Új hozzászólás Aktív témák

• ates85

tag

Héten szerettem volna vásárolni Prestigio Multipad 7.0 pro duo-t de lemondtam róla mert mielőtt megvettem volna kipróbálhattam boltban és kettő újonnan kibontott példány is hibás volt. Egyiknek a wifije nem működött a másiknak pedig a hangszórója nagyon recsegett. Szóval a második hibás példány után mondtam, hogy akkor köszönöm nem kérem. Örülök, hogy kipróbálhattam a vásárlás előtt a helyszínen mert így megúsztam a garanciális szervizes hercehurcát. Azért nagyon jó kis tabletnek tűnik ennyi pénzért, ha sikerülne kifogni egy működőképes darabot, de nem akartam próbára tenni a szerencsémet, hogy mondjuk a harmadik kibontott darab már hibátlannak tűnik a boltban de otthon később tönkre megy rajta valami. Ezután gondoltam, hogy akkor veszek egy Wayteq xTAB 70dci-t mert az volt a másik esélyes nálam, egyedül a hdmi csatit hiányolom róla, no meg nem adnak hozzá olyan szép bőrtokot mint a Prestigiohoz. A családnak van már 2db Wayteq GPSe és azokkal semmi gond nincs. Pont ma olvastam róla a Mobilarena tesztjét ahol megkapta az Ajánlott plecsnit és már biztos is voltam ezek után a vásárlásban, amikor a teszt végén megemlítik ennek a készüléknek a konkurencia alternatíváit, ahol a Concorde tab Speed-et is megemlítik. Miután utána néztem milyen a gép eléggé megtetszett. Mindent tud amit a 70dci és még többet. A 70dcihez képest rendelkezik bluetooth-tal és hdmi kimenettel is. A procija RockChip RK 3066 Dual Core 1,6 GHz. Ára 35 ezer körül lesz mint a 70dci. A többi Concordehoz képest ennek már műanyag a háza nem fém, így jó eséllyel erősebb lesz benne a wifi. Csak március közepétől lesz itthon kapható, de én kivárom mert ennyit megér nekem hogy hdmi csati + bluetooth is legyen a tabletemben.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés