Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
turho
addikt
válasz Departed #31651 üzenetére
Megkérdezném, ennek milyen kijelzője van? Jó? Mióta IPS létezik, nehéz sokkal lentebb adni, na
Amúgy, a wayteq 70dci-nek tudtok hiteles antutu benchmark-eredményt?
Dilemmában vagyok, mit vegyek, egy 7-9 collos GPS-es 3G-s tab lenne az ideális, de nincs sok mani. És jó lenne ha gamelni is jól lehetne rajta.
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Departed #31856 üzenetére
Mint mondtam, áron felül a kijelző méret szerint is külön kategorizálom a készülékeket. De még ha maradunk is annál az elvnél, hogy nem számít a kijelző, akkor nem nagyon tudsz normális quad-core tabletet mutatni ami olcsóbb a Nexus 7-nél.
A magyar minimálbérhez képest drága a Nexus 7. A tabletek világában viszont nem.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Departed #31858 üzenetére
Való igaz, hogy a Nexus 7 itthon az egyik legdrágább 7"-os tablet, viszont ez igazából nem a Google/ASUS árazásának hibája, hanem a kínálaté. Ugye a nagy gyártóknál elég kevés 7"-os tablet érhető el, főleg azok gyengébb hardvert kapnak rendszerint (Galaxy Tab 2, 7.0, Iconia B1, MeMO Pad), de van tegra 3-as Acer Iconia Tab A110 is, gyengébb kijelzővel. Ha azt nézzük, hogy a Nexus 7 egy felsőkategóriás készülék, a legjobb supporttal, akkor továbbra is fennáll, hogy talán a legjobb ár/érték arányú a nagy gyártók közül.
Aztán meglátjuk, hogy az esetleges Galaxy Tab 3 7.0 hogyan kavar majd be tavasszal.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
veterán
válasz Departed #31858 üzenetére
Valamint a tableteknél is jelen van az a gyártói "betegség", hogy a legjobb hardvert a nagy kijelző alá dugják, nehéz találni 7"-os kijelzővel jó hardvert - ebben a Nexus 7 kiemelkedik a Galaxy Tabok és társaik mezőnyéből.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Buster17
addikt
válasz Departed #31987 üzenetére
Az lesz az. Csak 2 felé billen vagyis csak fordul. Vizszintesen és függőlegesen
Más:A tárhelyet nem vágom... Alkalmazások menüben vagyok és azt írja, hogy a belső tárhelyen még van 1,7gb hely és sd kártyán 12gb szabad hely pedig sd kártyát még bele se tettem. Meg ez a 14gb lenne az a 16gb? Ha bővítem kártyával akkor még mennyit tudok még beletenni?
[ Szerkesztve ]
-
-
Mr. Teddy
őstag
válasz Departed #32708 üzenetére
Értem, szóval ilyen dolgok 76k-tól indulnak.
Nem tudom mennyire jó ez a tablet, itt a fórumon, valszeg akit említettél kolléga, éppenséggel nagyon bajlódott ezzel a tabbal Nem tudom mennyire éri meg ez az ár a szenvedést. Lehet akkor hozzárakok és egy Samsung tabot kapok használtan, bár így lépcsőzve felfele már lassan jönnek a használt ipadek.mod: Sőt most nézem ipad2 3G-s már van használtan 85-től és attól nem tépném a hajamat
Vagy hagyni a 3G-t a francba, és elég csak a stick támogatás.[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Departed #33259 üzenetére
Én azt nem értem, mért vannak sokan kiakadva a garin. Megveszi a boltban, oda bármikor vissza lehet vinni. Nyilván nem mindig érdemes webshoptól rendelni, vagy olyantól aki gond esetén megy is a cuccért ingyen.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Végre a Logitech is bemutatott egy analóg klaviatúrát
- Tudományos Pandémia Klub
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Videó stream letöltése
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- iPad 5th.128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 90%/p3765
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9