- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
tjb007 #34556 üzenetére
Az OK, hogy így szeretne, de eleve kérdés volt már nála az is, hogy érdemes-e Angliából!
Ha kínai tabletekben gondolkodunk, akkor nem olcsóbb Angliából, a Tesco-ból egyre szert tenni. Egy dolog az, hogy ott van ismerőse, onnan betudná szerezni, de ahogy te is mondod, s azzal én is tökéletesen egyetértek, onnan a Nexus 7-et és a Kindle-t érdemes beszerezni. Ha nem megy érte vagy nem hozzák el ide neki, akkor plusz még esélyes a vámra is, ezt ha rászámolod akkor olyannyira nem érte meg, hogy már szégyenletes.Sanzaa, igen már többször rendeltem geekbuyingról, eddig minden rendben ment. Viszonylag gyorsak, a legtöbb postázási idő eddig 17 nap, a legkevesebb 11 nap volt. Nekem még nem akadt gondom, bajom velük. Ha kérdésed/gondod van, válaszolnak, csak tiszta mail címről kell írni, mert már jártam úgy, hogy véletlenül a regisztrálós mail címemről írtam, s spam-be ment levelem, így csak 1 hétre rá válaszoltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 2042
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED TV topic
- RAID
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Seagate IronWolf Pro 4TB 3,5 Recertified HDD
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest