- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benderember
csendes tag
válasz
r6man123 #29060 üzenetére
Én néztem az Onda V972-t és tényleg olyan 260-280 dollár között találtam szállítással együtt. Én is úgy vagyok vele, hogy kínaiért elég húzós ez az ár, de sajnos nincs más lehetőségem, mert ennyi pénzért itthon fele ilyen erős tabletet lehet venni. Ahogy néztem a specifikációkat, ez a tab szuper ipad "helyett".
Megmondom őszintén nincs 150.000 jómagyar pénzem csak úgy zsebből kifizetni egy tábláért, ez viszont elég jó kis lehetőség közel harmad áron. Én ezért fogok valószínűleg beruházni egy ilyen kis csoda kütyüre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest