Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz b0bcat #29388 üzenetére

Ha webshopból rendeltél szopacs. Akkor szerviz v hozzájuk kell eljuttatnod, de saját ktsg-en. Többek között ezért se preferálom a webshopos dolgokat. Max ha helyben levő bolt hogy ki tudjam használni a 8 napos elálllást ha gebaszos a cucc.

Kis közérdekű. Alany:
    buyincons.com

Eddig is futottam bele sunyi webshopba, de ez rátett mindre:) Hiába tűnt megbjzhatónak meg hiába ajánlják sokan. Ennyi történt:
    Nov 19-én 3 gépet rendeltem, 1 megjött dec 12-én. Másik kettőt illetően kerestem őket múlt héten, válasz nem jött. Tracking volt, de csak annyit tartalmazott hogy 26-án célországba elküldve. Viszont le volt fényképezve címzéssel mindegyik csomag. 45 nap lassan letelik, válasz se jön, ebből PayPal lesz. Gondoltam a mai napot megvárom, nem tudom munkanap van-e, ha nem jönnek a gépek írok a PP-nek. Erre előbb jön 2 mail PP-tól, hogy önként és dalolva visszaadták a két gép árát. Jobban megnézve ez a két gép Xmas akciós volt, 10% kedvezmény. Tehát csak arra ment ki a játék hogy egy zsák lóvét beszedjenek amit használhatnak 1.5 hónapig. Ilyen sunyi majmokat még nem láttam. Nem veszek többet Kínából tabot:)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés