- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
Xpredi01 #3727 üzenetére
A kapacitív egyébként nem fontos, megvagyok nélküle is, a rezisztív különben is jobb ilyen feladatokra. Itt a lényeg az alkalmazáson van, amivel lehet normálisan jegyzetelni. Nem rég keresgéltem neten, belefutottam egy srác blogjába, aki egy régi XP-s tabletet használ pontosan ilyen célokra. Kiválóan megold vele mindent (sőt a koleszban nincs is más gépe, mert minek), amit én szeretnék egy tablettel. A hátrányait is leírja. Egyik a világítás, de szerinte ez elviselhető (szerintem is egyébként), másik az üzemidő. Ez utóbbi miatt szeretnék ARM procis gépet, mert ezek a Win-es tabletek jó, ha 4 órát mennek, ami nekem édeskevés, pótakksival meg szórakozzon a fene. Szóval alkalmasak erre a feladatra, persze nem mindenkinek szimpatikus ez a megoldás. Nekem azért az, mert tényleg bele lehet fulladni a sok száz oldal jegyzetbe tantárgyanként + még, amiket én is írok az előadásokon. Ez keltette fel az érdeklődésem ez iránt amúgy, de ez baromi drága, ennyit nem szánok rá. Valami olcsóbb droidos megoldás lenne az igazi, ha létezne ilyen, mármint nem olcsó droidos tablet, mert az van dögivel, hanem ilyen app.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet(M8 4.gen)
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest