaiul is lehetne, az a kevés amit találtam a ROM cseréről.
Ebben volna szükségem segítségre, hogyan tudnám talpra állítani ezt a vackot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest