Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Vágyak
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
WestBam
senior tag
Sziasztok!
Mostanában egyre inkább megfogalmazódott bennem, hogy szeretnék egy táblagépet kipróbálni, hogy mennyire lehet ez nyerő dolog nekem otthon.
Leginkább netezésre, flash játékokra (farmerama, fb játékok) lenne használva, persze ha már lehetőség van értelmesebb játékokat futtatni rajta akkor természetesen tele is pakolnám ilyenekkel. Méretben szerintem 7" is elég lenne, árban olyan 30-40e körül tudok rá szánni. Gondolom a 2 magos proci minimum kell bele, de mivel még csak most kezdtem nézegetni így szeretném a segítségetek kérni. Igazából még a droid is új számomra, mivel symbian a telóm is, de most páromnak vettem egy xperia x10-est (igaz nem csajos teló de bejött neki, de jobban tetszik így 1 nap után is mint a symbianos nokia 700, így az is cserés lesz.
Esetleg ha ismertek ilyen áron gorillaglassal védett vagy ilyen strapás tabletet ne tartsátok magatokban, gyerekek miatt az mindenképp előnyös bár nem vagyok ilyen alacsony költségvetésnél telhetetlen.
Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új iPad Mini 6 Gen. 256GB Wi-fi Starlight 3év garancia!
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- Bomba ár! Dell Latitude 7212 Rugged Extreme - i7-8G I 16GB I 256SSD I 11,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest